Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dahlia0409 píše: Více
Jo, myslim, ze byl. S tim souvisi i dalsi argument - co kdyz bude dite rackovat, radsi mu dejte jmeno bez r, treba Miloš. ![]()
Ja si myslim, ze pribuznym by se melo jmeno oznamit az po porodu. A pokud nekdo ma pocit, ze je treba se s budoucim jmenem sverit, at ho napise sem, a pokud nenajde v diskuzi aspon par lidi, co jmeno pochvali, je to k zamysleni. ![]()
@Gerbera001 píše: Více
My koukali na jména a vybral má žel, já jen kývla
Jména věděla jen moje sestra a manželova kamarádka. Zbytek se to dozvěděl až po porodu ![]()
Kazmír - zdrobněle Kazík?
Možná se ujme Míra…
Každopádně je to vaše věc, nicméně se tchýní nedivím a manželovi taky ne… Samozřejmě je žádoucí mít v manželovi oporu a podporu.. ale máma mámou zůstane… Při 50% rozvodovosti to u manželky až tak neplatí…
@Gerbera001 jo, protože největší problém je, když dítě rackuje, ze neumi správně vyslovit svoje jméno. Že neumí vyslovit asi tak čtvrtinu slov v češtině, je úplně jedno. ![]()
@malákráličice píše: Více
Líbí se nám, ale podle všech komentářů je tohle jméno ošklivé, tak začínám opět přemýšlet o jiném jméně ![]()
@Petra Star píše: Více
Není to fejk, opravdu ne, ale už začínám přemýšlet o jiném jméně, dost se mi líbí Kašpar, s tím by ale tchýně určitě taky měla problém ![]()
@Anonymní píše: Více
A proč furt řešíš tchýni? Vykašli se na ni ![]()
@Gerbera001 píše: Více
děluji za normální komentář, už vymýšlíme další jména, mně se zalíbil Kašpar ![]()
Kašpare říkám synovi, když vymýšlí blbosti ![]()
Jak bys mu chtěla říkat? Kašpare, Kašpárku nebo snad dokonce Párku? ![]()
Přikláním se raději ke Kazmírovi ![]()
Kazmír nebo Kašpar? Uvědomuješ si, že to dítě bude chudák? Tady v té české kotlině? Že se mu děti kvůli tomu třeba budou smát, dospělí nad tím budou kroutit hlavou…
Taky nemám ráda ty otřepané jména, ale tady z těch dvou jsou obě děsné. Nemáš tam ještě něco třetího?
Kazmír není, nenašla jsem, Kazimír ano. Jméno dítěte je vaše věc a nikdo do toho nemá co mluvit, pokud jste se na tom jako rodiče shodli. Babička může vnoučkovi říkat Mirečku a je to, s tím musíš počítat, že mu tak lidi říkat budou.