Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebude to pokračování diskuse, o jméně kde se kvůli tomu brutálně hádali a zakladatelka nechtěla napsat jaké je to jméno?
Variantu Kazmír neznám. Kazimíra, Kazimíru nebo kazi ano.
V kalendáři je horda jmen, třeba Hromnice, voděvoj, Vojan, Tetina.
@Cimada píše: Více
😁 Takhle, že není normální, jsem jí neřekla, je to milá paní a nechci být hrubá
. Že je to jméno pro tohle století naprosto strašný a co bych čekala od spolužáků za koniny, jsem jí řekla, ale stojí si skálopevně za ním ![]()
Edit- předčasné odeslano.
@Anonymní píše: Více
To už vyjde nastejno. Od puberty dál to bude pro vrstevníky stejně Kazim.rd.
Já jsem taky pro neobvyklá jména, ale tohle…
To dej radši Spytihněva (Spýťa), Rosťu, Jeronýma (Ron), Bronislava (Broněk), Jindru, Bořivoje, Oskara, Zbyňka, Zbyška…vždyť výběr je velký.
Kazmir je teda krutost. Jak mu budete říkat? Kazíčku?
Nakonec mu budou všichni říkat stejně Míro.
Jinak tchyni do toho nic není. Nicméně tentokrát se teda nedivím.
Mám pocit, že vy tu tchýni ale opravdu hodně potřebujete že? Psa nemáte, protože by vám ho neměl kdo hlídat (tchýně řekla ne) a s hlídáním dítěte tchýní už teď asi počítáte a víte, že jí budete potřebovat. Jestli je pro vás tak důležitá (nikoho jiného nemáte) a ona bude s dítětem trávit hodně času, tak si myslím, že má právo vyjádřit názor. Navíc předpokládám, že těch jmen musíte mít v záloze víc? My teda měli vždy několik favoritů…
@Hrnekmleka píše: Více
Není teda lepší to jméno s širší rodinou spíše probrat? Vždyť tvůj bod 3 je naprosto zásadní argument proti bodu jedna. Rodina může pomoci vzbudit v rodičích zbytky soudnosti a nezkazit dítěti život strašným jménem jenom proto, že je to jejich právo, lépe řečeno - že mají tu moc.
@Anonymní píš: Ano, opravdu Kazmír, každému se líbí něco jiného, jak už jsem psala, my máme radši ty netypičtější jména, a ty se samozřejmě ne každému líbí, ale naprosto chápu
JJ, akční rodiče, co mají rádi něco spešl. A děti to pak musej přetrpět do dospělosti.
Sportovat nejdu.
To jméno má negativní energii pro jeho nositele. Kazimír - Kazmír…ten kdo to kazí, kdo zabránil míru, kdo nepřináší klid, kdo chce boj, nechce pokoj…brr…to je fakt pomsta pro děcko. Děti samozřejmě kazi-rd…v dospělosti: „to víš, on se rád hádá, nikdo ho nemá rád, vyvolává hádky…“
Na jednu stranu se sirsi rodine casto nelibi vybrane jmeno a je treba se obrnit. My taky udelali tu chybu a rekli prarodicum zamyslene jmeno - Kryštof. No to bylo narku od obou babicek. Pry jak mu budeme rikat a ze je to blby jmeno a lidi mu budou rikat Štofi, no za me proc ne. Moje mama dokonce protlacovala Miloše
Podruhe jsme se poucili, jmeno oznamili az s narozenim ditete a byl klid.
Kazmir nebo Kazimir je za me trochu jiny pripad a tchyni chapu. Fakt to jeste zvazte, je tolik hezcich netradicnich jmen…
@Gerbera001 píše: Více
Tak zrovna Kryštof je třeba Kryštůfek, Kryštofek, Krýša,… To je třeba hezké jméno ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Za me taky, ale pry v serialu Ulice byl nejaky stary odpudivy Krystof a chudak dite. ![]()
@Gerbera001 píše: Více
Tak to nevím, to nesleduju
Kryštof byl myslím v O princezně, která ráčkovala, ne? ![]()
Má. Nechce ho tchýně přece