Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Lituju tvojí tchýni, toť vše
byty Kazimírko ![]()
Má pro vás to jméno ještě nějaké pozitivum krom toho, že ho nema kazdy? ![]()
@Anonymní píše: Více
tak sis očividně vybrala špatného manžela, je to stará drbna a hlavně MAMÁNEK
No to je síla. Jako jo, nemám absolutne nic proti netypickým jmenum, ale tohle je uz moc, dite se bude stydet, budou se mu ostatni deti smat, ostatni dospelaci si o tomhle jmenu budou myslet taky svoje, tak si poradne rozmysli, zda musite bejt az tak moc “originalni”. Ja tohle slyset na hristi, tak si nad rozumem rodicu fakt klepu na celo. Tchyni se fakt nedivim. Radsi vyber jiny jmeno, kterym ji naseres, coz je podle me i zamer, truc….ale aspon mysli na to dite, ktery ho bude mit na cely zivot.
@Dahlia0409 píše: Více
jo, jedna taková tu o tom i založila diskusi ![]()
Tak druhy syn se bude jmenovat Chcimir a tchyne bude spokojena.
My nikomu v rodine nerikali predem ani pohlavi, natoz jmeno. Ale pokud to smysleny manzel ve smyslenem pribehu provalil, at si to take resi.
Za me je ale tahle diskuze fejk - nekdo si dela srandu a chce, abyste vymysleli prezdivky. Tak ja se pridam: kazik, kazisuk, chcimir,
@Petra Star píše: Více
přesně - je to fake - dělá si srandu, už jen to jak píše o manželovi, že je stará drbna a různé obraty
Hrozne, hrozne.
V tej zaplave staroceskych mien ste vybrali to najhorsie a este si to upravili..
Skus este aj ty popremyslat, ci to tvoje dieta nepoznaci
Nemusí to být fejk
, někteří lidé si na tyhle zvláštní archaický jména potrpí. Moje známá chtěla dát potomkovi jméno Mečislav. Naštěstí se narodila holčička Anežka. Ale jestli bude mít v budoucnu bráchu, tak prý na něj to jméno čeká.
@Paní Bubáková píše: Více
Já chtěla pro chlapce Břetislava…. Jsem s tím hodně mimo? ![]()
@Jaňouchová píše: Více😁Břetislav mi nepřijde nijak špatnej
@Jaňouchová bretislavy znam dva a nijak mimo mi neprijdou. Ted je lidi boji vyslovnosti a jmena s Ř se davaji malo ( treba Řehoř) ale po par letech to bude OK ![]()
@Jaňouchová píše: Více
Příbuzná chtěla Baltazara. A opravdu ho měli napsaného v papírech. Nakonec mají holku ale u té psali Knapkove jestli je varianta povolena
Odpovídala jsem tobě, asi byl náročný pátek co? Opravdu na tebe nemám náladu, běž si tyhle věci psát jinam, mě to opravdu nezajímá