Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Labandita ja mela posledni MS 28.4 a OVU 4.-8.5
takze par dni po MS
a sexovali jsme jen v tomhle obdobi, volala jsem na gyndu, ptal jsem me kdy jsem mela posledni MS a objednal me ba 1.6. Tak uvidim… Testy mi kazdym dnem sili ![]()
A zkouseli jsme to kazdy den od toho 4.-8.
potom jel pritel mimo cr ![]()
@Nikokl tak bych to viděla na toho 8., že to klaplo, 4. mi přijde opravdu brzy po MS.. leda, že bys ji měla jen den.. Každopádně moc gratuluji. Doufám, že vše dobře klapne.. ty už děti máš? Já nemohla ani spát, jak jsem nervozní ![]()
Ted jsem si vsimla ze se sem nejake prispevky vlozili 2×, omlouvam se, jsem na mobilu tak to asi zlobi, kolikaty jsem teda tyden? Podle mesicku 4tt+1? Pokud jsi mela MS o dva dny drive tak by jsi mela byt 4tt+3 ne? Nebo jak se to pocita?
jsem z toho jelen ( moje 1.tehu
)
No asi jsem 4tt + 2 a ty 4tt rovný. Co jsem zjistila, počítá se to včetně toho dne menzesu..taky jsem jelen ![]()
Holky, já když jsem objevila na testu //, tak jsem šla k doktorce nějak do týdne a už mi to řekla. Byla jsem na začátku 8tt myslím, ale viděla to jen tak tak. Jinak ty týdny jsou např. 5tt+3 a to je ukončený 5. týden plus 3 dny. To teda znamená probíhající 6. týden.
Takhle mi to vysvětlovala sestřička. ![]()
Aha
no ja jeste tehotna nikdy nebyla, takze o tom snad nic nevim
proste jsme se 4.5 primo u sexu rekli ze to zkusime a zkouseli jsme do 8. A hned se zadatilo, tak jsem stastna, jinak zo je super ze by jsme meli mladatka od sebe jenom par dni
![]()
@mmch takze kdyz jsem 4tt+0 tak uz jsem ukoncila 4 tyden a zacinam 5? ![]()
@Nikokl Joo, přesně. Já se v tom taky nevyznala v těch jejich číslech, tak jsem se pak sestřičky zeptala.
Ale najdeš to i na netu určitě.
Já jsem taky poprvé. Všechno jsem zjišťovala tady nebo od kámošek. ![]()
Já se ještě furt bojím na plno se radovat, že to zakřiknu
..uvěřím, až v porodnici.. ![]()
@Nikokl Holky já už jsem 29tt.
Ale když jsem viděla to téma, tak jsem si vzpomněla jak jsem začínala. Bude mi to chybět. ![]()
@mmch tak dekuji
a ty jsi jaky tt?
@Labandita hlavne mysli pozitivne at se mimco muze v klidu vyvijet a ne ve stresu ![]()