Přivýdělek s Betterware

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
5.4.16 22:42

Všude se musí makat, ale v MLM pokud chcete něco dosáhnout taky. Je otázka rychloobrátkovosti zboží. Je to i poměr kvalita x cena. Právě že levné věci nejsou mnohdy kvalitní. Za kvalitu lidi odmítají platit hlavně v tom, co dávají do sebe, ale i na sebe. Nezkoumají chemické složení výrobků - parabeny, dehty, pěnidla, tužidla… a pak to vypadá se zdravotním stavem jak to vypadá. Rakoviny, ekzémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.5.16 23:48
@zvidavajanca píše:
@mirouss
Jenže jak to je prezentované? - „Super výdělky za práci z domu od PC a dítětem na klíně“

Záleží na každém jak si to udělá, já to zvládám v pohodě s dětmi na klíně a měsíčně jsem v plusu 5-10 tisíc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.5.16 23:50
@katrinacek1 píše:
Aha no já paní napsala že nemám zájem právě proto, že je tu moc lidí kteří to dělají a protože jsem se už jednou s podobnou věcí nachytala. A na to mě od ní asi 2 dny chodily různé přesvědčovací psaníčka.
Nechápu kde jste vzala že nejsem schopna se ozvat?!! A nikde jsem se neregistrovala!!
Špatně jsem to přečetla, omlouvám se :roll: Většinou to je bohužel tak, že se lidem věnujete, pomáháte a z druhé stany časem žádná odezva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.5.16 23:52

Takže za mě Betterware jednoznačně ano, ale jen pokud chce někdo opravdu něco dělat, bude se snažit a makat. Pokud jen vezme katalogu, jednou někomu ukáže a pokud ten nic nevybere, tak končí a mamrá, tak v tom případě NEEEEE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.6.16 12:59

Za mně betterware ano, vydělat se u firmy penízky daji, ale musíte se tomu věnovat a ne se jen zaregistrovat a čekat že Vám peníze spadmou do klína, Je to práce jako každá jiná -makat se musí. Výrobky mám vyzkoušené a do drogerky už nakupovat nechodím, mám slevu a z pohodlí domova si objednám, klientelu si člověk postupně vytvoří, nic není hned,,,lidi se bojí zkoušet nové věci, chce to čas a trpělivost!!!Já firmu doporučuji a kdyby nějaká mamina měla zájem o spolupráci není problém -zaučím a pomůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.16 13:03

Já jsem se před časem také přidala k Betterware a musím říct, že mě mrzí, že jsem to neudělala dřív. Také jsem kdysi zkoušela Oriflame, ale trh byl jejich zbožím a jejich dealerkama přeplněný. Nyní ale u BW mi konečně vysvětlili jak na to, abych si začala vydělávat. Mám skvělou koordinátorku, terá mi pomáhá vždy když nevím co a jak. A není to jenom o prodeji zboží, jak si všichni myslí. Ale to je už na každém, jak si to přebere. Ale za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.7.16 18:13

@maminananyna
Koukám, že zvládaj rychle lidem vymýt mozek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
20.7.16 20:51

Tak já jsem taky Btw dělala, ale na rozdíl od některých diskutujících mám ten názor, že v MLM se nemůže prosadit každý. Věřila jsem tomu, že když budu makat, že se výsledek dostaví. Nedostavil :nevim:, po dvou letech práce jsem to zabalila s vědomím, že to pro každého není. Opravdu jsem jen neseděla s rukama v klíně, fakt jsem makala, věnovala tomu spoustu času a úsilí a výsledek nula :zed:. A to jsem měla tu nejlepší koordinátorku a stejně z toho nic není :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.22 14:23
@lolitkaa píše:
Za mně betterware ano, vydělat se u firmy penízky daji, ale musíte se tomu věnovat a ne se jen zaregistrovat a čekat že Vám peníze spadmou do klína, Je to práce jako každá jiná -makat se musí. Výrobky mám vyzkoušené a do drogerky už nakupovat nechodím, mám slevu a z pohodlí domova si objednám, klientelu si člověk postupně vytvoří, nic není hned,,,lidi se bojí zkoušet nové věci, chce to čas a trpělivost!!!Já firmu doporučuji a kdyby nějaká mamina měla zájem o spolupráci není problém -zaučím a pomůžu

@lolitkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat