Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy00000 píše: Více
Takze rodice maji penize na stavbu domu, ale nemaji pozemek ze? No a nebylo by lepsi tedy koupit nekde dum, a odstehovat se?
Co na to vsechno rika zena toho kamarada? Vi vubec, ze ji ten jeji nabizi? ![]()
@mado tak o tom pochybuju
Jsem na malém městě a policajta mám doma. Tohle není věc co by se někde říkala.
@Hanča1234 píše: Více
Tak se ho zeptej, co by hrozilo za postih za to, že fotky, které mu ona dobrovolně nafotila, on poslal dalšímu prasakovi. Nešířil snad po internetu, nevydiral ji, jen přeposlal.
Asi by nehrozilo nic, když všechni bylo dobrovolné. Maximálně by si mohli poklepat na čelo, co je to za famílii. Mimochodem, bylo by docela zajímavý vědět, proč se rozešel s první ženou. Že by byl buranem už tehdy? A neodtáhla ho náhodou zakladatelka od rodiny?
@884135 tak šíření jejich nahých fotek dobrovolné není ne? Je to deb..
On řekne, že ti bylo s jejím svolením, že o tom věděla a souhlasila. Slovo proti slovu.
@mado njn, tak to by mohl říct každý a nehlásil by nikdo nic.
Každopádně je to její věc. Jen doufám že odejde aspoň kvůli dětem.
@mado píše: Více
Ten jeho kamarád je policajt takže s tímhle smůla
Je to v rodině a nakonec by stejně nedala souhlas k jeho případnému stíhání. Ale společenskou nebezpečnost to má minimální, akorát by si utrhla další ostudu. Prostě si našla deb.ila, no.
@Andy00000 proč smůla jako? To můžeš nahlásit kdekoli. Když by nedala souhlas ke stíhání tak proč tam chodit.
Jo našla si blba no. Snad uteče. Než pošle i jiné věci.
Příspěvek upraven 26.05.26 v 20:33
@Andy00000 píše: Více
Ja zacinam mit pocit, ze si z nas delas tak trosku srandu vid? Co ta jeho manzelka? Nic nevi?
@Prelesta Ja som nikdy netvrdil ze je to jednoduche a urcite sa da najst milion dovodov preco to nejde - deti, maminka, nema kam jit… Mna vzdy ucili ze sa hladaju moznosti nie dovody. (ale nikomu to nevnucujem, ak niekto chce hladat dovody jeho volba)
Ja v „budeme mit sva domy“ vidim moznosti
Sice pise ze je jeho, potom zase ze koupili (co znie akoze spolu), postavili tam barak, ale opravuju ho, on im ho daruje… kto sa v tom ma vyznat ked ani nevieme vlastnicke vztahy, nevieme o ktorom baraku pise, raz pise ako ze je jeden, raz ze su dva… Minimalne mas dispozicne pravo k uctu takze nejake prachy si vies na zaciatok zabezpecit…
Spocital by som si kolko som do toho vrazil, spisal darovaciu zmluvu a donutil by som ho aby ju podpisal - vybavene. V tomto pripade by mi drobne fyzicke nasilie naozaj nevadilo, akurat by som ho teda nezabijal ako tu niekto navrhoval, to by mohlo mat neblahe nasledky, ale zopar polamanych rebier a par chybajucich zubov je v podstate neskodnych
a ak to pomoze dobrej veci tak preco nie.
K tomu by som si vybavil vyzivovaciu povinnost a na deti a ak som spravne pochopil autorka este moze aj na seba?
PS: A teda tiez som si myslel ze ta krasna vila si ty, si mi pokazila vecer ![]()
@Andy00000 Sa zamysli preco asi povedal ze ponesie nasledky? Pretoze ocakava ze ziadne nebudu a tvoj postoj zatial k tomu smeruje…
Ta ostatna inteligencia ktora tu pise ze predava fotky deti a podobne - uvedomte si ze je to iba vasa fantazia. Naozaj je nutne autorku ktora je vystresovana asi 100× viac ako je nutne este viac stresovat, zvlast ked pre to nemate ziaden podklad a iba ste sa nechali uniest…