Přítel nechce dítě, já ano

43
7.1.16 18:14

Pritel nechce dite,ja ano

Ahoj holky, mam takovy problem. Ja uz bych chtela mimco, ale vzdycky kdyz o tom zacnu, pritel rekne, ze nechce, abych byla na svatbe tehotna. Pry bude svatba v lete, ale bohuzel nerekl ktery rok. Jenze ja nejsem stastna a nevim, jak s nim o tom mluvit. Co vy? Jak na nej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
7.1.16 18:17

Kolik je vám oběma let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.1.16 18:19

Uz mame na mimco vek. Obema hodne pres 20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.1.16 18:19

Už tě požádal o ruku?

• Citovat
  • Upravit
blabla123
7.1.16 18:20

@Zzazu Jak moc přes 20? 20-25, či 26-30?

• Citovat
  • Upravit
14
7.1.16 18:20

Jak dlouho visí toto téma ve vzduchu. :) Zeptej se které léto má na mysli ale vydupat si miminko za každou cenu nejde mohl by ti to později vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.1.16 18:22

Co je hodně přes 20?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.1.16 18:25

25,30. Ja bych mimco chtela tak cca 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.1.16 18:30

Tak to je dost dlouhá doba na to aby se rozmyslel a neřekl ti proč? Třeba ma strach že by roli rodiče ještě nezvládl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.1.16 18:32

@Zzazu netlacila bych ho.. Buď rada že mas chlapa co si te chce vzít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 18:32

Přesně totéž už 5 let řeší moje kamarádka. Chtěla dítě už před 5 lety a chlap měl důvod, proč to nejde. Tehdy to moc neřešila, protože to bylo pár let po vysoké, tak to vzdala, že má pravdu, jsou mladí a mají čas a najednou jim táhne na 40 a ona pomalu zjišťuje, že ztrácí čas s chlapem, co sice podle svých slov chce dítě, ale teď ne, ale až… až bude byt, až bude větší byt, až bude auto, až bude větší a bezpečnější auto, až budou mít úspory a částku zvyšuje, až se podívají do Irska, do Kanady, na Nový Zéland…
Dokonce už za ty roky měli několik termínů, kdy bude svatba a kdy se začnou snažit a on pokaždé vzal zpátečku.
Jak dlouho jste spolu?
Podle mě to je např. u nich už „přechozený vztah“, kdy by už potřebovali změnu a on nechce měnit tu svou pohodu. Podobných párů znám víc a vždycky to dopadlo stejně. Konec vztahu, oba si našli někoho jiného a oba měli pak brzy děti.
Ve tvém případě bych si s ním sedla, promluvila si o tvých pocitech, jeho pocitech a zeptala se natvrdo, kdy a jak to vidí. Hlavně nic nevyčítat a mluvit otevřeně.
Omlouvám se za anonym, ale píšu o kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
17013
7.1.16 18:37
@zuzka131313 píše:
@Zzazu netlacila bych ho.. Buď rada že mas chlapa co si te chce vzít. :palec:

Tohle je ale strašně smutné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.1.16 18:42

Jak dlouho jste spolu?

• Citovat
  • Upravit
blabla123
7.1.16 18:42
@Anonymní píše:
Přesně totéž už 5 let řeší moje kamarádka. Chtěla dítě už před 5 lety a chlap měl důvod, proč to nejde. Tehdy to moc neřešila, protože to bylo pár let po vysoké, tak to vzdala, že má pravdu, jsou mladí a mají čas a najednou jim táhne na 40 a ona pomalu zjišťuje, že ztrácí čas s chlapem, co sice podle svých slov chce dítě, ale teď ne, ale až… až bude byt, až bude větší byt, až bude auto, až bude větší a bezpečnější auto, až budou mít úspory a částku zvyšuje, až se podívají do Irska, do Kanady, na Nový Zéland…
Dokonce už za ty roky měli několik termínů, kdy bude svatba a kdy se začnou snažit a on pokaždé vzal zpátečku.
Jak dlouho jste spolu?
Podle mě to je např. u nich už „přechozený vztah“, kdy by už potřebovali změnu a on nechce měnit tu svou pohodu. Podobných párů znám víc a vždycky to dopadlo stejně. Konec vztahu, oba si našli někoho jiného a oba měli pak brzy děti.
Ve tvém případě bych si s ním sedla, promluvila si o tvých pocitech, jeho pocitech a zeptala se natvrdo, kdy a jak to vidí. Hlavně nic nevyčítat a mluvit otevřeně.
Omlouvám se za anonym, ale píšu o kamarádce.

Tohle je hrozné :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.16 18:45
@zuzka131313 píše:
@Zzazu netlacila bych ho.. Buď rada že mas chlapa co si te chce vzít. :palec:

A to je nějaká záruka? Viz moje kamarádka. Je s chlapem 9 let. On začal před 5 lety mluvit o svatbě a nic. Mně to přijde, jak kdyby to plácl, aby jí ucpal pusu, aby nemluvila o dítěti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky