Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alušáček píše: Více
Neni to zvlastni, je to proste skodolibost.
@Anonymní píše: Více
tak snad nějaký, až bude potřeba, mít budou…
Potom nechápu, proč chceš takovým lidem svěřit vlastní dítě.
@terien píše: Více
Pouze pokud není jejich majetek takový, že jim neumožňuje se uživit. Protože si nedovedu představit jak by nějaký soud byl schopný vyřknout, že člověk mající majetek v desítkách milionů potřebuje finanční pomoct od člověka, který má násobně menší majetek.
Jak ve 20 vyhodili? Kdyby v 15 ale ve 20? Já jsem se v 19 letech odstěhovala sama a přišlo mi to úplně normální.
@terien píše: Více
No tak majetek maji prodat jako prvni, nez sosat decka, co se maji starat na prvnim miste sami o sebe a sve deti. To ma anonymni pravdu.
@Velryba černá píše: Více
Nechci, jenom konstatuju. Že nárok na pomoc rodičům nevzniká narozením potomka.
@Keyllah píše: Více
Já mám přeci také možnost využít babičku stejně jako to dělala ona?
@Anna766 píše: Více
Odstěhovat se pokud máš kam.. Máš práci.. ale ono v roce 2009 to šlo velice blbě, protože o čerstvé absolventy byl opravdu velký zájem.
ale to je přece o něčem jiném…pokud se ona postarala, měla by jsi se postarat ty o ni. Pokud jsi si dítko dělala s ní, tak ano, starat by s měla. Pokud s manželem, tak vymahatelná péče jde za ním…Druhá babička taky nehlídá?
@Anna766 píše: Více
Byla po padesátce v důchodu, a že měla deset dětí, byla její volba.Moje babíčka měla tři. Věřím, že s deseti dětmi měla spousty práce, ale mít dneska deset dětí a dělat dvanáctky ve fabrice do 65 plus, tak myslím, že by padala na ústa v dnešní době víc. A je taky plno věcí, které dnes lidi psychicky vyčerpávají, než to bylo dřív.
Musím si sedět na rukách, protože čist názory některých anonymů. To je fakt dílo. Až na zvracení.
Jestli myslíš to, že mě ve 20 vyhodili z domu jako starání… Já jim nic oznamovat nebudu. Nic jim nedluzim. A mohl bych pokračovat jaké bylo jejich „staráni“ v dětství.