,,Problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
isp
1387
10.2.15 10:53

@Eny.x Když už jsi jí jednou vzala do postele, tak tě nářek nemine, to asi budete muset několik dní/nocí vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 10:56
@roksy25 píše:
@saramo Ale tak prostě neměl zkušenosti a dostatečnou představu, co obnáší výchova psa od malého štěněte :nevim: Chtěl udělat radost no…
:| Fakt by se vlastnictví psa mělo podmínit nějakým testem na úřadě. I kvůli tomuhle jsou plné útulky… Zakladatelka už má kočku, tak snad to zvládne. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
10.2.15 11:01

@Eny.x Nezlob se na mě, ale manžel je asi trochu ducha mdlého, ne? Pes není obraz nebo kuchyňskej robot, co se donese domů a dělá radost, pes je zvíře a při jeho zabydlování bys měla mít ideálně měsíc „mateřskou“ (být s ním, naučit pravidla, seznámit, hodně venčit, pocit jistoty atd. - jasně že ho nenecháš hned druhej den doma na 8 hodin samotný, co tak asi udělá?! zdemoluje byt, a těžko se mu divit) a na další rok počítejte s výchovným úsilím - povely, aby poslouchal atd.

Nechápu :nevim:

Jinak myslím, že děláš dobře, že psa bereš všude s sebou, a pokud jde o postel, pořiď pelíšek a trvej si na tom, že bude tam. A muž ať drží pysk a vychovává a má trpělivost a nespí taky. Může za to stejně on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:05

@Jannnča to jsem samozřejmě zkoušela, ma tam můj polštář a ponožky. Ona neni na mlsani, nema rada skoro nic :nevim: a hlazení ji nestačí, musí byt pořad u me, kdyz sedím tak na me, kdyz jsem ve sprše, čeká před vanou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:06

@Jannnča jo a to odcházení taky nevydrží ani minutu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 11:07

@Eny.x Uč i samotu, když ji budeš tahat všude s sebou teď, budeš muset dalších 10-15 let. A k porodu asi neplánuješ tahat psa… Takže hezky uč odložení (lehni a zůstaň), občas ji zavři v nějaké místnosti a tak. Těžko radit tady, to je na delší studium, abys pochopila psí myšlení. Najdi si stránky o výchově psů nebo knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.2.15 11:08

@Eny.x Já mám takovou fenku, ale zvykla si…

Víš, pes jako dárek mně pro člověka, který o tom dopředu nic neví, připadá jako veliká hloupost - ale už se stalo, tak holt se s tím musíš poprat.
Pes není na klíček a nenaučí se ti být sama během jednoho dne - je to běh na dlouhou trať.

Co znamená, že nemá ráda vůbec nic?…jaké dostává krmení a jaké pamlsky?
Co je to za plemeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:08

@Eva Sz Takhle manzel nefunguje… On ví, ze jsem ho chtěla, takže se mam starat jen já…napadlo me jít spát do jiné ložnice než manzel, psát vzít s sebou i s jeho pelechem, který teda nepouzila pomalu ani jednou jednou jeste :think: a nenechat ji vlezt do postele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:10

@Litta o psech toho vim dost, jen ne o tomhle přecitlivelem blaznovi, mela jsem filu i rotvajlerku a ty jsem mela naprosto dokonale vycvičené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 11:13
@Eny.x píše:
@Litta o psech toho vim dost, jen ne o tomhle přecitlivelem blaznovi, mela jsem filu i rotvajlerku a ty jsem mela naprosto dokonale vycvičené :kytka:

Jé, no tak vidíš. A tys je neměla od štěněte? Mně tohle připadá dost normální (fixace + touha spát v posteli). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:15

@Litta až budu v porodnici bude v hotelu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:15

@Litta mela oba psy predtim, byli od štěněte, ale nebyli ani jeden tak citlivý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:17

@Jannnča Vim toho až, až… Fila a rotvajlerka byli bez problému ;) tohle je chrtik :nevim: takže úplně jiná liga myšlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.2.15 11:17
@Eny.x píše:
@Litta až budu v porodnici bude v hotelu :nevim:

Tak to jsem na pracovníky hotelu zvědavá. :lol: Ale tak máš tři měsíce, snad se zklidní. Rodiče mají rozmazlenou fenku, která je naučená být doma sama jen dopoledne. Jak se odejde večer, tak vyvádí. Taky teď uvažovali o hotelu, ale představa, co tam ten pes bude vyvádět, je dost odradila. Takže vždycky někdo z rodiny musí hlídat. :roll: Takhle nevychovaného psa už bych nechtěla, je to strašná koule u nohy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
10.2.15 11:24

@Litta My si ji vzali z jedné chovatelske stánice v půl roce, tudíž pred měsícem a mam podezření, ze regulérně dostávala od stolu atd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný