Přítel předstírá, že chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
14.5.15 04:14

@bibi2233 To uz pujde mimo me..poleti domu, kde bude bydlet s maminkou a prarodiči a bude se od nich nechat buzerovat, tak jako do ted..Ja uz na toto nemam.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.5.15 07:27

Vy máte problémy OBA.

• Citovat
  • Upravit
1482
14.5.15 07:36

@LittleLion prosímtě ale vážně, pryč od něj, tohle nemá absolutně žádnou budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
14.5.15 07:37

Že jí to žerete… a jestli je to pravda tak jsou psycho oba… má nemocného chlapa a jediné co řekne je, že s ním končí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.5.15 07:42
@LittleLion píše:
Holky, tak jsem obesla barak a zadni cestou sla k parku..sedi na lavicce, aby mel vyhled na auto a videl, jestli jsem nasla ten dopis a sla ho hlehledat..Ani jsem k nemu nesla..vratila jsem se domu..a jsem strasne zklamana.. :(

Jsi fakt opora. Věděla jsi, že není v pořádku, vzala jsi ho k sobě do Kanady a teď jsi z něj zhnusená. Jasně, člověk si pořád říká, že se to třeba zlepší. Pošli ho domů. Nezvládá to tam.
Jsi za něj částečně zodpovědná i když je to dospělý člověk.

• Citovat
  • Upravit
1482
14.5.15 07:42

@JaneDoe hele jako a co jiného by měla říct? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 07:46
@angelsface píše:
No, tak treba mu ta prace nesedla. Jak s tebou resi problemy? Utika od nich? Boji se ti casto veci rict? Ja bych opravdu pockala, on se vrati. Vidim v nem fakt manipulatora a vyderace s takovym clovekem bych nebyla. Jinak zkus treba historii pocitace, zda nekoukal, jak se zabit.

Jo, muj manzeĺ taky hledal na netu. Otrava fredexem, methylem, udušení a miliony dalsich. Sebevrazdu nikdy nespachal, ale ten pocit je hroznej. Volal mi a loucil se, pak si telefon vypl a druhej den stal s usmevem pred domem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 07:47
@JaneDoe píše: Že jí to žerete… a jestli je to pravda tak jsou psycho oba… má nemocného chlapa a jediné co řekne je, že s ním končí :roll:

Promin, ale ty jsi taky psycho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
14.5.15 07:48
@Ostružka píše:
@JaneDoe hele jako a co jiného by měla říct? :nevim:

já bych mu byla oporou když má viditelné psychické problémy… navíc to ze zakladatelky lezlo jako z chlupaté deky, při tom jak rostl zájem o diskuzi tak rostl i ten příběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 07:51
@Kobliha51 píše:
Jsi fakt opora. Věděla jsi, že není v pořádku, vzala jsi ho k sobě do Kanady a teď jsi z něj zhnusená. Jasně, člověk si pořád říká, že se to třeba zlepší. Pošli ho domů. Nezvládá to tam.
Jsi za něj částečně zodpovědná i když je to dospělý člověk.

ja to pochopila teda tak, ze on do Kanady odtahl ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
14.5.15 07:51

@LittleLion
Hlavně že nemáte děti. On je rád středem pozornosti, umíš si představit, že by se staral o Tebe a o děti?
A jestli tam není přihlášený, tak kdo by platil doktora, kdyby se mu něco stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 07:52

@JaneDoe Nic nerostlo. Odpovídala jsem na otázky a neminim tady napsat do uvodniho odstavce cely průběh naseho vztahu..A kdyz se ti ti nelibi, tak to necti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 07:59

@Kobliha51 Jak opora? Tak on me uz po xte vydira sebevraždou a ja mu mam byt oporou? O to jsem se snazila celou dobu. Kdyz jsem tam prisla podruhé houpal se na houpačce uplne v klidu..Je to vyderac. Proc nesel do prace rekl, ze nevi. Ja vim, podle toho, co rikal sef a kolegove, je to flakac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
14.5.15 08:04

A uz jsi s nim mluvila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.5.15 08:06

@LittleLion
presne podle toho, co pises je to lenoch. Makat nechce, ale o tebe nechce přijít tak bude manipulovat. Snad abys ho chudáka živila ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí