Přítel předstírá, že chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
16.5.15 14:50
@bílá masajka píše:
@MalagaTvůj přítel je lhář a manipulátor, takže Tě s ním nečeká žádná hezká budoucnost. Uděláš nejlíp, pokud se s ním rozejdeš.

Nejsem zakladatelka, s partnerem problém nemám, tak předpokládám, že to nebylo nejspíš na mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.15 14:56

@Malaga

Pardon, nějak jsem se přehmátla, moje rada byla pro zakladatelku tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
16.5.15 15:22

Ten chlap je babovka… Maminka s jej piplala, az do te doby, co sis jej odvedla do Kanady. Jenomze on tim padem neni zvykly na zivot, ktery muze byt obcas tvrdy. Neumi se postavit jazykove bariere, praci, stresu. Je to pro nej proste moc. Je to jeste dite i kdyz v dospelem tele. Jediny kdo to muze zmenit bude on sam a ty mu v tom muzes pomoct jedine tak, ze prestanes reagovat najeho projevy sebelitosti- a zacnes se k nemu chovat k jako dospelemu cloveku, ktery si nese nasledky za sve chovani. Kdyz bude vedet, ze zabijeni se na tebe nefunguje- ze se s tim absolutne nevzrusujes, ve 22:00 zhasnes svetlo, jdes spat- at uz tam je nebo neni a jeho klidne nechas sedet na lavicce v parku- ver ze nejpozdeji k ranu prijde. Prestehovala bych se zpet, sla do prace, on at si tedy sedi doma a dela uklizecku, kdyz jej to naplnuje. Jednou muze jit na materskou a proste budete mit obracene role :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
16.5.15 16:01

@Malaga nevěřím tomu, že by odletěl. Nakonec by to uhrál zase na city a zakladatelka by akorát vyhodila peníze.

On vlastní prostředky nemá, ale je zdravý a svéprávný a dokáže si je opatřit, případně požádat rodinu.

Pokud nemá fakt ani floka, tak bych mu dala tak na 3 dny na jídlo a nazdar. Vždyť už ho živila 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.5.15 11:49

Zakladatelko, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie