Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Takové jméno neexistuje. Jsi si jistá, že ti ho povolí?
V případě jména Kazmír s tchyní souhlasím, je to příšerně jmeno a vůbec by mi neslo přes pusu. Jinak samozřejmě tchyně nemá co kecat do výběru jména, je to vaše dite.
A není jedno, co chce tchýně? Nech ji remcat a zaridte se podle sebe.
Taky záleží na příjmení. Znám jméno (schválně měním název květiny) Květoslav Růžička. Jako u miminka roztomilé, ale pak si užil svoje.
@nozu píše: Více
Souhlasím, ale manžel by jí to řekl vždycky i přes můj nesouhlas, moje chyba, měla jsem udělat pořádnou scénu ![]()
@renduli píše: Více
Možná že oba dva
Manžela miluju, ale tohle mi na něm neskutečně vadí, je stejný jako jeho matka
Fandim tchyni. Tak priserny jmeno jsem dlouho neslysela. To se mu chcete pomstit
?
Tchyně ti do toho opravdu nemá co kecat, na druhou stranu, já bych, přiznám se, taky svému synovi tohle jméno asi hodně vymlouvala, to jméno je opravdu příšerné
Taky mám ráda neobvyklá jména a je jich spoustu a krásných. Tohle jméno bohužel když pominu to, že hrozně zní, má dost nehezký význam
Takže já vlastně tchýni chápu, promiň
Samozřejmě chápu i tebe, že pokud se ti jméno opravdu tak moc líbí a je pro tebe to pravé, tak nechceš ustoupit.
snad nějak s tchyní dojdete nakonec ke shodě.
Aha - tak aspoň Kazmír tvému dítěti nehrozí a v případě Kazimíra - holt Mireček.
Já na tvým místě bych si nechala potvrdit nějakou diagnózu ![]()
@Duoriginal píše: Více
A pak se mnou už v životě nepromluví, když třeba budeme potřebovat malého pohlídat tak nikoho nebudeme mít, opravdu jsem teď v situaci kde mi připadá že každý krok je špatný, a to že bych dala synovi jméno Kazmír by teď naštvalo i manžela, s tchýní teď táhnou za jeden provaz, i přesto že manželovi se Kazmír furt líbí ![]()
Tak tohle zase nechápu já…no tak nepromluví
.