Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně už je 30, takže asi nejvyšší čas..
ještě kdyby přišla dvojčata, která jsem vždycky chtěla, to by byla prča
..
A dej mi prosím vědět, jak je to mimi teď vlastně velké
.. a jak se to vývíjí ten plod..kdy to bude mít páteř a tak
.. chodíš normálně do práce?.. těším se, až budeš mít také příznaky
..a vitamínky už zobeš? Já si koupila GS mamafit ![]()
Ted jsem skoncila v praci pred mesicem, beru jen zazim kyselinu listovou
a dam vedet jak jse dopadla na te kontrole, uz se fakt nemuzu dockat ![]()
@Nikokl zdravím
… tak jsem si dnes zavolala doktorce a domluvila se sestřičkou termín 18.6., že prý dříve chodit je opravdu zbytečné
..ale už se těším..jinak trpíš také takovou únavou jako já? Mám z toho pomalu výčitky, že když přijdu domu z práce, prásknu sebou na gauč a válím se.. přítel si podle mě myslí, že taky přeháním..
..na konci června máme jet k moři, tak snad to mimi nijak nevadí
..
@Labandita taky jsem porad unavena
jsem typ cloveka co spi jen v noci, protozeneusne za denniho svetla a ted spim porad ve dne v noci, ale rano se budim brzo - dnes 6:51 (?) cemuz taky nerozumim, protoze normalne jsem spac alespon do 10
![]()
Jj podbrisek to je takove male peklo, hlavne v dobe kdy mam mit ms, to me boli bricho tak ze ani nemuzu spat, v meziobdobi ho take citim ale podstatne mene.. jsem v 9tt a tech neduhu a priznaku je cim dal vice a zvladam je mene a mene
. Ale uzivam si to
manzel ten se smeje kdyz rano zvracim, smeje se mi kdyz jim protoze mi.nic nechutna a na vse mam hlasky typu ty hranolky jsou moc bramborovy
![]()
Ahoj… vim že se ptát nejspíš blbě a zbytečně ale pro jistotu se zeptat musím..také si uvědomuju že je to dost z vás co se o mimčo snaží.. s přítelem jsme v sobotu spolu spali a on se do mě neudělal.. po chviličce jsem se utřela ale nevím jestli okolo něco nemohlo zůstat.. HA beru.. menstruaci bych měla mít 5.6. a styk byl 23.5… myslite ze mohu být v klidu? ![]()
@Labandita Ahoj,tak jsem se koukla co jste dál probíraly. K moři jet můžeš, ale poraď se s dr. Je dobrý si koupit tampony na koupání(prodávají v lékárně) a určitě se vyhnout sluníčku. Je to v těhu nebezpečný. Můžeš mimíse přehřat. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj… vim že se ptát nejspíš blbě a zbytečně ale pro jistotu se zeptat musím..také si uvědomuju že je to dost z vás co se o mimčo snaží.. s přítelem jsme v sobotu spolu spali a on se do mě neudělal.. po chviličce jsem se utřela ale nevím jestli okolo něco nemohlo zůstat.. HA beru.. menstruaci bych měla mít 5.6. a styk byl 23.5… myslite ze mohu být v klidu?
Prosim tě, tak snad pokud bereš HA, tak proč bys neměla být v klidu. Od toho snad HA existuje neee. ![]()
@mmch píše:
Prosim tě, tak snad pokud bereš HA, tak proč bys neměla být v klidu. Od toho snad HA existuje neee.
ja se jen asi ja blbec potrebuju uklidnit
dekuju ![]()
@mmch holky asi blbnu nebo nevim..ale je normalni, ze mi dnes vyteklo z prsu mleko??.. jenom kapka, ale i tak…ve 4 +4 tt?? ![]()
@Labandita Mělo by to být mlezivo. To je před mlíkem. Mě se tedy objevuje až teď, ale je to asi individuál. ![]()
@mmch jezis tak doufam, ze to je fakt normalni
.. nebo jsem tehule dyl nez si myslim
…jinak s tim morem..jedem jenom tady do Chorvatska obytnakem..takze se nikde slunit radeji nebudu, spis to vidim na sezeni pod markyzou ve stinu..a koupila jsem si i celkove plavky a opalovat se nebudu..
..dekuju..s tim mlezivem se jeste poptam..
@Labandita Určitě je to mlezivo. Hlavně neodstříkávej nebo tak, to se prý nesmí. Je to výživnější než mlíko. To se dělá až po porodu myslím. Někde jsem to četla, zkus vygůglit.
Ale nevím jestli se tvoří takhle brzo. Spíš až ve druhém trimestru. No nevím, počti si. ![]()
@Labandita dnesni testik
jsem stastna, porad na to koukam a nemuzu tomu uverit