Přítel předstírá, že chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
14.5.15 08:36
@Kobliha51 píše:
https://www.emimino.cz/…aska-222628/

Tuto diskuzi jsem četla, ale nepřiřadila jsem si ji k zakladatelce. Ale o to rychleji bych ho poslala k šípku :nevim: Ten je fakt psychicky nemocnej, a těžce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.5.15 08:38

Jenomže zakladatelka tady píše, jak s ním končí ale nemá nato, aby to udělala, to je ten problém.
Protože jak píše „on je táák strááášně hodnýýý“.
Chápete!!! Ona se bude trápit pořád, protože to není schopna ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.5.15 08:38

@LittleLion

Ty už žiješ v Kanadě dlouho a on tam za tebou přijel?

• Citovat
  • Upravit
3796
14.5.15 08:42

Myslím, že vztah, který má zakladatelka s přítelem není partnerský vztah. Připadá mi to spíš jako by si z ní přítel udělal maminku, chová se jako nezodpovědný klackovitý puberťák, všechna ta divadýlka, slzy- jasné projevy nedospělého jedince.
Zakladatelko, kolik je vám oběma let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.5.15 08:46
@ropucha 02 píše:
Myslím, že vztah, který má zakladatelka s přítelem není partnerský vztah. Připadá mi to spíš jako by si z ní přítel udělal maminku, chová se jako nezodpovědný klackovitý puberťák, všechna ta divadýlka, slzy- jasné projevy nedospělého jedince.
Zakladatelko, kolik je vám oběma let?

Ona je o šest let starší a on je nedospělý. Asi. Vznikl vztah matka a syn. Mě to tak přijde. On se chová jako dítě.

• Citovat
  • Upravit
8284
14.5.15 08:49
@Blekota píše:
Jenomže zakladatelka tady píše, jak s ním končí ale nemá nato, aby to udělala, to je ten problém.
Protože jak píše „on je táák strááášně hodnýýý“.
Chápete!!! Ona se bude trápit pořád, protože to není schopna ukončit.

Citoví závisláci a vyděrači jsou takoví. Je to jen na ní. V takových případech jde vždy o to, jak má člověk sám sebe rád, jakou má sám k sobě úctu, jestli se sebou nechá takto vláčet a manipulovat. Je to jen na ní. Každý svého štěstí strůjcem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
14.5.15 09:02

@Kobliha51 Děkuji. Tak nějak jsem si to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.5.15 09:34

Uf, vidím, že se situace od noci změnila…

@Klementyna píše:
Citoví závisláci a vyděrači jsou takoví. Je to jen na ní. V takových případech jde vždy o to, jak má člověk sám sebe rád, jakou má sám k sobě úctu, jestli se sebou nechá takto vláčet a manipulovat. Je to jen na ní. Každý svého štěstí strůjcem :nevim:

Přikláním se tvému názoru. Nenechala bych se jím ničit. Možná jsem sobecká, nevím. :nevim: Škoda, že se s ním zakladatelka nerozešla už dřív. Je to typ, kterého se jen tak nezbaví, neodstřihne-li ho.

@LittleLion Odešli jste do Kanady spolu? Nebo on za tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.5.15 09:38

Jejda, zbav se ho.Taky jsem měla takového, který vyhrožoval, lhal a měla jsem ho jako kouli u nohy-takovej chudáček. Byl hrozně hodnej-ale labilní. To je těžké řešit doma, natož v cizině bez pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
14.5.15 10:33

Tak nestačím hledět, jak se to přes noc vyvinulo 8o Já si pořád myslím, že přítel JE nemocný. Ať je manipulátorem, ale nemocným manipulátorem. Já jsem si i říkala, že třeba je ta práce na něj drsná, třeba ho šikanují, řvou na něj, on jim nerozumí a má z toho deprese, proto tam přestal chodit. A kolega pak může říct, že se jen fláká, ale třeba mají velké nároky a nestíhal :think:
Divím se, že nikoho nenapadlo kontaktovat jeho rodinu. Normálně bych řekla/napsala, že ti opakovaně vyhrožuje sebevraždou, že už na něj nemáš nervy, tak ať se vrátí domů a jde se léčit. Ať mu koupí letenku, nebo za pár dní můžou slyšet ve zprávách, že v Kanadě se našlo mrtvé tělo, nejspíš to bude Čech… Ať už výhružky myslí vážně nebo ne, nenechala bych ho napospas osudu s tím, že ať už se klidně zabije, mě to je jedno. Kontaktovat maminku a pokud je normální, tak si ho přivede domů, i kdyby si pro něj měla sama zaletět. Jinak vztah nemá cenu dál udržovat, to je snad jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
14.5.15 10:44

Není nemocný. Je takový slaboučký, neschopný, lenivý. Pověsil se na ženskou. Fňukací taktika na ni funguje, tak ji užívá. Tohle co on má a dělá, to nejsou deprese ani úzkosti. Spíš je trochu hysterický, když se natáčí že bude skákat z mostu atp. Tyjátr. I s tím nechozením do práce je to tyjátr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.5.15 10:53
@vendulka72 píše:
Není nemocný. Je takový slaboučký, neschopný, lenivý. Pověsil se na ženskou. Fňukací taktika na ni funguje, tak ji užívá. Tohle co on má a dělá, to nejsou deprese ani úzkosti. Spíš je trochu hysterický, když se natáčí že bude skákat z mostu atp. Tyjátr. I s tím nechozením do práce je to tyjátr.

Souhlasím, lépe bych to nenapsala.
Zakladatelko, tak jak? Už jsi ho vykopla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 11:46

@Blekota Rekla jsem mu, že s nim koncim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.5.15 12:09

@LittleLion
A reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 12:09