Příznaky ve 4. tt těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
718
29.5.15 08:55

@Nikokl paráda, moc pěkné!! :potlesk:.. já mám takové doma tři taky na ně furt koukám :dance:.. nejhorší je, jak se furt pozoruju, hrozně mě to baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
29.5.15 09:31

@Labandita jsem to same :D taky se porad pozoruju :D a na ty testy koukam, jak kdybych tyden nejedla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.5.15 10:03

@Labandita je to normalni, take to mam, a dr rikala ze nekomu se tvori hned od zacatku nekomu az poporodu, ze je to individualni. Ale take rikala ze kdyz to mam uz ted (i me dost prsa boli) takze je pripravovat na mechanickou zatez uz ted-koupit jemny. telovy kartac a ve sprse masirovat, a manzel se mi pry ma venovat bradavkam:D chudak je to pro.nej.nadidskej ukol, me totiz tak.boli ze na nej rvu at. prestane:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
29.5.15 12:25

@kattulda001 auuuuu, to jako fakt??? :pocitac:… já ho taky odháním, mně vadí, že mi jenom na bradavku sáhne, si neumím představit, že si je budu ještě kartáčovat :nevim:.. ale jsem ráda, že to máš také, tedy v dobrém :lol:.. už jsem se bála, že nejsem normální.. Ono i tak mám velká prsa, takže asi budu kojit celou porodnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.5.15 13:26

@Labandita manzel se u toho smeje jak mi to vadi, a o to vic ho to bavi, je skodolibej :lol: :lol: take se desim velikosti vseho, uz takhle nejsem zadna modelka, prsa velikosti D-a to tip top:D jsem v 9tt a cekame dvojcatka, a nevejdu se do dzinu!! Takze si vubec neumim predsavit jak brisko bude velke :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
29.5.15 14:25

@kattulda001 jůů to je hezké, já chci taky dvojčátka!! :dance:.. stále doufám, že tam jsou, ale to se dozvím až 18.6. :think: Já mám taky D-E, takže chápu :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.5.15 16:41

@Labandit. jak se rika ze dvojcatka jsou ob generaci tak jsem na to.byla i celkem pripravena ze budou dve, manzel si moooc pral dvojcatka, jenze na prvnim utz nebylo videt nic, na druhem utz bylo mimi jedno, a na tretim utZ najednou byli dve. Tak nejsdriv jsem se tomu smala, ale pak mi to doslo a ja byla pomerne dost zaskocena a to.mi vydrzelo do dneska, nejak jsem se zprvu pripravila na jedno:) to se ale casem srovna, uz se na ne tesim na prdolky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
2.6.15 07:16

@Nikokl ahoj, tak jak jsi dopadla u doktora?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
2.6.15 07:21

Jo a musela sis brát s sebou moč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.6.15 10:20

Ahoj :) skvele :) jsem 6 tyden :) a moc jsem zatim nemusela nosit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
3.6.15 10:25

@Nikokl holka, ty jsi mi dala, že ses neozvala hned :oops:.. moooc gratuluju, je to nádhera, že? :potlesk:.. a závidím, já už chci takýýý :-).. slyšela jsi už srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.6.15 10:01

Ja jsem toho ted mela moc ve skole :( neslysela ale videla jak to pumpuje :) a ano je to uzasnyyyyy :) ty jsi jeste nebyla na gynde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
5.6.15 12:06

@Nikokl prosím tě, ani mi nemluv, schovávám si to na 8. týden :lol:.. takže až 15.6. :cert:..se už asi nedočkám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.6.15 12:43

Ahooooj tak jak jsi dopadla na gynde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
17.6.15 19:52

@Nikokl ahoj :mavam:..tak jsem mela nervy hrozny a nakonec dobry.. byla jsem v pondeli 6+2..poslechla jsem si i srdicko..fotecku nemam a dalsi kontrolu az 15.7. :roll:..a jak se tehulkuje tobe? :dance:..mne se obcas zveda zaludek :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí