Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mgdln píše:
Nejdřív zapni svoji logiku, než vypotíš takový nesmysl a především se zamysli nad používání slova čecháček (většinou ho totiž používají lidé trpící nějakým mindráčkem).
výraz „čecháčci“ používal přece „vlastenec“ Havel, dosazený k moci s pomocí státního převratu v r.89, tak je jasné, že tento vítr vane z pražské kavárny
To je vtipné, jak snaha o výplach mozků nabírá obrátky:
Poláci i Češi, ne Syřané či Afričané. Němci čelí exodu hlavně z východu
V Německu pobývá přes 4,6 milionu východoevropanů včetně Čechů. Tedy víc než lidí z Blízkého východu či z Afriky. Vyplývá to z odhadů amerického Institutu migrační politiky (MPI), jenž čerpá z dat OSN. Podobný obrázek ukazuje i německý statistický úřad.
Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
z diskuse:
Srovnávat Poláky a Čechy s migranty z Afriky to už chce hodně velké sluneční ozáření.
@Michelangelo píše:
Proč jsi nenapsala rovnou, že jsi vstoupila do této diskuze plná předsudků? Jinak by se ti totiž nemělo co potvrdit. Lidi s podprůměrnou inteligencí poznáš snadno. Je jim totiž vlastní takové smýšlení o druhých a tedy povyšování se nad druhé.Příspěvek upraven 04.10.18 v 20:32
tak mit predsudky vuci ignoranci, to je asi normalni, ne? Kazdopadne zde se to predsudky a povysovanim nad druhymi jenom hyri, je zajimave, ze to nevidis a opet to hazich na druhe. No zajimave, spis to uplne sedi na popis demagogie…
@mgdln píše:
Neumíš chápat psaný text? Prosim tě, ty už si nic potvrzovat nemusíš, natvrdlá jsi dost i bez toho. Škoda, že jsem nezůstala u své první reakce na tvé hlouposti.Na žádné výpady Českého království jsem se tě neptala. Jen jsem ti sdělila, že amíci, a všechny tzv. námořní velmoci, které se poslední staletí kasaly svým (ukradeným) bohatstvím, by měly chodit kanálama, protože svojí nenažraností zapříčinily současný mizerný stav ohledně migrace a celosvětové bídy.
Hele ventiluj si svoje frustrace doma, mas li vubec nekoho, koho jsi od sebe zatim neodehnala.
Psala jsi, ze ceske kralovstvi narozdil od XY nezotrocovalo treti svet. Ja ti odepsala, ze jednak neni uplne pravda, a jednak cesky narod fungoval velmi kratkou dobu nezavisle na to, aby se mohl vubec projevit jako dlouhodoby agresor. Neznat historii vlastniho naroda, pokud se poustis do politickych debat, je trosku ostuda.
Policie v Kodani/Dánsko varuje turisty. Mají zvednout hlavy od mobilních telefonů a všímat si,co se děje kolem nich. Zvlášť rychle jedoucích aut. Dánsko má 300-350 příslušníků ruznych gangu. Gangy mezi sebou „valci“ přestřelkou z rychle jedoucích aut.
Minuly měsíc byli zranění dva chodci,kteří s gangy nemají nic společného.
@Mrs.bloud píše:
Hele ventiluj si svoje frustrace doma, mas li vubec nekoho, koho jsi od sebe zatim neodehnala.Psala jsi, ze ceske kralovstvi narozdil od XY nezotrocovalo treti svet. Ja ti odepsala, ze jednak neni uplne pravda, a jednak cesky narod fungoval velmi kratkou dobu nezavisle na to, aby se mohl vubec projevit jako dlouhodoby agresor. Neznat historii vlastniho naroda, pokud se poustis do politickych debat, je trosku ostuda.
Je dobře, že jsi si přiznala vlastní flustraci, alespoň na tom budeš moci nějak zapracovat. Jinak je mi líto, že sis od sebe odehnala lidi.
A také je dobře, že tě ostuda neznalosti dovedla k dostudování historie nejen českého národa a mohla jsi si konečně přiznat, že můj příspěvek o nezotročování zbytku světa Českým národem, ve srovnání se zeměmi současného tzv. Západu, byl namístě.
Příjemný sluníčkový víkend. ![]()
Pak že Švédsko není PK. I v reklamě se na to dbá. Poměr barev musí být fifty fifty.
@stock Bohuzel nechapu, co tim chtelo Swedsko rici.
Muzes vysvetlit?
@Emimin7 píše:
@stock Bohuzel nechapu, co tim chtelo Swedsko rici.Muzes vysvetlit?
Nic víc a nic miň nez,ze i v reklamě je zachována rovnováha barev,ze je politicky korektní a kdokoliv si může koupit byt a neplatit 36 měsíců poplatky. Jaký,to nevim.
Jak je možný,že zrovna Ty,který vidí i v rozdělení hajzliku na dámske a pánské diskriminaci,tuhle nediskriminacni informací nevidí.
@stock píše:
Nic víc a nic miň nez,ze i v reklamě je zachována rovnováha barev,ze je politicky korektní a kdokoliv si může koupit byt a neplatit 36 měsíců poplatky. Jaký,to nevim.
Jak je možný,že zrovna Ty,který vidí i v rozdělení hajzliku na dámske a pánské diskriminaci,tuhle nediskriminacni informací nevidí.
Ja mam druhy stupen poruchy barvocitu. Proto mi to asi unika.
@Emimin7 píše:
Ja mam druhy stupen poruchy barvocitu. Proto mi to asi unika.
Chápu.
@mgdln píše:
Je dobře, že jsi si přiznala vlastní flustraci, alespoň na tom budeš moci nějak zapracovat. Jinak je mi líto, že sis od sebe odehnala lidi.A také je dobře, že tě ostuda neznalosti dovedla k dostudování historie nejen českého národa a mohla jsi si konečně přiznat, že můj příspěvek o nezotročování zbytku světa Českým národem, ve srovnání se zeměmi současného tzv. Západu, byl namístě.
Příjemný sluníčkový víkend.
Děvenko tobě muselo něco padnout na hlavu… Nebo jsi byla na stejným školení jako Michela? ![]()
@Black Cat píše:
Děvenko tobě muselo něco padnout na hlavu… Nebo jsi byla na stejným školení jako Michela?
Kočičko, tobě spadlo něco na hlavu?
Ty chodíš na nějaká školení?
![]()
@TMana píše:
Nechcete si dát zápas v blátě? Přišel bych se podívat