Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
S kočkami je to jako s koprovkou, buď je miluješ nebo nenavidíš. ![]()
@Poison Eve píše:
Fakt, i pes? Ta naše mrská tam skočí asi tak 1498× za den
Náš kocour skakal ze začátku, ví že tam nesmí.
@aiwwa píše:
S kočkami je to jako s koprovkou, buď je miluješ nebo nenavidíš.
přesně ![]()
@aiwwa jen aby ![]()
mít kočku tak jedinou výhodu vidím že linka by musela být non stop uklizená. Nikde nic nenechat. Jenže v noci by lezla kamkoliv
Už vidím ty rozdrápané sítě proti hmyzu v oknech
Psi max skočí do postele a chrápu obě celou noc ![]()
@Markéta80 píše:
@aiwwa jen abymít kočku tak jedinou výhodu vidím že linka by musela být non stop uklizená. Nikde nic nenechat. Jenže v noci by lezla kamkoliv
Už vidím ty rozdrápané sítě proti hmyzu v oknech
Psi max skočí do postele a chrápu obě celou noc
Máme 5 let kocoura a sítě proti hmyzu ve všech oknech. Jediná zničená síť je ta, kterou prokopl míčem syn. Z linky by sežral tak maximálně šunku, kterou tam stejně nikdy nenechávám.
@ivašot. píše:
Máme 5 let kocoura a sítě proti hmyzu ve všech oknech. Jediná zničená síť je ta, kterou prokopl míčem syn. Z linky by sežral tak maximálně šunku, kterou tam stejně nikdy nenechávám.
U nás stejně.
@aiwwa píše:
Náš kocour skakal ze začátku, ví že tam nesmí.
Jak jste ho v tomto smyslu „vychovali“?
@Poison Eve píše:
Jak jste ho v tomto smyslu „vychovali“?
No, párkrát jsem ho shodila a pochopil to.
@ivašot. mne by vadilo že si kamkoliv vyskočí. Já to zažila doma jak kočka chodila po lince, po stole
Jedinou kočku která je fajn je garfield
U nás by se kočce nelíbila péče od Vali
Večer si vezme mladší fenu a strčí si jí k sobě pod peřinu a ona leží až usne ![]()
@Poison Eve píše:
Fakt, i pes? Ta naše mrská tam skočí asi tak 1498× za den
Ten nas pred nama neskace. Vubec, ani na stul. Ovsem, co se tu deje, kdyz nejsme doma, kdo vi
…a kdyz nekdo necha kus masa na taliri a jde treba pro neco do kuchyne, tak to teda vyleze na zidli, chvili tam sedi, kouka na to maso jestli ho jako vyzeneme a pak packou maso posoupne na zem a uz jede
…
@aiwwa píše:
No, párkrát jsem ho shodila a pochopil to.
Tak to mam extremne resistentní zvíře ![]()
Přidám se, i když jsem. diskusi nečetla, tak se omlouvám, jestli to už bylo. Je nějaké plemeno koček, které je obzvlášť vhodné do bytu, teda aby nechodila kočka sama ven? My měli vždycky kočky venkovní, to teď není možné, je tu kousek. rusna silnice, kočky jsou pravidelně je nějaká zajetá. Mně se moc nelíbí Peršanky, tak nevím jestli na plemeni záleží.
@robínek myslim, ze na tom zas tolik nesejde. Spis jsou plemena hodne temperamentni, co potrebuji fakt zabavit a plemena klidnejsi.
@Eemii píše:
@robínek myslim, ze na tom zas tolik nesejde. Spis jsou plemena hodne temperamentni, co potrebuji fakt zabavit a plemena klidnejsi.
Aha. A k dětem je něco vhodnějšího?
@Lana25 píše:
A ja je to s tou kastrací? Všimla jsem si, že některé ChS kastrují sami, a kotě jde k majiteli později, když je to teda na mazlíka kotě a někde se o kastraci musí majitel postarat sám do 1roku koťěte
No, osobně vím, že některé chovné stanice dávají kotě již vykastrované, ale to mi přijde jako pěkná sv*nárna. To zvíře se do cca roku vyvýjí a zraje, kastrace je podle mého hnus(v kotěcím věku),mě veterinář doporučil v cca 7-8měsíci života. No a teda je fakt, že kocour začal kolem toho 7mého měsíce značkovat a chovat se jak magor(puberta) takže hned ten týden šel (ještě, že měl vet čas). Kočku zatím kastrovanou nemám, chci koťata, ale pak hned též pujde.