Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
Mě je ho tak nějak líto. Jako manipulátor mi nepřijde, ale ty ho znáš nejlépe. Třeba se tě a nebo o tebe bojí a proto lže. Třeba nemá nikoho blízkého kromě tebe a teď to na něj nějak dolehlo. Hlavně se ho zeptej v klidu a pokuste se to nějak spolu vyřešit. Na každého z nás někdy přijdou slabší chvilky. A když ráno skoro brečel - to manipulátor určitě nedělá. Spíš je na dně. Třeba si to jen myslí a nebo je to pravda. No uvidíš. Držím palce, ať to spolu zvládnete.
Taky mi ho bylo líto. Ale když napsala, že vyhrožoval v minulosti sebevraždou, odradilo mě to od něj. Plus to, co měl vyprávět chlapům v práci… ![]()
@Ukulina
i tak je mi ho lito, ať už je to nemoc nebo manipulace, čili psychopat ( to je taky nemoc, ne?) Ale chudák je především zakladatelka.
@laragi píše:
@Ukulina
i tak je mi ho lito, ať už je to nemoc nebo manipulace, čili psychopat ( to je taky nemoc, ne?) Ale chudák je především zakladatelka.
Ano. Přeju jim, aby to spolu zvládli.
@Kobliha51 píše:
Mě je ho tak nějak líto. Jako manipulátor mi nepřijde, ale ty ho znáš nejlépe. Třeba se tě a nebo o tebe bojí a proto lže. Třeba nemá nikoho blízkého kromě tebe a teď to na něj nějak dolehlo. Hlavně se ho zeptej v klidu a pokuste se to nějak spolu vyřešit. Na každého z nás někdy přijdou slabší chvilky. A když ráno skoro brečel - to manipulátor určitě nedělá. Spíš je na dně. Třeba si to jen myslí a nebo je to pravda. No uvidíš. Držím palce, ať to spolu zvládnete.
Muj teda breci neustale, to manipulatori umi skvele ![]()
@Ukulina píše:
Taky mi ho bylo líto. Ale když napsala, že vyhrožoval v minulosti sebevraždou, odradilo mě to od něj. Plus to, co měl vyprávět chlapům v práci…
To všechno je znak toho, že není v pořádku. A sám neví, co s tím. Kdyby vyhrožoval, že zabije ji, to by byla jiná. Snad se dozvíme, co s ním je. Podle toho, co zakladatelka jen nakousla o jeho rodině, bude to mít asi hlubší kořeny. Ale každá žena není zralá na to být opatrovatelkou labilního chlapa a není to nic špatného.
@Kobliha51 píše:
To všechno je znak toho, že není v pořádku. A sám neví, co s tím. Kdyby vyhrožoval, že zabije ji, to by byla jiná. Snad se dozvíme, co s ním je. Podle toho, co zakladatelka jen nakousla o jeho rodině, bude to mít asi hlubší kořeny. Ale každá žena není zralá na to být opatrovatelkou labilního chlapa a není to nic špatného.
Tohle vsechno, i problemy v rodine je priklad meho skoro ex. Nevim, jak je to tady, ale u nas to byla jen hra na city
Ja mela jednu kamarádku a ta byla chorobna lharka a nebylo to 2× příjemné
No nevím, mě to spíš přide tak, že do práce z nějakého důvodu už nechce chodit a bojí se to zakladatelce přiznat, když kvůli němu a jeho práci odešli do Kanady, třeba se taky bojí toho, že jako chlap a živitel rodiny selhal a neví, jak dál… ![]()
Jen bych chtěla říct, ze mam fotra manipulátora a ten se rozbrečí na povel. To je jeho majstrštyk!
Tak jen, ze my jsme to neviděli, jak to bylo s tím pláčem. Když si toho zakladatelka všimla, mohlo to být manipulování.
Když vyhrožuje sebevraždou jako reakcí na hrozbu rozchodem, zrovna dvakrát pohodovej klučina to nebude. ![]()
Tak bohuzel domu zatim nedorazil. Chodi ve tri..a mame 4:15 odpoledne.
Pročítám a držím palce. Mám pocit, že to bude „pohádkář“ a i když uhodíš s důkazy bude si vymýšlet…máme něco takového v rodině..
Holky nechal mi auto pred barakem a dopis na rozloucenou..ja vubec nevim, co delat..
Jak dopis na rozloučenou? Jakože od tebe odchází nebo si chce něco udělat??? ![]()