Přiznání otce dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.8.18 22:59

O urputnosti mluvis jen ty,spatne pochopeno…napsala jsem mu a nastvalo me, že nenapsal a nebylo to nijak vycitave…vycitavost jsem resila pres deset let zpet A jsem jinde, ty ted gvrdis, že jsem mimo :*

• Citovat
  • Upravit
101764
23.8.18 00:36
@Anonymní píše:
Starám se nebo ty kašleš na přátele? A máš zástup nových? 8) tak to jsi dobrá :andel:

Ty ale nejsi jeho přítel, protoze ten by to za a nerozebiral na netu a za b by netvrdil, ze si testy nedělal, neb to nemuze vedet ani ty ani dalsi radobykamarado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.8.18 06:25
@Anonymní píše:
@P4ja já názor řekla a víc se v tom nerýpala a nenapsal. Měli jsme upřímný vztah a nechápu,kde nastala změna. A kecy o testu z jeho úst byly dle mého spíš jen proto,abych nerýpala…měli jsme upřímný přátelský vztah, říkali si vše a najednou změna. Tot kámen úrazu. Nemám ve zvyku věci rozmazávat,jen mi to vnitřně hlodalo a asi trochu hlodá,o čemž on kvůli nekomunikaci vůbec neví. Nejsem typ člověka na sáhodlouhé vyčítavé sms či zprávy. Chybělo mi jen vysvětlení a toho se doprošovat nebudu,pokud nechce on.

Evidentně hlodá a chceš, aby s tebou mluvil, protože ti chybí víc než si dokážeš přiznat. Kdyby ne, tak se jenom stroze zeptáš, jestli lze otce zapsat do RL v nepřítomnosti a tečka. Jenomže evidentně potřebujš řešit spíš to kolem a tím, žes napsala i tu omáčku kolem, tak všichni zareagovali i na to.b Čili pokud nechci, aby na mě někdo reagoval tak, jak nechci, tak nepíšu to, co nechci, aby ostatní řešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
23.8.18 10:29
@Anonymní píše:
Co jsem se na těchto strankach dočetla, pokud nejsou manželé, musí otec dát souhlas. Což manželé nejsou a známý se to dozvěděl až letos, že jí má, tj žádný souhlas dát nemohl. Takže jsem začala pochybovat, že je malá jeho a ona to chce na něj obout a dát mu parohy, jen aby měla někoho za otce a hodila se jí výše uvedená situace. Jako důvod, proč s nim přestala komunikovat mu uvedla, že se bála, že ji pošle na potrat, což by on jen tak neudělal, pac dítě chce. On si ani testy neudělal, zda je jeho malá a začal s ní žít a starat se o malou…mě tvrdil, že testy dělal, ale jiní tvrdí, že se na to vykašlal. Malá mu není podobná.

Tak malá klidně jeho být může, pokud s dotyčnou spal a souhlas mohl klidně dát teď a do RL se nechat dopsat, na to žádná lhůta určená není… to spíš ty závidíš že se zajímá o matku toho dítěte a ne o tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
23.8.18 10:38
@Anonymní píše:
tak nastvana jsem byla, ale zivot neni jen o nasvani…ma se zit…a to co nas ma oslabit, nas posili a da zkusenosti…nejsem tady tak kratce, abych to nevedela. mrzi mi, ze jsme se nepochopily hned

a proč a na koho? hádám, že on potřeboval přítele, se kterým to probere, přítele, který bude stejně jako on nadšen novou situací a tím, že má dítě.....a má tebe, která po něm startuje, jestli je opravdu otec, vyzvídá, jestli už si dělal testy atd..... takové přátelství mu asi nevyhovovalo a proto utnul kontakt, což není až tak zarážející :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 14:42

My to rozebírali naprosto v pohodě,žádné výčitky či nátlak nebyly.Jsem z toho nadšená,že má někoho,s kým může být a mít rodinu. S tím vůbec problém nemám,na tyhle věci jsme byli otevření a upřímní a dokázali si to říci ;) Nikdo nikomu zlo nedělal. Jediné,oč tady jde,je,že kamaráda a mě naprosto odstřihl bez udání důvodu. Klidně mohl říct,že se chce věnovat rodině…cokoli.Tady nešlo o vyčítavý vztah,kdy byla ponorka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.18 14:52

O závidění nejde,já mám svou rodinu a nevím,proč bych se měla na něj vykašlat a zapirat se nebo si nenajít čas. Chápu,že to chce dohnat,začít znova,chce prostor,který mu na to dávám. Nechci se setkávat každý den,ale vědět o sobě a vidět se byt i málo,ale přece… ;) nenarokuju si jehp čas,který bych mu odebrala od rodiny tim,že bychom se vídali každý týden 5×. :D

• Citovat
  • Upravit
69235
23.8.18 15:37
@Anonymní píše:
My to rozebírali naprosto v pohodě,žádné výčitky či nátlak nebyly.Jsem z toho nadšená,že má někoho,s kým může být a mít rodinu. S tím vůbec problém nemám,na tyhle věci jsme byli otevření a upřímní a dokázali si to říci ;) Nikdo nikomu zlo nedělal. Jediné,oč tady jde,je,že kamaráda a mě naprosto odstřihl bez udání důvodu. Klidně mohl říct,že se chce věnovat rodině…cokoli.Tady nešlo o vyčítavý vztah,kdy byla ponorka.

Hele, několik lidí ti napsalo, že jsi mimoň a to prostě jsi. V prvním dotaze píšeš, že dítě mu ani není podobné, jak to udělat se zapsáním a bla bla bla. Píšeš to jak zhrzená milenka, co se dusí závistí a vzteky, že nad ní ta druhá vyhrála a ještě to vyznívá jakože tak, že ho podvodně uvrtala do otcovství. A tak prostě vyznívají všechny tvé příspěvky. Abys nakonec v tomto posledním napsala, že jde jen o to, že se s tebou přestal stýkat a kamarádit. Možná tě měl plné zuby, možná i na něj jsi působila přesně tak, jako působíš tady, jako ta zhrzená, co by chtěla najít něco, čím by odstranila tu druhou. Tak ho nech žít. A je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.8.18 15:39
@Anonymní píše:
O závidění nejde,já mám svou rodinu a nevím,proč bych se měla na něj vykašlat a zapirat se nebo si nenajít čas. Chápu,že to chce dohnat,začít znova,chce prostor,který mu na to dávám. Nechci se setkávat každý den,ale vědět o sobě a vidět se byt i málo,ale přece… ;) nenarokuju si jehp čas,který bych mu odebrala od rodiny tim,že bychom se vídali každý týden 5×. :D

Ty mu dáváš nějaký prostor? O jak jsi hodná. On ale evidentně nechce se s tebou vidět ani málo. On k tobě nemá povinnost žádnou, absolutně žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí