Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek Ano, pokud ziju v nejake iluzi, že ho miluji a jak pise borůvka, to pravda není, tak to prohlédnutí pro me vysvobozením bude. Nechapu co na tom je nedospeleho?!
@LittleLion píše:
@Xiraxinek Ano, pokud ziju v nejake iluzi, že ho miluji a jak pise borůvka, to pravda není, tak to prohlédnutí pro me vysvobozením bude. Nechapu co na tom je nedospeleho?!
Tak snad ve svém věku víš nejlíp, co cítíš a co ne, ne?
@LittleLion neviem ci nedospele..
Ale mi to pripada, ze si sama nevies analyzovat svoje city. Ty musis najlepsie vediet, ci ho milujes.
@LittleLion píše:
@Quinn7 Je zavreny v ložnici a nemluvi. Ja taky ne. Ja jsem se ho jen ptala, jak to mohl udelat a odpověd byla, ze nevi. Tak jsem mu rekla, at si sežene penize a odleti. On se snazil chvilku vcera usmířit, ale ja jsem mu řekla, at me necha byt.
Je dobře že si mu řekla at tě nechá být. Máš peníze na tu letenku pro něj? Asi bych ty peníze obětovala a zaplatila mu jí sama. Hele si v Kanadě, máš si tam užívat a ne řešit nějakýho blázna. Pokud ho vyhodíš, on si nic neudělá, toho se neboj. Už by si dávno něco udělal, jen si z tebe střílí. Upřímně to si do tý Kanady ani nemusela jezdit, todle drama jste mohli řešit i doma. Holka, nevymýšlej si výmluvy proč to nejde, ale spíš vymysli jak se ho zbavit. Už si kontaktovala jeho rodinu? Ukaž jim přes skype ten dopis na rozloučnou a domluvte se ohledně peněz na letenku.
@Quinn7 Matka jeho to vi. Zacala svádět vinu na me. Ze jsem lev a pritel je jina povaha atd atd.. Presto ze pritel k rodine ma odpor a nechce jim ani zavolat. Ale uz to spolu myslim resi. Matka bude rada, ze bude mut jedinacka doma.
@digi_v píše:
Přesně to jsem si vybavila. https://www.emimino.cz/…esit-153462/Příspěvek upraven 14.05.15 v 20:26
Já taky ![]()
Jak jsi psala, žes byla 4 měsíce bez něho (s jiným chlapem) a i přesto ho stále miluješ, tak já tipuji, že jste byli stále v kontaktu a psali si.
Zkus si ty 4 měsíce bez něho a bez kontaktu. Uvidíš jak ti to otevře oči.
Podle mě máš velký potenciál na to mít skvělý život, máš úžasné možnosti, práci v Kanadě, kontakty, zkušenosti. No prostě super.
Ale jsi slabá uvnitř, nemáš odvahu od něj odejít.
Tohle je už tvůj vlastní boj, vše potřebné víš a zbytek je už na tobě.
Nic víc ti k tomu nemám co dodat a je mi tě líto.
Však dřív nebo později ti to docvakne. Držím ti palce. A doporučuji SPÁLIT MOSTY s ním i jeho rodinou.
Hodně štěstí ![]()
@LittleLion píše:
@Quinn7 Matka jeho to vi. Zacala svádět vinu na me. Ze jsem lev a pritel je jina povaha atd atd.. Presto ze pritel k rodine ma odpor a nechce jim ani zavolat. Ale uz to spolu myslim resi. Matka bude rada, ze bude mut jedinacka doma.
Hele, já bych mu tu letenku i zaplatila… Živit ho kdoví jak dlouho by Tě vyšlo dráž, takhle budeš mít vidinu odjezdu… POkud ji nenechá propadnout ![]()
@Xiraxinek píše:
Hele, já bych mu tu letenku i zaplatila… Živit ho kdoví jak dlouho by Tě vyšlo dráž, takhle budeš mít vidinu odjezdu… POkud ji nenechá propadnout
když jí nechá propadnout, tak pak se může předvést a upostarat o sebe sám.
Už pak nad ním zlomila hůl
@LittleLion Jeho matku vůbec neřeš, je správný že si jí to oznámila, ale neřeš nějaký její obvinování. Samozřejmě, že matka nikdy nepřizná, že její synáček udělal chybu. Jinak si taky myslím, že ty 4 měsíce co jste byli rozejitý, jste pořád byli v kontaktu a vlastně to tak nějak udržovali. Když odjede do ČR, tak přerušte kontakt, pak potkáš nějakýho Kanadana a budeš si říkat, co si to řešila za kraviny.
@digi_v píše:
Přesně to jsem si vybavila. https://www.emimino.cz/…esit-153462/Příspěvek upraven 14.05.15 v 20:26
Jo ji, to je ono.
@berynkaa píše:
Já taky
Hmmm, a vyvíjí se to podobně. Taky se řešil odlet domů. Koukám, bez měsíce 2 roky stará sranda.
@Xiraxinek Jenze se mi nechce davat 20 tisic, kdyz uz me tady stal minimalne 100tisic. Je tu vse hrozne drahe. Jen najem stoji pres 1000$ 1+1
Ja taky ty penize potrebuju ![]()
@LittleLion píše:
@Xiraxinek Jenze se mi nechce davat 20 tisic, kdyz uz me tady stal minimalne 100tisic. Je tu vse hrozne drahe. Jen najem stoji pres 1000$ 1+1Ja taky ty penize potrebuju
To rozumim… Ale je reálný, že mu ji cvakne někdo jiný?
@Xiraxinek Urcite matka. Jak rikam. Vytetovala si ho i na rameno. Dospeleho chlapa.