Problémové těhotenství sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kyarra
22.9.12 16:33

@fidela Triply povinné ze zákona???Tak to ti pěkně kecala, povinné není nic, můj dr. mi vždycky říká, že vše, co mi nabízí jsou jen varianty a můžu je všechny odmítnout…myslím, že ti to zbytečně zkomplikovali (a asi z jim z toho i něco káplo). Kdybys na to nešla, byla bys teď v klidu a počkala si na ten velký utz ve 20.tt. S tím pobolíváním břicha…dnes už je to lepší, ale včera večer jsem si připadala, jako kdybych dělala sedy-lehy - byla to podobná bolest (pnutí). Dnes už cítím bolest jen úplně dole - asi ta stydká kost, jak udělám nějaký prudší pohyb, tak to tam dole zabolí, někdy i při sezení - to musím trochu změnit polohu :oops: Navíc jsme dnes měli zelňačku, takže trpím :lol: Ale snad je to normální a není to nic vážného a jen se mi to tam opravdu všechno roztahuje…jinak já jsem malé délky a i šířky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
207
22.9.12 17:27

No hele taky sem za to na sebe pěkně naštvaná že sem si netrvala na svým. Věděla jsem že to povinný není ale jak sestra tak doktor jsou hrozně nepříjemný a když člověk něco řekne tak jen odsekne zas nějaká chytrá těhule co schání info na netu.ale naštěstí jsem odtamtud už pryč a vzala mě moc hodná doktorka se kterou se dá o všem mluvit. Jenže já v době kdy sme se do hradce stěhovaly tak sem neměla na výběr a sanus byl jedinej který mě vzaly do péče. Ale záhy jsem zjistila že oni sou sice machři přes umělý oplodnění ale běžný gynekologický problémy jsou pro ně nepodstatný. třeba mě doktor prohlíd v 8.tt a když jsem k němu přišla za měsíc do poradny tak řek že dneska nemá čas že mu do toho akutně něco přišlo a objednal mě za další měsíc. Sem měla od začátku těhotenství problémy s výtokama a když sem mu to říkla tak mě jen řekl no jo no to si zvykejte.pak aniž by mě udělal stěr tak mi dal clotrimazol kterej vůbec nezabral a řekl mi že nic jinýho v těhotenství nemůžu a tečka. až sem pak skončila s krvácením ve špitále tak mi udělali výtěr a hned nasadili macmiror protože tam byly bakterie a řekli mi tam že ten neléčenéj zánět má nejspíš vliv na ten čípek se kterým mám problémy. to mi ostatně taky zjistili až ve špitále. on mě totiž vnitřně od toho 8.tt vubec nrprohlížel. no a když sem tam přišla na kontrolu tak si ani papir ze špitálu nepřečet a když sem mu říkala co se stalo tak na mě mávnul at sem zticha a opět mě ani neprohlíd jen kouknul přes břicho na prcka. a to byla poslední kapka a šla jsem jinam. bohužel ta genetička byla taky od nich, tak se ani není čemu divit.holt český zdravotnictví.
S těma boelstma si musíme zvykat lepší už to nebude.ale třeba někdy jsou dny kdy si přídu jak kdybych nebyla těhotná a někdy mám problémy vůbec chodit. Kdybych aspon nebyla tlustá, to sem si řikala než otěhotním znova tak zhubnu a ono houbeles

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
22.9.12 18:32

@fidela No jo, není nad protivného a neochotného gynekologa. Já taky při prvním těhotenství šla k jinému a i když to skončilo ZT, tak jsem ráda, že u něho jsem. Většinou i trochu pokecáme a výjde mi vstříc prakticky se vším, někdy je možná až moc opatrný :) S tím čípkem to znám, taky ho mám citlivý - prý se mi tam asi taky přemnožily nějaké bakterie a od té doby tam mám něco jako vřídek. Ale já už to většinou poznám, když to krvácí z čípku a když z dělohy…na tloušťku kašli, hlavně když se nám to narodí v pořádku a zdravé. Já jsem zase malá a drobná a to taky není dobré. Jak mě viděla ta genetička, tak prý hlavně ať nepotratím samovolně, že jsem bledá a štíhlá a mám nízkou tu hladinu hormonů. Tvářila se, jako bych byla nějaká „nedomrlá“ :oops: Ale ono se není čemu divit, když jsem se dověděla ty výsledky screeningu, tak jsem půl dne probrečela a celou noc nespala, takže jsem asi vypadala všelijak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
207
22.9.12 19:21

No ono to o postavě moc není moje mamka má 154cm a 43kg a porodila 2 děti a oboje přes 3,5kila a segra je postavou přesně po ní a dvakrát potratila a vyšlo to až na potřetí ale těhotenství měla rizikový a každej doktor ji taky tvrdil že nemá šanci donosit dítě když je tak drobná. Ono vůbec se dost lidí na drobný lidi často koukají všelijak. Třeba švagrová má dvouletou holčičku a je malinká a drobná přitom ona i ten její jsou velký a pořád to řeší. Tak sem ji chtěla uklidnit že u nás v rodině jsou všichni taky drobný a žijou a ona mi na to řekla at se taky kouknu jak to blbe vypadá a takový dítě by nechtěla :pocitac: .Holt nějaký lidi se neváží že maj zdravý dětí a těhotenství v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
24.9.12 10:29

@fidela Ahojky, tak to je vtipné. Moje maminka měří 155cm a když byla poprvé těhotná (čekala bráchu), tak měla taky výchozí váhu 43kg! :mrgreen: Když ji doktor uviděl, tak jen utrousil - a to jako chcete rodit? Mamka se hecla a přibrala 15kg, takže před porodem měla 57kg co by za to jiní dali i v normálním stavu, co? No vidíš, bez problémů porodila dvě děti, brácha vážil 3,10 a já 3,30kg. Mamce po porodu už nějaké ty kila zůstaly (naštěstí), takže já pžed otěhotněním vážila tolik, co ona po porodu! :lol: Takže o váze to určitě není! Tu tvoji švagrovou taky nechápu, co já bych dala alespoň za jedno zdravé miminko - ať už tlusté, malé nebo velké! :! Lidi jsou holt všelijací…jinak to krvácení mi teď ustalo, i ty bolesti v podbřišku a dole, takže si teď připadám taky netěhotně. Břicho taky zatím nic, takže to ještě můžu spěšně maskovat 8) Doufám, že u tebe taky vše ok! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
207
24.9.12 12:00

Ahoj, tak to je super že je ti dobře. Mě včera prcek krmil cuketovým nákypem s cibulí a česnekem a mam strašnej bolebřuch :roll:,teda aspon myslim že je to od toho.ale mimisek si tam vesele poskakuje a bříško netvrdne tak myslim že jo. Já sem s u obou těhotenství těšíla až už bude mimi kopat protože sem si furt říkala že když ho cítím tak je to ok.ale zas nadruhou stranu těch prvních 14 dnů než se oba rozkopaly na plno tak to byli taky nervy když se třeba den neozvaly.Sem už od přírody neurotik :lol: Dneska jdeme se synem k homeopatce tak se ji zeptam jestli jsou nějaky homeo na zklidnění v těhotenství, po tom co mě tak vyplašili s tou genetikou tak v noci vubec nemůžu spát a čučím do stropu a přes den mě spánek nehrozí protože malej už po obědě nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
24.9.12 16:06

@fidela Já jsem ze všeho taky hned na nervy, jestli se dostaneme do fáze, kdy bude to kopání, tak asi budu zase stresovat, když se dlouho neozve, jestli je člověk takové povahy, jako my, tak s tím holt nikdo nic nenadělá :? A tebe čeká ten další utz kdy? Já si přeju, aby to už bylo, ale zase někdy si říkám, že tahle nevědomost je sladká…ten den budu určitě na zhroucení+2 hodiny cesta autem :zed: U homeopata jsem nikdy nebyla, k tomu nějak nemám důvěru (a asi tomu ani nevěřím), jak to probíhá?

• Citovat
  • Upravit
207
24.9.12 16:57

Jojo přesně tak ta sladká nevědomost. My jdem na ultrazvuk teď ve čtvrtek a vůbec tam nechci, takhle mi je fajn. a vím že mě tam určítě něčím vynervujou, todle těhotenství se mi ještě nestalo abych odcházela od doktora v pohodě. Taky mě pěkně štve že jsem takovej nervák, všechno vidím katastrofálně a strašně se vnitřně nervuju. Nám homeopata doporučil kolega u manžela v práci protože syn byl hrozněj alergig a počínající astmatik a nehtěly sme do něj cpát kortikoidy a bere je už 3 měsíce a musím klepat na dřevo ale ani normální léky mu nepomohly tak jako homeopatika. Vesměs je ted bez problémů. Je to formou pohovoru kde se nás vyptávalo od těhotenství až do jeho 2,5let. a na základě toho mu dala homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
25.9.12 11:33

@fidela Tak ty už jdeš za dva dny? ty jo, ta to na tebe budu myslet a držet všechny palce a pěsti co mám :palec: Já taky od doktora minule přišla dost zdrchana…přišlo mi, že mě trochu odbyl (vy jdete za dva týdny na ten screening, tak to nemá cenu, abych tady něco řešil, to už stejně nic nepořešíme :? No, na jednu stranu měl pravdu, ale mě to trochu vykolejilo. taky mě připravoval na to, že mi asi budou nabízet tu amniocentézu, takže jsem odcházela totálně rozložená :,( Půjdeš na ni, kdyby se jim to nějak nezdálo? Já to furt řeším, ale kdyby to bylo moc na pytel, tak asi jo :nevim:
Jsem ráda, že ta léčba prckovi zabrala, tak ať mu to vydrží a budu čekat na zprávy, jak jste dopadli ve čtvrtek! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10047
25.9.12 15:12

Ahoj holky omlouvám se že jsem dlouho nepsala ale ten pátek co jsem přijela domů jsem jela zpátky do nemocnice vydrželi jsme s broučkem do 20tt a nakonec mi těhu ukončili císařským řezem jelikož mě prolévali krví ale nepodařilo se krvácení zastavit malá se držela do poslední chvíle vzdala to až před operací nakonec to vypadá že jsem měla vrostlou placentu a můžu být ráda že jsem naživu a nechali mi děllohu teď už jsem doma a zotavuji bohužel sem o svojí prdelku přišla :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.9.12 15:22

Ahoj ani nevím co říct je mi to strašně líto. Sem doufala že to spolu doklepeme až do konce. Drž se holka ať jsi alespoň ty v pořádku. Ještě že máš doma už jedno děťátko alespoň ti pomůže líp překonat tu nejhorší bolest.Teda alespoň já si vždycky říkám že kdyby se něco stalo tak díky malýmu se to snad dá zvládnout líp. Myslím na tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.9.12 15:34

@Kyarra Na plodovku půjdu jedině v případě že by podle ultrazvuku bylo podezření na nějaké postižení jinak ne. Jak říkám jen tak kvůli nějakýmu testu kterej je navíc jen nějaka pravděbodobnost bych neriskovala obvzlášť když se otvírám a mám rh negativní. Sem si byla pro výsledky krevňáku u předešlýho gynekologa a u těch protilátek je nějaký strašně vysoký číslo, tak sem zvědavá co na to doktorka. Já když rodila tak mi nedali žádnou injekci s tím globulínem nebo co tak mám z toho docela bobky.Ale ještě je tu šance že byl prcek taky negativní tak proto mi to nedali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59415
25.9.12 15:46

@tehulka001 jsem si říkala jestli jsi v pořádku :?. Je mě to moc líto a navíc ta sekce, vrostlá placenta je nebezpečná :( ted hodně odpočívej at jsi brzo v pořádku ale asi rok pauza vid :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.9.12 15:55

Tehulka001 to je mi moc lito, odpocivej at si brzy fit. Drz se.
Ja mekla vcra take vylet do nemocnice. Ze ne na po sem mela strasnou behavku, celou noc, krece a z toho tvrdnuti, noc jsem prezila, nespojila jsem si to z kontrakcema, ale stejne bych nikam bez wc jet nemohla. Rano mi bylo furt zle a bricho tvrdlo dal, tak jsme jeli, v nemocnici na me koukali, ze mi monitor ukazuje kontraxi ve stoje za kontraxi a ze to vypada na porod, jakmile me polozili, tak se kontraxe snizily. Takze musim dal lezet, protoze kdyz vstanu, tak mi bricho hned tvrdne. No spodek zatim na porod nevypada, ale cipek uz ma jen 1cm. Mala uz ma cca 2500g, tak uz by porod snad ani nevadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
25.9.12 16:25

Snažím se co to jde malej mi pomáhá jsem ráda že ho mám ale strašně to bolí :,(. Máme povinou pouzu rok a poslední pokus jelikož to bude potřetí císař a víc už jich opravdu nerisknu. Nejhorší je že s každým dalším císařem se riziko problémů s placetou zvyšuje :( takže budu mít veliký strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí