Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@WeruLas ahoj, mě se přesně toto stalo. Potom negativním clearblue jsem to už obrečela. Za dva dny jsem zkusila testovat obyčejným Mamatestem a začali tam být už o dost silnější duchové
a asi po dalším týdnu už byl pozitivní i Clearblue
určitě ještě nehazej flintu do žita ![]()
@Simuška123 tak ja zkusim jeste rano testnout Mamatestem a v nedeli tez a uvidime. Je mi prave uz tyden divne od zaludku, jednou jsem byla i zvracet a to nezvracim ani kdyby nevim co. Jen kdyz jsem byla tehotna. Necitim se ve stavu pred ms, ale asi by me moc neprekvapilo, kdybych ji dostala
tak uvidime.
@WeruLas já osobně měla příznaky jako před ms, jen to krvácení díkybohu nedošlo
držím pěsti, ať ti to dopadne. Určitě se ozvi jak to dopadlo ![]()
@Simuška123 Krasnou sobotu preji. Dnes jsem testovala Mamatestem. A duch sílí. Ale právě jsem byla na wc a lehce krvacim. Myslim, ze zacina ms.
@WeruLas Pěknou neděli přeji, tak jak to vypadá dnes? K tomu krvácení, i já jsem jeden den lehce krvacela, ale opravdu jen lehce a přesto se udrželo.
@Simuška123 peknou nedeli i tobě
no, jestli tam „neco“ bylo, tak je fuč. Krvaceni zesílilo hned v sobotu večer. Prisly sileny bolesti bricha i zad a křeče. Nemyslim si, ze by se „to“ udrželo.
@Simuška123 tak ted jsem z toho jelen. Jen ze zvedavosti, nevim co me k tomu vedlo, jsem si prave udelala tehu test a stale je tam ten duch. ![]()
@karkarka pockam az skonci MS, udelam test a uvidim. Dnes uz se citim dobre. Ale vcera jsem nemohla chvilema ani chodit.
@WeruLas píše:
@karkarka pockam az skonci MS, udelam test a uvidim. Dnes uz se citim dobre. Ale vcera jsem nemohla chvilema ani chodit.
Nečekej a běž k doktorovi. Vezmou ti krev a budou sledovat hodnotu HCG. Je možné, že jsi těhotná byla, ale něco bylo špatně a tělo to vyřešilo MS. V tom případě by hodnota HCG postupně klesala (pozitivní test ti klidně může vyjít ještě za týden). Může se ale jednat i o mimoděložní těhotenství a to je nebezpečné. Pokud by to tak bylo, tak ti hodnota HCG bude pomalu růst nebo kolísat. A nebo je tu třetí možnost, že jsi těhotná i přes MS. Pokud ale bylo krvácení silné, není to bohužel moc pravděpodobné.
@Simolu oni ty testy nejsou uplne jasny. Jako ano, vsechny maji duchy a posledni sili, ale nevim, jak je na tom Mamatest, jestli dela duchy i kdyz zadne tehu neni ![]()
@Simolu tak carka na testu porad sílí, i kdyz opravdu pomalinku. Jdu volat na gyndu.
Ahoj holky, přidávám zkušenost s digi těhu testem clearblue. Obyčejný papírový testy z DM mi ukazují slabou čárku (mám 2 dny zpoždění), tak jsem si dnes ze zvědavosti koupila digitální clearblue test a přišlo obrovský zklamání- negativní. Přitom mám příznaky ve stylu moc moc bolavých bradavek, ani na boku ležet nemůžu (nikdy jsem neměla problém, ani v období MS), píchání vaječníků a celkově jsem nafouklá. V poslední době jsem na miminko moc nemyslela, takže si myslím, že příznaky vsugerovaný nejsou. Zkusím z benu objednat ten mamatest. Pořad věřím, že clearblue se mýlí…cítím to
![]()
Takže hlavně neházet flintu do žita ![]()
Tak u me slo o samovolny potrat. Byla jsem vcera na gynde… Vic bych se k tomu asi nevyjadrovala. Vsem dekuju za podporu a drzim palce ![]()