Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karmen23
Ahoj, může, a nemusí.
Zkus za pár dní. Tento test je méně citlivější
Já měla ve středu negativní a v pátek už pozitivní. ![]()
@Tulipan30 píše:
@Karmen23
Ahoj, může, a nemusí.
Zkus za pár dní. Tento test je méně citlivějšíJá měla ve středu negativní a v pátek už pozitivní.
Kolik jsi byla dpo, prosím, když byl negativní? Dekuji ![]()
Ahoj, jak si čtu diskuze tak jsem celkem zmatená. S přítelem se snažíme od září.
Poslední menses byla 22.-28.9. a podle menstruačního kalendáře v mobilu mám 14 dní zpoždění - bohužel jí ale nemám úplně pravidelnou.
Přibližně týden chodím častěji na záchod (doma si to nepočítám, ale v práci chodím snad každou půl hodinu), bolí mě v podbříšku na pravé straně. Poslední dobou mi přijde že jsem více unavená než obvykle. A taky jsem trošku citlivější a občas mě rozbrečí i maličkost ![]()
Celkově se cítím jinak a necítím se jako bych měla dostat MS - je ale možné že se prostě jen jen moc pozoruju, protože po miminku toužím. Žádné jiné příznaky jako zvracení atd nemám.
Dělala jsem si pár testů a viděla jsem tam „ducha“ (přikládám foto, ale tam to je hůř vidět, pokud vůbec). Dnes jsem si také dělala digitální test clearblue a byl negativní. Udělala jsem ale tu blbost, že jsem si ho neudělala ráno a podle diskuzí nevim jestli byl opravdu negativní, nebo falešně negativní.
Myslíte že i tak můžu být těhotná? K doktorovi zatím jít nechci, vzhledem k tomu že se snažíme teprve od září (a nad případným neúspěchem si raději pobrečím doma
)
@LeKatka96 Moc bych Ti to přála, ale na těhotenství bych to spíš neviděla (to by jsi měla pozitivní testy)Navíc když máš kdejaké příznaky-ty přicházejí ve většině případů až po pozitivním testu, Ty Tvoje jsou negativní…
Měla jsem na tom růžovém testu jaký máš
Ty sotva viditelného dušíka (bylo třeba lupy)a digitální mi přesto těhotenství potvrdil…
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste nektera nemela podobnou zkusenost.
Snazime se o miminko. Tento patek jsem mela dostat MS. Bolesti jako pred ms zacaly uz asi ve stredu. Porad jsem letala na zachod, citila i vlhko ale ms nikde. V patek taky nedorazila. A dneska v sobotu taky nic. Bolesti uz odezněly. Delala jsem si dneska rano digitalni clearblue, ale byl negativni.
Je nejaka sance? Vsude jsem cetla ze ty Digi testy jsou spolehlive. MS mivam obvykle pravidelnou.
Dobrý den, chtěla bych se jen podělit třeba někomu pomuze. V den vynecháme MS jsem byla na gynekologii na prohlídce (měla jsem určitě problémy v 2 předchozích tehotenstvi které nedopadly a jsem hlídaná více) MUDr. Nic nevidela jen malou dutinku a vysokou sliznici (buď začínající tehotenstvi nebo příchod MS. Na gynekologii mi dělali přímo test který vyšel negativně. Dnes den poté mi to nedalo a udelala jsem si papirkovy livsane. Vyšel slabý duch po zaschnutí je vidět hezky. Jela jsem do lekarny pro další testy benu plastový a clearblue. Benu (20) a clear(25)dělaný ze stejně moci a prikladam výsledek. Na benu ani náznak ducha.! Pokud chcete mít opravdu jistotu tak clear nikdy nezklamal. A ikdyz je dražší nejsou to vyhozené peníze. Ani jeden nebyl z první ranní moci. Snad někomu pomuze a to jsem si myslela, že ovu ani neproběhla.
@Lenule9723 zkus zitra mám stejnou zkušenost a výsledek je příspěvek výš.