Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@viky23 Ano. Ptala jsem se proc tam nechodil a rikal, ze nevi..
@LittleLion píše:
@viky23 Ano. Ptala jsem se proc tam nechodil a rikal, ze nevi..
Takže co dál? On už přišel domů? Čekal, že za ním půjdeš na lavičku?
Máš kde bydlet? Jak máte vyřešené bydlení?
S takovým flákačem bych nezůstávala, pak bude živení jeho na tobě a on tě k tomu bude vydírat. Fakt úžasnej chlap.
@laragi Ja uz jsem ho zivila 4 měsíce..Pak si našel práci a po trech dnech skončil a tvrdil mi, ze pan se bez viza bal ho zamestnat..A ten vecer se taky zabijel…Takze tak..Ted si myslim, ze to byl stejny pripad jako tady..
@LittleLion a uz je teda doma? Navrhla bych mu psychiatra a jestli odmitne asi bych to ukoncila. Bude ti porad chystat takove jobovky
![]()
@LittleLion píše:
@laragi Ja uz jsem ho zivila 4 měsíce..Pak si našel práci a po trech dnech skončil a tvrdil mi, ze pan se bez viza bal ho zamestnat..A ten vecer se taky zabijel…Takze tak..Ted si myslim, ze to byl stejny pripad jako tady..
Takže klasika, věř mi, on se nikdy nezabije, potřebuje, aby jej někdo opečovával a aby jej někdo živil. A chce toto po tobě!
@Blekota Dal..Ja se vratim do sveho puvodniho bydliště a on at si dela co chce.. ![]()
Je jak malý dite. Neví proc něco děla nebo nedela, lže, zapira, otočí to proti tobě, ty jsi ta zla, co se chce rozejít a on nemůže bez tebe žit. Sobec. Ano těžkoby hhledal chápající partnerku k jeho flakani a lhaní. Tohle není o lásce k tobě, ale k sobe.
@LittleLion píše:
@Blekota Dal..Ja se vratim do sveho puvodniho bydliště a on at si dela co chce..
Výborně a do té doby on a ty budete jako kde bydlet?
@viky23 Psychiatrovi nevim..pochybuju, ze tady nejaky český je..A ted jsem na nej tak nastvana, ze ani nemam naladu uz mu po sté pomahat.. ![]()
@LittleLion Oproti některým tady, já jsem zřejmě sobec, ale já bych se na něj vykašlala. Každý svého štěstí strůjcem a abych zachraňovala nějakého psychicky nemocného labilního citového vyděrače, to ani omylem. Ať to udělá někdo, jako jsou některé přispěvatelky zde v diskuzi, já bych do něčeho takového nešla.
Co s tebou bude dál? Máš na to to opravdu utnout a jít dál bez něho? Co tam budeš dělat?
@Ostružka Zkepsit si rec a rok tu pobyt a procestovat..kdyz se zadari, tak tu zustat..
@LittleLion jasně, klasika…no to se mu teda fakt takhle nepodaří
@Klementyna Mam. Po tomhke jak mi lhal ano. Napíše mi, že se jde zabit a pak se v klidu houpe na houpacce a sleduje, jestli ho pujdu zase nahanet po celem městě..Do prace nevi proc nechodi..Proste tohle uz je moc..
Ja jsem uplne samostatna. Postaram se o sebe.