Problémy s tchýní 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anna766
24.8.13 16:49

Lidičky když to tady tak čtu, jsem ráda že žádnou tchynku ani tchánka nemám. Manžu jsem si brala lako ůplného sirotečka. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25180
26.8.13 12:07
@Anna766 píše:
Lidičky když to tady tak čtu, jsem ráda že žádnou tchynku ani tchánka nemám. Manžu jsem si brala lako ůplného sirotečka. :kytka: :mavam:

A tak to není pravidlo, my máme třeba výborné vztahy. Ale je to halvně tím, že spolu nebydlíme :) Ale navštěvujeme se často, holky jim na hlídání dávám (i když asi méne, než by chtěli). Mě by zase asi mrzelo, kdyby holky o dědu s babičkou přisly. Ale mít to, co některé tady, tak asi lepší nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 01:02

Co myslíte, kde se takové tchýně berou? Myslíte, že jenom oplácí, co samy zažily z druhé strany? Já mám pocit, že ta moje teda jo…

• Citovat
  • Upravit
Anna766
31.8.13 17:48
@Anonymní píše:
Co myslíte, kde se takové tchýně berou? Myslíte, že jenom oplácí, co samy zažily z druhé strany? Já mám pocit, že ta moje teda jo…

Taky mě to párkrát napadlo, oplácejí co zažily samy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5.11.13 14:51

Je zase nějakej pátek o d diskuze. A situace se má tak… s přítele jsme se rozešli, žiju u svých rodičů sama, a tchýně mám to co chce. jezdí k ní jen její syn s malou, když si ji půjčí na víkend…hm, jenže ty stresy co mám já doma, když on ji má na víkend s tchýní si ani nepřejte vědět, jaké jsou. Celý víkend probrečím, jak se mi po malé stejská, snažím se nepředstavovoat si, co tam s ní dělají a ani radši nepomýlším na to čím jí krmí a na co jí lákají, aby k nim jela zas. Stačí, že se bývalý přítel zmínil, že tam vůbec neřeknou slovo máma (máma je tedy pro dítě u nich tabu) to mě nejvíc bolí na srdíčku, ale bohužel s tím nic nenadělám :-( Náš rozchod byl i kvůli této mé "bývalé potenciální tchyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
5.11.13 15:25

@copre.tinka tak toho bych se dožít nechtěla… ale taky jsem zažila takovou návštěvu u nás, jsem tam seděla, tchýně a její tatínek mluvili buď na mého muže, příp. syna, slovo mamka taky nepadlo (pojd jdeme tatinkovi ukazat… a prochazi pritom okolo maminky, malej trochukoukal vyjevene, nebyly mu jeste 3)… Já jsem tu driv psala, jak se nam snazi vnutit na dovcu no a svete div se, letos zjistila kam jedem a jede na stejne misto ve stejnem case - opravdu „stastna nahodicka“… ach jo uz tak zivot neni pericko a jeste si pridelavame starosti zbytecne..
drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.14 14:28

Ahoj holky pisu anonymne cilene kvuli rodine. Je toho moc ale napr.se blizi me a manzelovi narozky a tchyne uz nevi jak byse k nam nasackovala a dobre vi ze nic slavit nebudem mala ji vidi 1× za 3mes protoze ja ji nesnasim a ona je ke me taky falesna.driv nevedela jak by nas rozhadala.
Napr.ze byla u kartarky a ze ji rekla ze se rozvedem
Kdyz bylo manzelovi 10let rozvedla se manzel vyrustal s tatkou co je to za matku ze prijde o dite nevim ale pak se vdala teda 12letou dceru a rika ze jeji manzel je pro nasi malou deda. rikala sem ji ze to bude stryc a stejne si neodpusti a rekne co prijedes za dedou? Nevim manzel ji sem tam poslechne pritom ji jen zajima kolik mame penez atd. Ted mu velice dohodila jeji znamou ucetni rikam manzelovi ze si najdem nejakou firmu ale on ze zkusi tu co ji poradila a pak bude vedet jak na tom jsme nevim co delat…

• Citovat
  • Upravit
76
21.2.14 15:53
@Anonymní píše:
Co myslíte, kde se takové tchýně berou? Myslíte, že jenom oplácí, co samy zažily z druhé strany? Já mám pocit, že ta moje teda jo…

já myslím, že ne. Moje tchýně je divná, ale jej tchýně je prima ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová