Přiznání otce dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
22.8.18 22:09

Co je to za blbost? Bez jeho podpisu na prohlášení o otcovství ho nemůže zapsat do RL pokud by neproběhl soud. Jestli se rozhodl pro dítě jen na základě jejího prohlášení, pak je buď úplný trotl nebo si je jistý, ze je jeho, nebo je prostě jen samaritán/blbej/dosadcochces…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 22:13
@neila píše:
Co je to za blbost? Bez jeho podpisu na prohlášení o otcovství ho nemůže zapsat do RL pokud by neproběhl soud. Jestli se rozhodl pro dítě jen na základě jejího prohlášení, pak je buď úplný trotl nebo si je jistý, ze je jeho, nebo je prostě jen samaritán/blbej/dosadcochces…

To si myslim taky,ale nehodlám se mu do toho vměšovat …jeho volba, jeho život…jediný co neodpustím je vysrání na přátele a tím to hasne

• Citovat
  • Upravit
6509
22.8.18 22:18

Tlačíš, tlačíš, tlačíš na pilu.. vším.. už jen jak popisuješ situaci, jak se ohrazuješ k jiným názorům. My jsme se učili, když zvažuješ v životě cokoliv, máš si udělat rozvahu.
Na jednu stranu klady, na druhou zápory.
Sečíst plusy a mínusy.
A je jasno.
Ale rozvahu nemá cenu dělat, když ve věci hrají roli city. Protože jedno plus (pro Tebe možná bezvýznamné. Miluju citát nevím koho :lol: „lásky jiných jsou pro nás nepochopitelné“) dokáže převážit všechny mínusy (jakkoliv logické). A on je teď zřejmě citově zainteresovaný. K dítěti, jeho matce.. :nevim:

@Anonymní píše:
A co je teda špatně dámy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.8.18 22:20
@Anonymní píše:
To si myslim taky,ale nehodlám se mu do toho vměšovat …jeho volba, jeho život…jediný co neodpustím je vysrání na přátele a tím to hasne

Jako kdyby to byl dobrý kamarád, ktery vezme mou radu v dobrém, pak bych s nim dala řeč. Žádné zbytečné emoce, jen pragmaticky hovor. Pokud mate jiný vztah, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 22:23

:D takže paní ekonomka, co vidí vše jen přes penízky?

• Citovat
  • Upravit
6509
22.8.18 22:26

Nejsem ekonomka pokud se týče práce, ale ani v životě. ;) Byť se snažím být rozumná (maminko moje :mavam: )
Přečti si, prosím :kytka:, příspěvek ještě jednou, já si právě myslím, že spoustu věcí v životě nejsou v souladu s logikou. Že velkou roli hrají emoce. :srdce:
Edit: I to pořízení dítěte je taková, ehm, citová investice :mrgreen:, která se Ti celkem prodraží :srdce: :lol:

@Anonymní píše: :D takže paní ekonomka, co vidí vše jen přes penízky?

Příspěvek upraven 22.08.18 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 22:31

Tady celou dobu vyznívá, jako bych s ním měla nějaký milenecký vztah…marja pano…jen to ne! Byl to kámoš, uznávám, přítel se teď v jiném slova smyslu používá, ale nechápu co se do mě pouštíte, když jsem a) řekla jemu názor a nevyjádřil se, tak jsem to nechala být a srovnávám se s tím, b) pragmat.rozhovor nelze, pokud nekomunikuje a za c) pokud nekomunikuje, je na mě, za jak dlouho se vyrovnám s tím, že se na kamarádství vykašlal

• Citovat
  • Upravit
6509
22.8.18 22:33

To mě snad ani nenapadlo..
Respektive - po zvážení si říkám, že by jsi to snad uvedla v zadání diskuze, což se nestalo. :nevim:

@Anonymní píše:
Tady celou dobu vyznívá, jako bych s ním měla nějaký milenecký vztah…marja pano…jen to ne! Byl to kámoš, uznávám, přítel se teď v jiném slova smyslu používá, ale nechápu co se do mě pouštíte, když jsem a) řekla jemu názor a nevyjádřil se, tak jsem to nechala být a srovnávám se s tím, b) pragmat.rozhovor nelze, pokud nekomunikuje a za c) pokud nekomunikuje, je na mě, za jak dlouho se vyrovnám s tím, že se na kamarádství vykašlal
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 22:37

Tj, pokud dobře chápu, je ovlivněn citama k malý a přítelkyni, proto na zbytek kašle?

• Citovat
  • Upravit
27929
22.8.18 22:41

Zakladateľka je to pre neho nové, možno vytúžené. Chce si to užiť, zvyknúť si. Možno nechce byť rušený tak mu dopraj pokoj. Keď si na novú úlohu zvykne, zabehne v koľajách, hádam si čas na teba nájde. Ak si dobrá kamarátka buď k nemu tolerantná. Možno mu ani nezáleží či je dieťa jeho a môže sa nechať teraz zapísať do RL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.8.18 22:43
@Anonymní píše:

pak bych to nechala být. Ať si natluče držku… nebo taky všichni zjistíte (včetně jeho), že ho život, který si zvolil naplňuje a je šťastný (i když se vykvákne na přátele). To se, holt, stává. Není to konec světa :nevim: A kdyby to tak bylo, co je špatně?? Děcko (ať je čí chce) bude mít milujícího tátu, žena partnera, on rodinu, kterou evidentně miluje. Žádné mínusy nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
22.8.18 22:44

Za mě je to pravděpodobné.
Podle mě, když to přijmeš „jako fakt“ a budeš akceptovat, může to ovlivnit i jeho přístup k Tobě.
(Edit: .. protože jestliže jsi přistupovala v reálu relativně urputně :kytka: a neohrabaně ve snaze „mu otevřít oči“, to byl ten důvod, proč Tě odstřihl)

@Anonymní píše:
Tj, pokud dobře chápu, je ovlivněn citama k malý a přítelkyni, proto na zbytek kašle?

Příspěvek upraven 22.08.18 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.8.18 22:44

…tedy krom jedné nas.rané kamarádky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 22:51

ekira5 - chápu, třeba se ozve, je to pro něj něco nového a neobvyklého, tolerance nade vše…njéjsem svině, co chce vše hned…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.18 22:55

tak nastvana jsem byla, ale zivot neni jen o nasvani…ma se zit…a to co nas ma oslabit, nas posili a da zkusenosti…nejsem tady tak kratce, abych to nevedela. mrzi mi, ze jsme se nepochopily hned

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí