Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla Bůčková píše: Více
A zvládli by ho vůbec zabavit?
Pro nás co jsme zvyklí na ten starý režim je tohle asi největší problém.
Jdu napsat synovi, že mám od zítra volno, jestli něco nepotřebují ![]()
@AjaF
No to je právě o tom, každý nemá na to stát jim pořád za zadkem a dělat celodenní programy
@Venetia píše: Více
Ano, nebo přijet k nám a krmit ho nitelou a koukat na telku, cokoliv…ale podobných chudaku je ve školce skoro 100,tak co už no…
Jinak a víš co, i kdyby bylo potřeba dělat celodenní program… Až ti napriklad doslouzi kycel v 80 a před sebou budeš mít dlouhých 5 let, zavrena v bytě než tě vezmou pak někde do duchodaku. A desítky dalších veselí, které přináší stáří, tak ještě bys ráda v létě roku 2024 běhala 3 blbý dny s pětiletým klukem na zahradě. Jenže já vím, to jsou všichni nesmrtelní a zdravi a v 90 se prostě jednoho rána neprobudi. Jj mohla bych vyprávět teď o jednom 65nikovi
a prej by byl rád, kdybych přijela! No tak rozhodně
Tak prostě, radši se aspoň nabidni pro jistotu
![]()
@Bubla Bůčková píše: Více
Už jsem se nabídla a prý děkuji a daji kdyžtak vědět
Je mi úplně jedno, co se s ním podnikne případně bude jist. Když ti hrozí vyhazov z práce, tak je to nouzovka. Přes léto- bazének 30cm, bublifuk, míč, kočka a skolkac se ti zabavi půl dne jako nic. K obědu sekaná nebo kuře do trouby, úplně egal…ale už jsem to tu psala pár stránek zpátky. No nechtěj, zařídím se… teď jak se to sešlo v tom létě, fakt paráda. Ještě si do telefonu přísadim, že nemůžu, že lítám práce školka. Jooo ještě bych mohla říct, že jdu s kamarádkou na náplavku a v pátek si vzdy uklizim, tak ať si poradí ![]()
@Snorlaxik píše: Více
A dědečkové…ale to už je kapitola sama pro sebe
hele 12 týdnu prazdnin/ volna a 2×5 týdnu dovolené, jednoduchá matematika. Díky tatínkovi se například děcko někde nesmazilo až do zaviracky, ale mohlo se ve tři vyzvednout.
Znám.
Mně dojala tchyně, když volala začátkem srpna, co jako děláme a co prázdniny.
Tak říkám „no…to víš…týden příměšťák, pak mám pár dnů volno, pak je doma s Honzou, pak jde se mnou do práce, pak s ním do práce…lepíme to jak se dá "
A ona na to "hmmm…já se hrozně nudím..už abych šla v září do práce mezi lidi…tak ahoj.“
@liggy píše: Více
Měla jsem na táboře školkové dítě. Byl to tábor speciálně pro takové mrňata, vedly to učitelky ze školky. A pak existují příměstské tábory.
@Snorlaxik píše: Více
U nás jsou příměstské tábory od sedmi let.
@vokishka u nás třeba skauti a dětské skupjny a kluby dělali příměstské tábory i pro prťata.
A taky jedou celé prázdniny školky.
@Snorlaxik u nás na příměstské tábory berou od první třídy ZŠ. Pro školku tu nic není.