Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psychicky nemocný clovek a hlavne manipulátor, co te vydira. Pred tim pracoval bez problému? Ja bych teda uprimne pockala nez dorazi domu. Takovy lidi jen vydiraji smrti, ale nic neudelaji. ![]()
@angelsface Předtím v CR ano. Tady byl bez prace 4 mesice..prave kvuli vizu..a dostal az ted praci..nevim co se stalo..
Jasně…chápu. Dobře, tak jak to minule dopadlo? Přišel sám domů? nebo jsi ho někde hledala a kde jsi ho našla? Jestli nechceš kontaktovat policii, tak je to těžký…buď budeš doma čekat, že přijde nebo ho půjdeš někam hledat (ale kam?…do parku, do práce, těžko říct)…moc možností nemáš.
@bibi2233 Nakonec to proste neudelal. Jednou jsem ho nasla, jednou prisel domu..a predtim bydlel u rodicu a vratil se tam. I po te, co mi natocil video, ze skoci z mostu..
@LittleLion píše:
@angelsface Předtím v CR ano. Tady byl bez prace 4 mesice..prave kvuli vizu..a dostal az ted praci..nevim co se stalo..
No, tak treba mu ta prace nesedla. Jak s tebou resi problemy? Utika od nich? Boji se ti casto veci rict? Ja bych opravdu pockala, on se vrati. Vidim v nem fakt manipulatora a vyderace s takovym clovekem bych nebyla. Jinak zkus treba historii pocitace, zda nekoukal, jak se zabit.
Aha…no tak podle toho, co teď píšeš, si taky začínám myslet, že to asi jen vydírá. Protože jestli ti psal už předtím sms a točil video, že se zabije, tak je to asi fakt jen demonstrativní pokus…opět jeden z mnoha…a měl by se jít hlavně léčit. Tak prostě počkej a doufej, že to zas nemyslel vážně. Z toho cos psala předtím to vyznělo, že je to takhle vážné poprvé. A po příchodu bych trvala na léčení u psychologa případně psychiatra, bez kompromisu.
@angelsface Rano jsem ho prosila hezky, at mi rekne pravdu, jestli ma problemy v praci nebo ho vyhodili..Tvrdil, ze jde do prace a uz proste nepřišel..Nevim co se delo. Bal se mi to proste rict..tak lhal do posledni chvile a rikal mi, jak je smutny, ze mu zase neverim..proste divadlo..Kdyz jsem se ho ptala, proc najednou v praci ani nepije a min ji a nechodi uz tolik spinavy a spoceny, tak rikal, ze si vymyslim blbosti..
@LittleLion A v té Kanadě jste jak dlouho? Léčil se někdy předtím na psychiatrii? Jak dlouho ho znáš?
Tohle se mi teda vůbec nelíbí
Myslím, že to nebude jen nějaká lehčí psychická nemoc, ale něco těžšího…
Holky, tak jsem obesla barak a zadni cestou sla k parku..sedi na lavicce, aby mel vyhled na auto a videl, jestli jsem nasla ten dopis a sla ho hlehledat..Ani jsem k nemu nesla..vratila jsem se domu..a jsem strasne zklamana.. ![]()
No aspoň si nic neudělal…ale měli byste si promluvit co dál, takhle to přece nejde…
@bibi2233 Ja mam naprostou nechut tam jit..Nase budoucnost zavisela na jeho praci..sliboval mi, jak nam to tady udělá krasne. Vzdala jsem se kvuli jeho práci vseho..A on jen tak tam prestane chodit..Co rikal ten kolega, tak tam se tam pry jen flakal..ach jo..
Je pochopitelné, že máš z toho smíšené pocity, jsi naštvaná i zklamaná zároveň. Tak tam nechoď za ním hned, ale nech si to nějak všechno projít hlavou. Nebo počkej až přijde sám. Ale měli byste si promluvit, teď když to prasklo, tak už by měl být sdílnější a říct ti, co to všechno má znamenat, s tou prací i s tím vyhrožováním.
@bibi2233 Ty myslis, ze mi rekne pravdu? Bude jen dal lhat a lhat..Nechci..končím s nim.. ![]()
Popravdě nevím co ti řekne, neznám ho. Dost holek ale tady psalo, že by s takovým chlapem být nemohly. A já si myslím totéž. Je očividně psychicky labilní a něco by s tím měl dělat, potřeboval by odbornou pomoc, ale je otázka, jestli vůbec bude chtít.