Přítel předstírá, že chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
14.5.15 00:50

@bibi2233 Ze se chce zabit.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.5.15 00:53

Do háje…tak to asi zavolat na policii a nevím…to auto a ten dopis je tam od rána nebo později? Třeba ještě není pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 00:58

@bibi2233 Ja nevim od kdy. Naposledy jsem tam byla v jednu. A nebylo tam. Nevim co delat. Nikoho tu neznam a nevim jestli mam jit na policii nebo co..jsem uplne zoufala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
14.5.15 01:03

Bez okamzite na policii, vylic situaci. Ti jej budou hledat, najdou, bude se lecit… Opravdu zavolej co nejdriv, at se neco deje- nez bude pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.5.15 01:03

Nevim jak to chodí tam, ale tady bych prostě zavolala na policii, že pohřešuju přítele, že se delší dobu chová neobvykle, zřejmě má deprese, nechodí do práce a nechal dopis na rozloučenou, že se chce zabít. Tady by podle mě okamžitě vyhlásili pátrání po pohřešovaném, aspoň podle mě, když jde evidentně o život. A uvedla bych místo, kde se zdržoval, u toho parku. Chlapi obvykle buď volí zbraň (myslím, že ji asi nemá, ne?), nebo provaz nebo skok z výšky - to je nejobvyklejší :-( Třeba ještě někde přemýšlí, jestli to vůbec udělat…těžko říct. Kdyžtak ti na policii i můžou říct, jestli nebyl nalezen nějaký sebevrah v několika posledních hodinách. Je to hrozný ale třeba si ještě fakt nic neudělal nebo je to jen demonstrativní pokus…naděje umírá poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
14.5.15 01:08

Policie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 01:09

Kdyz prusvih je, ze on tu pracoval bez viza..jestli jim tohle reknu a on jen vyhrozuje, tak ho zavrou..ja mam z toho horecku a nejsem niceho schopna. Uplne se z toho klepu boze :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
14.5.15 01:10

@LittleLion Tak co je důležitější???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.5.15 01:11

To je fuk, tohle neřeš, prostě volej policii…mohl to opravdu myslet vážně, a pokud ne, pak se to nějak vyřeší, život je nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 01:11

Ani nevim kam jit..ani nevim, kde je policie a jak jim to v angličtině dokazu v tomhle stavu popsat..Nevim jestli mam poprosit kolegy o pomoc z jeho prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.5.15 01:14

Tak jestli máš číslo na kolegu, tak mu zavolej ať to přetlumočí policii, ale hlavně něco dělej… když budeš v tranzu, nepomůžeš mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 01:36

@bibi2233 Jenze to není poprve co me vydírá..ja uz nevím co si o tom mam myslet. Slibil mi, ze to uz nikdy delat nebude. A udelal znovu. Ne z depresi..ale protoze nechodil do prace a lhal a ted se boji, ze se s nim rozejdu. Napsal mi to, že vi co udelal a jsou mu jasne následky, ale protoze beze me nemuze zit, tak se zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.5.15 01:39

A tobě někdy psal dopis na rozloučenou? Nebo to jen tak říkal, že se zabije, a čekal, že tě tím obměkčí nebo tak něco? Má u sebe nějaký telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
14.5.15 01:42

Těžko říct, jestli to myslí vážně. Četla jsem tu jednu diskuzi, kde to vypadalo, že chlap jen vydírá, a nakonec to opravdu udělal :-( Nemělo by se to podle mě brát na lehkou váhu, člověk nikdy nemůže vědět co se tomu druhému honí v hlavě, ale jestli jen vydírá a udělat to nechce, tak ať pak nese následky - zavření, léčení nebo cokoliv jiného - a taky bych pak zvážila, jestli s ním vůbec být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 01:48

@bibi2233 Vzdy mi psal smsky a vypl si telefon. Ted telefon nema, tak napsal dopis..Nechci to podceňovat..ale následky ponesu i ja, kdyz tohle zjisti deportuji i me a pan co ho z dobre vule zamestnal muze skoncit s podnikánim.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí