Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, dělala jsem si dva obyčejné testy, jeden v sobotu, druhy papirkovy v nedeli z ranni moci a na obou jsem videla “duchy”, sla jsem si tedy pro clearblue a byl negativni, ale nebyl z ranni moci a dostat to mam v utery. Myslite, ze je mozne abych byla tehotna?
@NatalieSenko Ahojky, v listopadu jsem řešila to samé. Papírkový testy slabý duch, ale clearblue negativni…A po 5ti denním zpoždění menstruace
. Ale neházej flintu do žita, četla jsem několik konverzací, kde holky psaly, že není spolehlivý. Hlavně klid a nohy v teple
ono to přijde ve správný čas ![]()
Mě to tak zklamalo, že jsem si řekla, že přestanu šílet a až to přijde, tak to přijde. A jakmile bylo po vánocích a v práci se to uklidnilo, bum a na papírkových testech dálnice
tak držím pěsti ![]()
Clearblue má citlivost 25, jestli MS teprve čekáš, je na něj brzy.
Ahojky všem,
pokud se někdo najde, potřebovala bych poradit.
Snažíme se o dítě velmi dlouho, několik potratů(ZT, biochemka), víme kde je problém. Na IVF teď finance nejsou. Cykly velmi nepravidelné celé roky, ale za poslední rok se to rovná a teď jsem na cca 39-45 dnech, s tím, že ovulaci zaregistruji(mám celkem projevy, takže nemusím měřit a testovat ovu-nijak neřeším, jen ji vnímám) kolem 22-30 dne.. Nic neřešíme, krom domečku. a teď k problému. 24. 12. jsem otěhotněla, ale zase biochemko, odešlo s MS. MS byla 8.1. a kvůli stěhování a celkové náročnosti tohoto období, jsme měli sex den po MS a pak cca tři dny poté. Od té doby nic. Bylo teď šílené období. V neděli bych to měla dostat. Normálně mívám PMS již týden před, dost silné, nikdy nebyla MS bez PMS. A nic se neděje, naopak se cítím skvěle..Nechala jsem se zvyklat partnerem, že co když to nebylo biochemko a jsi stále i přes MS těhotná a nebo že jsem teď z toho lednového sexu čerstvě…Říkám, že to je blbost, ale zkusila jsem test tedy, včera večr. Byl to DMkový test do proudu. A byl tam zřetelný duch v limitu, slabší, ale nijak jsem to nenakláněla, po limitu už byl viditelný i při malé lampičce v místnosti. Dušička začala trochu jásat, ale pořád mi to nesedělo, že je to blbost hned po MS, s mými cykly. Řekla jsem si, že si dojdu k doktorce, nebo na krev, abych měla jasno. Bohužel jsem nestíhala a tak jsem zkusila Clearblue a ten byl negitivní..A má otázka? Který z nich si myslíte, že byl falešný? Je možné, že je na clearblue brzo, i když byl styk už před cca 25dny? Nebo byl falešný ten dmkový? A myslíte, že s mými cykly je reálná ovulace do 10.dne? Jako jasný, počkám na MS, jestli dorazí, a podle mě je to dlouho na ducha, i kdyby ta ovulace tak fakt byla, ale spíš mě zajímá váš názor…omlouvám se za délku. a děkuji
@Narovnako myslím, že 25 dní po styku by musel ten clearblue ukázat těhotenství. Zkus ještě jednou test.
@karkarka Taky si právě myslím..No zkusím, ale hned ráno…Ale je to zajímavý, nebyl to klasický duch, jak jsem ho hledala dříve, prostě hned a zřetelný…A tak jsem se do včera radovala, jak se mi to všechno samo dalo do kupy…achjo..
Ahoj, obnovuji diskuzi…dnes mám 14DPO, mam pravidelný cyklus, dnes měla ms dorazit. Dělala jsem odpoledne digitální Clearblue s ukazatelem týdnů a ukázal mi minus. Je tu někdo, komu vyšel před očekávanou ms nebo v den vynechání falešně negativní? Když jsem čekala první dítě, tak mi v den, kdy měla přijít ms ukázal +, bylo to tenkrát z ranní moči. Četla jsem, že sice testy s ukazatelem 20-25 nejsou na tak brzkou detekci úplně spolehlivé, ale zase jinde jsem četla, že ten digitální Clearblue je naopak spolehlivý i takhle brzo, tak nevím, co z toho je pravda ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi…dnes mám 14DPO, mam pravidelný cyklus, dnes měla ms dorazit. Dělala jsem odpoledne digitální Clearblue s ukazatelem týdnů a ukázal mi minus. Je tu někdo, komu vyšel před očekávanou ms nebo v den vynechání falešně negativní? Když jsem čekala první dítě, tak mi v den, kdy měla přijít ms ukázal +, bylo to tenkrát z ranní moči. Četla jsem, že sice testy s ukazatelem 20-25 nejsou na tak brzkou detekci úplně spolehlivé, ale zase jinde jsem četla, že ten digitální Clearblue je naopak spolehlivý i takhle brzo, tak nevím, co z toho je pravda
Ahoj, ještě před ms mi vyšel pozitivní, ačkoliv na testu s citlivostí 10 byl sotva viditelný duch…
@Týnka Kikina ahoj, potvrzujes přesně co píšu, že kolikrát ukáže jasně něco, co citlivější testy ukáží jen jako ducha…tak jsem asi tenhle měsíc bez šance už…tak uvidíme, zda se povede příští cyklus ![]()
Ahoj holky, myslíte ze z toho muže něco byt?
Clearblue digitální negativní a na papirovem testu // i když duch. Menstruaci mám nepravidelnou, a mám před MS ale nevím kolik dnů ![]()
Se synem jsem testovala až déle, takže s duchy nemám zkušenosti ![]()
@NatalieSenko píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, dělala jsem si dva obyčejné testy, jeden v sobotu, druhy papirkovy v nedeli z ranni moci a na obou jsem videla “duchy”, sla jsem si tedy pro clearblue a byl negativni, ale nebyl z ranni moci a dostat to mam v utery. Myslite, ze je mozne abych byla tehotna?
Ahoj, jak to dopadlo? Řeším teď to same
vyšlo těhotenství?
![]()
@Cassy25 píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli měla některá z vás falešně negativní digitální test Clearblue. Nejdřív jsem si dělala dva Benu testy, tam se objevila druhá čárka, ale spíš jako duch než čárka a až po limitu, digi test Clearblue vyšel negativní. Styk jsem měla 8. dubna, takže už docela dlouhá doba, pak přišla normálně menstruace, ale teď nic, zpoždění 10 dní (normálně nemívám). K doktorce jsem objednaná na příští pátek.
Jak to dopadlo? Také byl negativní a za 2 dny pozitivní. ![]()