Přítel nechce dítě, já ano

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2687
8.1.16 03:51
@Maty1989 píše:
Nevím, jestli je to přímo k tématu, ale měla jsem 4 roky přítele. Bylo mi 17-21 let. Taky říkal, že si mě jednou vezme, budeme mít děti, ale… Jemu bylo v té době 19-23let a ještě měl plno let vizi o studiu, práci, kdy se našetří a potom bude svatba a děti.

Už nějakou dobu jsem cítila, že to není ono a poslední půlrok jsem si psala s jedním klukem. Po půl roce jsme se sešli, dali dohromady. Po půl roce jsme se vzali (nechtěl se ženit, ale po 2 měsících najednou přišel, že se vezmeme), na svatbě jsem byla měsíc těhotná.

Nyní jsme spolu 5 let a 2 měsíce svoji, máme 4,5 letou dcerku a 3-měsíčního syna a jsme spokojení a šťastní :)

Ještě dodám, že ex se nejdřív pokoušel o to, abych se k němu vrátila. Ale časem přišel na to, že je volný a šel za svými sny. Poté mi poděkoval, že byl blbec a že je nakonec rád, že jsme šli každý za svým :)

Tohle co zminujes je silenost. :think: To asi musis byt super kocka a ten kluk si te chtel pojistit, jinak nevim, jinak je prostej blbej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
8.1.16 07:33

Pokud jste bílý pár a umíte alespoň číst a psát, tak byste měli mít nejméně 2,2 dítěte. Jinak vymřeme.
Zkus mu to takhle podat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
8.1.16 07:34
@Scarabeuss píše:
No rekl bych ze na tohle fakt neceka, ver tomu, fakt ne… :mrgreen:

A jak to vis? Ja pisu v zasade z vlastni zkusenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
8.1.16 07:36
@terinka4444 píše: Řekl dítě po svatbě a svatbě v létě? Sednout si, říctmu, že léto se blíží, že nechceš honit svatbu na poslední chvíli, ať řekne, který tedy ten letní měsíc, jak asi s termínem, že půjdete zjistit termíny volné, a jak s tíím dítětem, jestli se tedy začnete snažit hned po svatbě nebo jak si to představuje. Žádné neurčité termíny.

Konečně pořádná rada. Prostě to vzít za hotový. Ok svadba v létě. Klidně zajít na radnici, a vzít seznam volnejch termínů, ať si klidně panáček vybere. Prostě to začít zařizovat. Pokuď začne couvat, tak je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.1.16 07:45

No, jak nekdo psal, ze by spis dal do kupy nejdriv partnersky zivot, tak s tim zas soublasim ja. Prvni co me napadlo u chlapa, ktery travi cas po praci takto (najim se, spim, s partnerkou se ani nepotkam), ktery navic odsouva dite a ocividne se mu do toho nechce…tak ten az se mu dite narodi, bude jiste ze vsech tech povinnosti skakat radosti 4 metry do vzduchu. Dite je peknej zahul, jeste ho nemas, neumis si predstavit, jak moc se ti zmeni zivot. Zodpovez si jeste pred tim planovanim svatby otazku, jestli ho skutecne chces s timto konkretnim partnerem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
8.1.16 07:54
@suvik píše:
No, jak nekdo psal, ze by spis dal do kupy nejdriv partnersky zivot, tak s tim zas soublasim ja. Prvni co me napadlo u chlapa, ktery travi cas po praci takto (najim se, spim, s partnerkou se ani nepotkam), ktery navic odsouva dite a ocividne se mu do toho nechce…tak ten az se mu dite narodi, bude jiste ze vsech tech povinnosti skakat radosti 4 metry do vzduchu. Dite je peknej zahul, jeste ho nemas, neumis si predstavit, jak moc se ti zmeni zivot. Zodpovez si jeste pred tim planovanim svatby otazku, jestli ho skutecne chces s timto konkretnim partnerem. ;)

Tak snad není zakladatelka hloupá, aby čekala na to, že se po svatbě, nebo že ho dítě nějak změní. Jakýho si chlapa vezme, takovýho bude mět. V hrubých rysech, něco se obrousí, ale povahou se nezmění. To snad ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
8.1.16 07:57

Jo a klidně začít dělat oznámení. Ti a ti se rozhodli jít společně životem. Seznam hostů. Normálně se zeptat, koho chce na svatbu pozvat, předložit svůj seznam lidí. Atd. Navrhnout kde bude oběd. Tím, že řekl, že svatda bude v létě. Hm.. Tím tě vlastně požádal o ruku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.1.16 08:13
@Honza 12 píše:
Tak snad není zakladatelka hloupá, aby čekala na to, že se po svatbě, nebo že ho dítě nějak změní. Jakýho si chlapa vezme, takovýho bude mět. V hrubých rysech, něco se obrousí, ale povahou se nezmění. To snad ví.

Nerikam, ze je zakladatelka hloupa. Ale bije do oci to, jak jeji partner travi cas doma. Podle toho co pise, jinak jim tam u toho nesvitim, takze zalezi jak to maji ve skutecnosti. Jestli ale prijde domu a misto spolecneho vecera spi a potkaji se az rano - to moc casu spolecne nezravi. A to s ditetem nelze. Teda lze, ale hodne zenskych na to dojelo. Jenze v tech romantickCh predstavach, jak budeme mit krasne mi inko s timhle nepocitaji. Vsak ani nemuzou, kdyz zadne dite nemaji. Tak ja jen, aby ji pak necekalo to probuzeni do reality - partner mi s nicim nepomaha. Tam je sakra potreba, aby se na nej dalo spolehnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
8.1.16 08:17

Taky je ale možné, že přítel jen nadhodil, že chce letní svatbu (stejně jako třeba věta „chci dvě děti“-to taky nechci hned, že jo?) a pak by mohl být seznamem hostů těžce zaskočen :lol: :lol: Ale aspoň bude zakladatelka vědět, na čem je.

• Citovat
  • Upravit
30147
8.1.16 08:47
@Lutonka píše:
Taky je ale možné, že přítel jen nadhodil, že chce letní svatbu (stejně jako třeba věta „chci dvě děti“-to taky nechci hned, že jo?) a pak by mohl být seznamem hostů těžce zaskočen :lol: :lol: Ale aspoň bude zakladatelka vědět, na čem je.

Však o tom to je. Však když bude zaskočenej, tak mu říct, co se divíš mladej, však jsme se domluvili, že dítě jo. Po letní svadbě. Teď bude léto.. Takže to je logický, že se vezmem. Nebudem to odkládat. Kdo ví co by bylo příští rok. Takže chceš tam tetičku Gertrůdu? A když jí nepodrží v tomto, tak ji pak moc nepodrží i jinak.. To se vybarví, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
8.1.16 08:52
@Scarabeuss píše:
Tohle co zminujes je silenost. :think: To asi musis byt super kocka a ten kluk si te chtel pojistit, jinak nevim, jinak je prostej blbej. :mrgreen:

To víš, lepší ženská na světě není :D Je spokojenej a shodli jsme se, že kdyby se někdo ptal, tak jsme se vzali, aby se líp řešila hypotéka a aby si mě na MD mohl odečíst z daní :pankac:

Ne, dělám si srandu :) Nenutila jsem ho, ale prostě sám řekl, že chceme děti, tak prostě je lepší, když budeme svoji. Není to samozřejmě nutnost, ale prostě se nám nelíbí, když mají lidi děti a jsou svobodní. Tak co ;) Když to přestane fungovat, tak přestane, bude to horší na řešení, ale co už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.1.16 09:51

@Scarabeuss většina chlapů se ženit nechce, nepotřebuje i když se dětem nebrání.
Tu svatbu chce z 99% žena. Chlap buď podlehne nebo ne

• Citovat
  • Upravit
30147
8.1.16 09:55
@Mango_Lassi píše:
@Scarabeuss většina chlapů se ženit nechce, nepotřebuje i když se dětem nebrání.
Tu svatbu chce z 99% žena. Chlap buď podlehne nebo ne

Tak zas taková obět to podlehnutí není, když chci s ženskou zestárnout, založit rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.1.16 09:58

@Honza 12 jako asi ne. Jen říkám že chlapi pro to nepotřebují žádný papír.

• Citovat
  • Upravit
14552
8.1.16 12:04

Teda vdaná jsem, brali jsme se po an ne roční známosti a manžel chtěl. Možná je ten chlapský přístup trošku vyzrálejší, pokud přesáhnou věk 35 let. Můj muž už jednou ženatý byl, se svou ženou chtěl děti, ona ještě ne, tak čekal, ale nedočkal se. Byli spolu 10 let, aby se po roce manželství rozvedli.Ted to udělal obráceně :-D Prý si mě po roce vzal, aby se mnou dlouho byl :-D Máme roční dceru a čekáme druhé miminko.

Takže pohled chlapa je také jiný dle jeho věku. A ještě dodám, že se netváří, jako oběť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí