Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Jdu si k vam pro radu a asi se i vypsat z šoku. Pred tremi tydny jsme se prestehovali z jednoho mesta do druheho-vzdalenost 1000km (zijeme v Kanadě). Ja jsem se vzdala dobreho mista a krásného mesta, protoze pritel dostal dobrou a dobre placenou praci tady. Vcera večer mi ale psal jeho kolega, co se s pritelem deje, ze nechodi uz tyden do práce, ze napsal, ze je nemocný. Cely ten tyden ale predstiral, ze do prace chodi! Kazde rano vstal a odpoledne se vracel, povidal co v praci delali. Vcera vecer jsem se ho na to ptala, odprisahnul mi na mou smrt do očí, ze do prace chodi a prinese vyplatu a klidne mi to vyfoti. Rano odesel do „prace“ a pak mi volal jeho kolega i sef, ze v praci opet neni a nebyl od minule stredy. Ted vubec nevim, kde je. Divala jsem se na zprávy ktere mi poslal vcera a byla v nich zjistitelna poloha. Podle vseho byl cely den cca 800m od naseho domu u nejakeho parku..ukazovalo to presnou polohu u nejakeho domu. U toho parku jsem ho nenasla. Nechce se mi verit, ze by mi byl neverny, denne se chce milovat a strasne se porad tuli a mazli, odchazi vev pracovnich hadrech…Jsem z toho uplne znicena. ![]()
Příspěvek upraven 13.05.15 v 20:40
Určitě to bude mít rozumné vysvětlení, nevytvářej domněnky o nevěře, zbytečně se budeš trápit!
@Malaga Jake rozumne vysvětleni? Vcera jsem se ho ptala, at mi rekne pravdu jestli ho vyhodili nebo proc tam nechodí, lhal a prisahal ze chodi..Nerikam ze nevera, ale nechapu to..
@Cuddy Volali mi az kdyz odesel do pryc. A od te doby mi uz několikrát psali, zda jsem ho našla.
Na nevěru bych hned nemyslela, ale čím to může být??? ![]()
Evidentně ho vyhodit nechtěli, když se po něm shánějí…
No a teraz je teda preč a ty nevieš kde je? Skús sa s ním spojiť, mne to pripadá skôr ako nejaký psychický skrat.
Je to celé nějaké divné? Není to náhodou tak, že pracuje někde mimo a kolegové o tom neví? Jak by se za jeden den pracovní dostal 800km tam a zpátky? řekla bych, že bude někde nějaký nedorozumění.
Melo tam byt 800 metru. Proste kousek od naseho domu. Neni to nedorozumemi. Jinde urcite nepracuje. Proste tam nechodí a nevim kde je. Telefon dnes nechak doma. Mame totiz jen jedno kanadske cislo a ja ho dnes potrebovala. Jinak do prace to ma odtud kilometr jenom.
@LittleLion To je strašně drsný, řeklas mu, že volal ten kolega a šéf? I bych mu řekla, že jsi zjistila tu polohu a dala mu nůž na krk, buď pravdu a nebo konec
@stankaSR Toho se taky bojim. Rano kdyz odchazel, tak jsem slysela, ze se mu chtelo brecet. Bylo mu asi jasne, ze uz na to prijdu, ale presto predstiral, ze jde do prace a odesel.
@Ostružka To jsem mu rekla rano, at mi rekne pravdu, stal si za svym, ale videla jsem, ze byl jiný. Prosila jsem ho at mi rekne pravdu, ze to vyresime. Nerekl.. ![]()
@LittleLion a kdybys ho ujistila, že ho miluješ a budešpři něm stát, ať už jde o cokoli, ať se ti svěří, že mu pomůžeš?