Měla jste některá falešně negativní test Clearblue?

358
19.5.15 19:49

Měla jste některá falešně negativní test Clearblue?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli měla některá z vás falešně negativní digitální test Clearblue. Nejdřív jsem si dělala dva Benu testy, tam se objevila druhá čárka, ale spíš jako duch než čárka a až po limitu, digi test Clearblue vyšel negativní. Styk jsem měla 8. dubna, takže už docela dlouhá doba, pak přišla normálně menstruace, ale teď nic, zpoždění 10 dní (normálně nemívám). K doktorce jsem objednaná na příští pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
19.5.15 20:06

Měla jsem negativní, těhotná jsem byla, ale testovala jsem den před vynechanou menstruací. Z té samé moči jsem měla růžové duchy na mamatestu i na dr.max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.5.15 21:19

@Cassy25 mam spozdeni 11-13 dni clear blue digital jsem delala nekdy pred tydnem a vysel pozitivne..I klasicke papirkove testy s duchama, nyni v nedeli krasne // mam.
Takze me nikdy nevysel falesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.5.15 00:38

Taky mi nevyšel falešně, a jestli byl poslední pohl.styk 8.4. tak si myslím že i na obyč. testu už bys neměla asi jen duchy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.5.15 19:17

Kamaradce pozitivni test vysel az ve. Mesici, to uz mela davno potvrzene od dr ze je tehu, ale nepamatuji si jakymi testy testovala.. ale jestli byl sex 8.4. To je uz opravdu doba, to uz by melo byt videt, mi meli ten spravny sex 16.4. A uz jsem byla 2× na utz a mame potvrzene i srdicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.16 13:04

Ahoj, oživuji diskusi, dnes jsem si zkusila udělat test Clearblue ale dostat to mam až v pátek, myslíte, že je tam ještě nějaká šance že bych těhotná byla? Dnes jsem 10 DPO.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.16 13:06
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskusi, dnes jsem si zkusila udělat test Clearblue ale dostat to mam až v pátek, myslíte, že je tam ještě nějaká šance že bych těhotná byla? Dnes jsem 10 DPO.

test byl negativní, nějak mi to vypadlo z textu

• Citovat
  • Upravit
1740
11.5.16 13:09

Já měla falešně negativní, taky 10 DPO, pěkně jsem to obrečela, protože všude jinde už krásná čárka :) teď mám pětitýdenního kluka, takže šance určitě je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.16 13:26

@štěpánka11 fakt? tak to jsem trochu rada ze tu nejaka nadeje je. Dekuju moc a gratuluju k miminku :potlesk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
19606
11.5.16 13:35

Ten digi ma nizsi citlivost…je to myslim 25tka…na to je jeste brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
11.5.16 13:51
@Anonymní píše:

Podle mého testuješ brzo, 10 DPO má čárku jen někdo, rozhodně ne všichni. Z počátku bych zkoušela levné proužkové testy a jen pokud bych si nebyla jistá (zda je to duch nebo ne), tak bych si koupila drahý ClearBlue.

Příspěvek upraven 11.05.16 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.5.16 13:51

Já jsem ho měla negativní i 16DPO, dva dny po vynechání MS a těhotná jsem byla. Je méně citlivý. Doporučuju s testem počkat aspoń do toho pátku a nejdřív si zkus udělat nějaký s citlivostí 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.5.16 14:26
@Anonymní píše:

záleží jak je test citlivý, jestli můžeš mít pozitivní test dva dny před očekávanou MS? Ano… ale počkala bych si na MS jestli přijde nebo ne a uvidíš, neplaš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
11.5.16 14:28
@Hoa Mai píše:
Já jsem ho měla negativní i 16DPO, dva dny po vynechání MS a těhotná jsem byla. Je méně citlivý. Doporučuju s testem počkat aspoń do toho pátku a nejdřív si zkus udělat nějaký s citlivostí píše: Více

měla jsem to úplně stejně…já byla 16-17 dpo a čárka nebyla ještě vůbec silná…no a je z toho náš čipera :dance: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.5.16 14:43

Já měla s klasickým Mamatestem citlivost 10 pozitivní // asi tři dny před očekávanou menstruací. A byla to hezká čárka, sice trochu světlejší než kontrolní, ale rozhodně žádný duch který jde vidět pouze z úhlu 45 stupňů apod.. :lol: Pokud chceš testnout znovu, tak zkus papírkový test právě té nejnižší citlivosti 10, jako Mamatest, z lékárny Dr. Max, Pepino.. ty digitální mají citlivost asi 25 a je možné že těhotná jsi, ale je falešně negativní. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí