Problém s nadměrným ochlupením

181
9.11.16 08:26

Problém s nadměrným ochlupením

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se dá něco dělat s tim když mám chloupky i na místech kde je holky nemívají. Jako například nad hornim rtem, na pupíku, na prstech u nohou i na hýždích :,( nvm jestli je to na hýždích normální na to sem se nikoho neptaptala ale štve mě to holit si půlku těla to dá zabrat když k tomu pridam i stehna…je to půlka těla :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kattynka000
9.11.16 08:31

Laserové odstranění chloupků?

• Citovat
  • Upravit
917
9.11.16 08:40

@Kakajicko69 Nemas nahodou syndrom polycystickych vajecniku? Toto muze byt jeden z priznaku, pokud vim nejde to lecit, ale doporucuje se hormonalni antikoncepce. Jinak asi jen nejak odstranovat, pokud s tim nejsi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
9.11.16 08:47
@KiwiT píše:
@Kakajicko69 Nemas nahodou syndrom polycystickych vajecniku? Toto muze byt jeden z priznaku, pokud vim nejde to lecit, ale doporucuje se hormonalni antikoncepce. Jinak asi jen nejak odstranovat, pokud s tim nejsi spokojena.

Nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
9.11.16 08:53
@Kakajicko69 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se dá něco dělat s tim když mám chloupky i na místech kde je holky nemívají. Jako například nad hornim rtem, na pupíku, na prstech u nohou i na hýždích :,( nvm jestli je to na hýždích normální na to sem se nikoho neptaptala ale štve mě to holit si půlku těla to dá zabrat když k tomu pridam i stehna…je to půlka těla :? :zed:

Jinak doporučuji návštěvu praktického lékaře a asi následně endokrinologa. Některé holky to tak mají, takže nezbývá než trpět pro krásu, žiletka, brazilka, vosk, depilátor, laser. V tomhle věku spolužáci nemají moc pochopení pro odchylky od normy. Někteří chlapi ale mají rádi chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.11.16 08:53

Covece… Mam je na mistech, ktere jsi popsala. A muzu te ujistit, ze jich tam ma spousta zen.

Oblicej depiluji voskem. Nohy a bricho beru epilatorem, podpazi a klin holim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
9.11.16 08:58

Místa, která popisuješ, mám taky chlupatá. Starší syn je od miminka opička po mně. Něco holím, s něčím jsem se smířila. Co jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
9.11.16 09:15

Ja ma chloupky vsude, odstranuju jen ty tmave, takze pupik a stehna nejsou, az na sem tam nejakou vyjimku, nic co bych resila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
9.11.16 09:25

Stala jsem se vyznavačem přírodního náboženství - tam se medvědice také neholí a kudlanky nepohodlné partnery jedí :mrgreen: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.11.16 09:35
@Kattynka000 píše:
Laserové odstranění chloupků?

Po celém tělem to leze poněkud do peněz. I tak to není permanentní. Také to ne každému vyhovuje, bývají z toho nehezké strupy. A chloupky musí být tmavé, jinak to nemá vůbec smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.11.16 09:39

Pokud to jsou huste, silné, dlouhé chlupy jako u muže, tak to značí nějaký hormonální problém.

Pokud to jsou spíš jemnější, ne na první pohled viditelné, kratší chloupky, tak je potřeba se smířit, že reálné tělo nevypadá jako to ve filmech a na fotkách.

Pokud jste to nezdědila po mámě, která by byla stejný typ, tak zajděte na gynekologii - chce to hormonální testy, a vyloučit polycystické vaječníky, nebo cysty na některých žlázách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.16 09:55

A to si představ že mě jich pár roste i na prsou :? jinak porad se s gynekoložkou a endokrinologem

prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 10:10
@Anonymní píše:
A to si představ že mě jich pár roste i na prsou :? jinak porad se s gynekoložkou a endokrinologemprosím anonym

Ty ses radila? A poradili ti něco jiného než vysokohormonální antikoncepci? Já tím prošla před lety a jiná rada v té době nebyla. Hormony brát nechci, tak už se ani nesnažím to řešit a jsem jak opice zarostlá :?
Také prosím o anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 10:39
@Anonymní píše:
Ty ses radila? A poradili ti něco jiného než vysokohormonální antikoncepci? Já tím prošla před lety a jiná rada v té době nebyla. Hormony brát nechci, tak už se ani nesnažím to řešit a jsem jak opice zarostlá :?
Také prosím o anonym

u mě za to může štítná žláza

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.16 11:30
@Anonymní píše:
u mě za to může štítná žláza

A na to přišli až na endokrinologii? Běžné testy na štítku mám v pořádku. A léčení štítky se to zlepšilo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková