Přítel předstírá, že chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
14.5.15 13:12
@Kobliha51 píše:
Tak co je tedy ten chlap? Citově závislý a nebo zdatný manipulátor?
Nebo je to stejné?

Já myslím, že to může být obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.5.15 13:12
@LittleLion píše:
@Blekota My uz noc mame. On spi vedle v pokoji. Odleti hned jak si koupi letenku..

Nekoupí, nemá zaco. MAtinka mu taky letenku nekoupí, protože kdyby ji chtěla koupit, tak jí koupí. Ona už ví, že se jí synáček vrátí domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 13:14

@Peťulka2608 Mame 5:13 rano. Nemuzu spat a opravdu nemam duvod si tady neco vymyslet. Mam svých starosti dost. Chtela jsem pomoct a poradit. Nikoho tu neznam a jsem ted z toho proste spatna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 13:18

@Blekota Asi ano. Psali si včera na Facebooku. Ta bude rada, ze ho bude mit doma. Nechala si ho i vytetovat na rameno a pracovali v jedne praci. Bude ho mit zase pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
14.5.15 13:20
@LittleLion píše:
@Peťulka2608 Mame 5:13 rano. Nemuzu spat a opravdu nemam duvod si tady neco vymyslet. Mam svých starosti dost. Chtela jsem pomoct a poradit. Nikoho tu neznam a jsem ted z toho proste spatna.

V tom pripade ho nech byt, i kdyz ho milujes. Je to lenoch, bez prace a neustale lze, co bysi s nim mela za zivot.
Taky jsem takoveho chlapa mela, taky jsem si myslela, ze bez neho nemuzu zit…ale muzu, mam manzela, sve krasne deti a jsem stastna. Nerikam, ze si na ex nevzpomenu, ale jen z duvodu, ze sem ho mela kopnout so zadku uz davno..
Rozhodnout se musis ale sama, byt tebou, poslechnu rozum. Nekdo ti radil, abys mu pomohla…ja myslim, ze on o to nestoji, uz by nebyl ten chudacek…

• Citovat
  • Upravit
24392
14.5.15 13:20
@Klementyna píše:
@LittleLion Oproti některým tady, já jsem zřejmě sobec, ale já bych se na něj vykašlala. Každý svého štěstí strůjcem a abych zachraňovala nějakého psychicky nemocného labilního citového vyděrače, to ani omylem. Ať to udělá někdo, jako jsou některé přispěvatelky zde v diskuzi, já bych do něčeho takového nešla.Co s tebou bude dál? Máš na to to opravdu utnout a jít dál bez něho? Co tam budeš dělat?

S tím plně souhlasím, proč by se měla o chlapa, který si myslí, že ho ona bude živit a on se bude flákat. :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 13:28

@Peťulka2608 Ano. Necham ho byt. Nic jineho už mi ani nezbylo. Němužu mu opravdu verit jedine slovo..vidim ted vsechny ty jeho lzi..jak si vymyslel historky z prace. A nejhorší je, že ja ho porad chválila, jak to tam zvládá, on se nechaval poplacavat po rameni, chlubil se kamarádum z Cech, pritom sedel osm hodin někde u parku v autě..neuvěřitelne tohle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.5.15 13:29
@LittleLion píše:
@Blekota Asi ano. Psali si včera na Facebooku. Ta bude rada, ze ho bude mit doma. Nechala si ho i vytetovat na rameno a pracovali v jedne praci. Bude ho mit zase pod dohledem.

Tak to vypadá, že to bude mít dobrý konec - hlavně pro tebe! :palec:
Podle mě přijdou ještě návaly pláče, prosíků a přemlouvání, ale máš šanci začít nový a lepší život, tak se tím zkus nenechat zviklat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.5.15 13:30

@LittleLion Drž se a dotáhni to do konce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.5.15 13:30
@LittleLion píše:
@Peťulka2608 Ano. Necham ho byt. Nic jineho už mi ani nezbylo. Němužu mu opravdu verit jedine slovo..vidim ted vsechny ty jeho lzi..jak si vymyslel historky z prace. A nejhorší je, že ja ho porad chválila, jak to tam zvládá, on se nechaval poplacavat po rameni, chlubil se kamarádum z Cech, pritom sedel osm hodin někde u parku v autě..neuvěřitelne tohle..

A tys ho celou dobu živila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 13:32

@Blekota 4,5 mesice ano. Pak jsme se prestehovali jinam kvuli teto jeho praci, do které nechodil..Vyplatu prinesl jednou (tady se plati po týdnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
14.5.15 13:33
Jo, chápu Tě.. mě od člověka, kterého jsem měla ráda, citově „oprostily/oddálily“ nejvíce všechny ty drobné každodenní lži. Uvědomila jsem si to v plné síle až v jeden okamžik při pohledu zpátky :oops:
@LittleLion píše:

@LittleLion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
14.5.15 13:41

@LittleLion opravdu nebuď hloupá a pošli ho okamžitě do Česka. Jak už jsem psala, nechceš ho celý život živit? A navíc ty nervy s jeho chováním :pocitac:. Za chvíli bys skončila v cvokhauzu ty. A nedej bože kdyby jste si pořídili děti.

Nedej na jeho prosby a vydírání, máš jenom jeden život a nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
14.5.15 13:43

@LittleLion Budu ti držet palce, abys to tentokrát opravdu dotáhla do konce, ukončila to a aby to co nejmíň bolelo, ale udělat to musíš, ten vztah by ti přinášel víc trápení, než toho dobrého a bylo by to pořád horší, nakonec by tě to zničilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
14.5.15 13:45

@LittleLion me by zajimalo, kde jsi se tam vzala? vzdyt je vseobecne zname, ze Kanada neprijima migranty, a kdyz jo, tak si je proveri a ma urcite podmnky, ktere musi uchazec splnit. treba ja tam mam stryce, ktery v 68' odtud utekl, tak bych vizum treba i dostala, ale ty? nepises, ze tam mas pribuzenstvo, ci jak to je? :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky