Proč babičky, nechtějí být babičkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
13.8.24 16:40
@Bubla Bůčková píše: Více

A zvládli by ho vůbec zabavit?
Pro nás co jsme zvyklí na ten starý režim je tohle asi největší problém.

Jdu napsat synovi, že mám od zítra volno, jestli něco nepotřebují :D
 @AjaF

No to je právě o tom, každý nemá na to stát jim pořád za zadkem a dělat celodenní programy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.8.24 16:47
@Venetia píše: Více

Ano, nebo přijet k nám a krmit ho nitelou a koukat na telku, cokoliv…ale podobných chudaku je ve školce skoro 100,tak co už no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
13.8.24 16:50

To by ti stačilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.8.24 17:28

Jinak a víš co, i kdyby bylo potřeba dělat celodenní program… Až ti napriklad doslouzi kycel v 80 a před sebou budeš mít dlouhých 5 let, zavrena v bytě než tě vezmou pak někde do duchodaku. A desítky dalších veselí, které přináší stáří, tak ještě bys ráda v létě roku 2024 běhala 3 blbý dny s pětiletým klukem na zahradě. Jenže já vím, to jsou všichni nesmrtelní a zdravi a v 90 se prostě jednoho rána neprobudi. Jj mohla bych vyprávět teď o jednom 65nikovi :lol: a prej by byl rád, kdybych přijela! No tak rozhodně :potlesk: Tak prostě, radši se aspoň nabidni pro jistotu :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
13.8.24 17:30

Už jsem se nabídla a prý děkuji a daji kdyžtak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.8.24 17:34

Je mi úplně jedno, co se s ním podnikne případně bude jist. Když ti hrozí vyhazov z práce, tak je to nouzovka. Přes léto- bazének 30cm, bublifuk, míč, kočka a skolkac se ti zabavi půl dne jako nic. K obědu sekaná nebo kuře do trouby, úplně egal…ale už jsem to tu psala pár stránek zpátky. No nechtěj, zařídím se… teď jak se to sešlo v tom létě, fakt paráda. Ještě si do telefonu přísadim, že nemůžu, že lítám práce školka. Jooo ještě bych mohla říct, že jdu s kamarádkou na náplavku a v pátek si vzdy uklizim, tak ať si poradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.8.24 17:43

A otec dítěte je v tom tvém výčtu kde? :think:

• Citovat
  • Upravit
26747
13.8.24 17:46
@Snorlaxik píše: Více

A dědečkové…ale to už je kapitola sama pro sebe :lol: hele 12 týdnu prazdnin/ volna a 2×5 týdnu dovolené, jednoduchá matematika. Díky tatínkovi se například děcko někde nesmazilo až do zaviracky, ale mohlo se ve tři vyzvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.8.24 17:54

Tak pak existují různé tábory ;)

• Citovat
  • Upravit
1305
13.8.24 17:55

Znám.
Mně dojala tchyně, když volala začátkem srpna, co jako děláme a co prázdniny.
Tak říkám „no…to víš…týden příměšťák, pak mám pár dnů volno, pak je doma s Honzou, pak jde se mnou do práce, pak s ním do práce…lepíme to jak se dá "
A ona na to "hmmm…já se hrozně nudím..už abych šla v září do práce mezi lidi…tak ahoj.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.8.24 17:56

Pro školkove děti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.8.24 17:58
@liggy píše: Více

Měla jsem na táboře školkové dítě. Byl to tábor speciálně pro takové mrňata, vedly to učitelky ze školky. A pak existují příměstské tábory.

• Citovat
  • Upravit
65678
13.8.24 18:00

U nás jsou příměstské tábory od sedmi let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
13.8.24 18:02

@vokishka u nás třeba skauti a dětské skupjny a kluby dělali příměstské tábory i pro prťata.
A taky jedou celé prázdniny školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.8.24 18:05

@Snorlaxik u nás na příměstské tábory berou od první třídy ZŠ. Pro školku tu nic není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová