Přítel předstírá, že chodí do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1444
14.5.15 12:29

@LittleLion A jak to můžeš vědět? Jestli tě miluje, je na tobě závislý a abnormálně na tebe fixovaný a ty mu vezmeš všechnu jistotu, co v životě má a to jsi ty. Jak můžeš vědět, jak se člověk, který evidentně není psychicky v pořádku, zachová? On bude schopný udělat cokoliv, jen abys neodešla, to si myslím já. A myslím, že pokud se někdy rozhodneš a uděláš to, tak mi dáš za pravdu. Nebudeš ho poznávat, jak se změní, až zjistí, že je opravdu konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 12:30

@Blekota Ale chce. A verim, ze jeho chování je i jeji zasluha. Podle toho jakou ma k rodine zášť..a co vim, jak se k nemu chovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
14.5.15 12:37

@LittleLion Ale jinak si také myslím, že bys měla vzít nohy na ramena a utéct ještě dnes. Nevím, co ti přináší vztah s neschopným, líným a závislým chlapem.
Ty od něho evidentně nechceš odejít, tak se s ním budeš ještě pár let vláčet životem, dokud nezjistíš, že on ti nic kromě té lásky nedává, ale časem zjistíš, že to vlastně ani není láska, ale jen chorobná závislost nemocného člověka. Tak snad na to přijdeš co nejdříve.
Do té doby přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 12:40

@hanyny Chorobna zavislost..ano..to bude to slovo. Ja uz s nim ted nebudu. V živote uz bych mu uz nemohla verit.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
14.5.15 12:42
@LittleLion píše:
@hanyny Nikdy by na me nesahl. Tim jsem si uplne jista. Opravdu to je jedina vec, za kterou bych dala ruku do ohně. :(

Diskuzi sleduji od začátku. Říkala jsem si, že se vyjadřovat nebudu, stačí zjistit jak to dopadlo. Ale takhle věta mi nedá :nevim: Zakladatelko, taky jsem si kdysi přesně tohle myslela. Měla jsem přítele, byl extrémně hodný ;) po 4 letech super vztahu jsem zažila rok pekla :zed: Nikdy neříkej nikdy, věř mi vím o čem mluvím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 12:47

@hanyny Diky tobe jsem ted nasla tento článek a presne to sedi. http://psychologie.cz/…o-zavislost/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
14.5.15 12:49
@Bekyn píše:
Diskuzi sleduji od začátku. Říkala jsem si, že se vyjadřovat nebudu, stačí zjistit jak to dopadlo. Ale takhle věta mi nedá :nevim: Zakladatelko, taky jsem si kdysi přesně tohle myslela. Měla jsem přítele, byl extrémně hodný ;) po 4 letech super vztahu jsem zažila rok pekla :zed: Nikdy neříkej nikdy, věř mi vím o čem mluvím!!!

pod tohle se klidně podepíši, taky jsem zažila peklo od člověka, do kterého bych to nikdy neřekla a dala bych za něj ruku do ohně, že v životě by na ženskou nevztáhl ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
14.5.15 12:51

@LittleLion taky jen ctu, ale neda mi to, musim reagovat. Vsichni, co ti tu pisi ti chteli pomoci, a hlavne predevsim to na rozdil od tebe vidi objektivne, otevrenyma ocima. vim, ze asi k tomu odhodlani musis dospet sama nebo ti nedej boze musi neco jeste horsiho provest, abys opravdu procitla, pochopila vaznost situace a opravdu zacala jednat a nehledat jen omluvy pro sebe…
kazdy si za sve stesti muze sam, ale hlavne nejhorsi je, KDYZ SE CLOVEKU NECHCE, NEZ KDYZ NEMUZE!! preji hodne sily… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
14.5.15 12:53

Tak co je tedy ten chlap? Citově závislý a nebo zdatný manipulátor?
Nebo je to stejné?

• Citovat
  • Upravit
14.5.15 12:57
@Bekyn píše:

Jojo, me muj manzel dal facku po 10ti letech vztahu. Pak mi dal druhou, kdyz jsem chtela odejit a praskl mi i bubinek v uchu. Az ted, po 13ti letec, si zpetne uvedomuju, ze naznaky tam byly uz davno. Jenze jsem s xim byla od 15ti let a byla jsem blba. Po odstehovani od mych rodicu, narozeni syna a svatbe zaclo to pravy peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.15 12:58
@Kobliha51 píše:
Tak co je tedy ten chlap? Citově závislý a nebo zdatný manipulátor?
Nebo je to stejné?

podle me manipulator a zakladatelku povazuje za majetek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
14.5.15 13:06
@LittleLion píše:
@hanyny Chorobna zavislost..ano..to bude to slovo. Ja uz s nim ted nebudu. V živote uz bych mu uz nemohla verit.. :(

Tak s ním nebudeš ale dnes s ním noc trávit budeš??? Tak jsi doprčit normální? Vyměň zámky, ať si jde na letiště, koupí letenku a může odletět i na mars.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
14.5.15 13:08

Ja nevim, ale zda se mi, ze si zakladalka pribeh vymyslela… :think:
Ty nepracujes??? Ja proste nechapu, ze clovek v takove situaci ma cas sedet u pc a resit to na emiminu :nevim: :nevim:

Jinak, pokud se mylim, osobne bych od neho odesla. Ale ty ho milujes, takze ses vlastne rozhodla

• Citovat
  • Upravit
33022
14.5.15 13:10
@Blekota píše:
Tak s ním nebudeš ale dnes s ním noc trávit budeš??? Tak jsi doprčit normální? Vyměň zámky, ať si jde na letiště, koupí letenku a může odletět i na mars.

on nemůže jet na letiště a odletět, protože pokud je to celé pravda, tak nemá ani korunu a nemá za co odletět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.5.15 13:11

@Blekota My uz noc mame. On spi vedle v pokoji. Odleti hned jak si koupi letenku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí