Přítel předstírá, že chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
14.5.15 23:55

@LittleLion Nehraju si na to, ze vím všechno, ale že by ten chlápek tím trpěl, tomu nevěřím.. :nevim: Nevím, jak to chodí v Kanadě. A vzhledem k tomu, ze jsem tu u jiný země sebevraždu v přímým přenosu nezažila a tohle je už druhá z Kanady, dovolila jsem si to nazvat hemžením. :) Že je to nadsázka je snad jasný. To myslím, ze se tě musí víc dotknout to, ze ti tu někdo předkládá, ze sis to celé vymyslela, a ne nějaká moje nadnesená terminologie, ne? ;)
Do vašeho pracovního vztahu v Kanadě pochopitelně nevidím, ale že by šéf tratil na někom, koho v životě neviděl a ještě riskoval pruser se zaměstnáváním cizince bez PP, to se mi fakt nepozdává, noo :nevim:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
15.5.15 00:27

@mau-mau napsala to tenkrát sama zakladatelka. Tuším, že testovala námět na knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
15.5.15 00:29

@LittleLion tomu s tím platem nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.5.15 01:32

@Capelucita Nevěř :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
15.5.15 02:39

@mau-mau jo Aot pribeh si pamatuju, napadl me hned, jak jsem cetla prispevek zakladatelky.

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
15.5.15 02:40
@Capelucita píše:
@mau-mau napsala to tenkrát sama zakladatelka. Tuším, že testovala námět na knihu. [/citac
 Jojo
  • Citovat
  • Upravit
158
15.5.15 06:08

@Peťulka2608 Ted jsem tu diskuzi četla. To je trosku jiné kafe, nechapu, jak tomu mohl nekdo verit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
15.5.15 07:24

@LittleLion Já to četla tenkrát už od začátku, ale nevěřila jsem nikdy. Bylo ale strašně moc holek, co věřily až do konce :jazyk:

Máš už jasno v tom, co bude dál?

Jestli chceš zkusit Anglii, zkus. Podle mě to bude hodně podobné jako v té Kanadě, a budeš mít blíž domů. Já žila v Anglii deset let a neustále si pohrávám s myšlenkou se tam vrátit, bylo to moc fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.5.15 08:12
@digi_v píše:
Přesně to jsem si vybavila. https://www.emimino.cz/…esit-153462/Příspěvek upraven 14.05.15 v 20:26

Jo jo, to byly boje mezi těmi co věřily a těmi, co nevěřily. Já nevěřila a nevěřím doteď. A ví se vůbec, jestli to opravdu pravda byla? Pak se udělala uzavřená skupina a do té jsem nechtěla a tak nic nevím. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
15.5.15 08:16

Už to čtu, že to byl testovaný námět na knihu. Ono to tak od začátku vypadalo. Už ta jména byla jak z červené knihovny. To se musely ty příznivkyně Aot asi vzteky kousnout do pr… No, každý někdy neletíme.

• Citovat
  • Upravit
9374
15.5.15 08:24

@Kobliha51 Já zatím přečetla úvodní příspěvek a potom jednu reakci a to mě dostalo. Prý: Je příliš velká láska chyba? :mrgreen: Jak píšeš, už ten úvod je jak z červené knihovny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
15.5.15 09:48
@Capelucita píše:
@mau-mau napsala to tenkrát sama zakladatelka. Tuším, že testovala námět na knihu.

A kam to napsala, prosím tě? Chtěla bych si to přečíst.. Jinak já tomu ze začátku věřila, teď je snadný říct, ze je to jasná fikce, když už víte, ze to fikce je, ale a priori předpokládáte, že si to člověk nevymýšlí, když potřebuje pomoci. Takze ja se klidně přiznám, že ze zacatku jsem tomu věřila, protoze by mě nenapadlo pomoc druhých takhle zneužít, když se chci svěřit a aby mi někdo poradil. Vodit lidi za nos tímhle způsobem je dost hloupé. Volat o pomoc, když ji nepotřebuji, to je pošukárna :poblion:

Pak to vede k tomu, ze je osočen z výmyslu někdo, kdo si to vůbec nezaslouží, protoze se vinou okolnosti dostal opravdu do neuvěřitelně svízelné situace a kromě toho, ze je ve sračkách, ještě dokazuje, ze si nevymýšlí.. :roll: Ta Aot to nemá v hlavě v pořádku… :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.5.15 09:55

Když už to tak rozebíráme, zdá se mi, že zakladatelka už o svém příteli psala pod jiným nickem už před časem. To ještě váhala, jestli ho má do té Kanady brát a tak podobně. Ruku do ohně nedám, možná se pletu. Admin by asi věděl, jestli tu už zakladatelka byla. Už jsem to hledala a nemohu najít. Ale zas až tak mi na tom nezáleží. POdle mě mají problém oba. Zakladatelka se mi nějak nezdá, něco mi tam nehraje. Vyrazila tam sama, nikoho tam nemá, nikoho tam nezná. Ale je to v podstatě jedno. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3074
15.5.15 10:06

@Kobliha51 Tak to, že tam vyrazila sama, není vůbec divné. Spousta lidí odjede sama, protože nemá v okolí nikoho, kdo by jel s ním. Známá se sebrala a odjela do Kanady sama a já do Anglie taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.5.15 10:20
@Majdina82 píše:
@Kobliha51 Tak to, že tam vyrazila sama, není vůbec divné. Spousta lidí odjede sama, protože nemá v okolí nikoho, kdo by jel s ním. Známá se sebrala a odjela do Kanady sama a já do Anglie taky.

Uvidíme. Ono to časem všechno vyleze. Ani teď tam nikoho neznáš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky