Proč má tolik lidí zkažený zuby?

109
1.1.23 14:11

Proč má tolik lidí zkažený zuby?

Byli jsme včera na oslavu Silvestra pozvaný ke známým. Bylo nás něco kolem čtyřicítky. Všimla jsem si co lidí má zkažený přední zuby. Vyloženě hnusný, černý, rozpadlý, což je fakt nechutný. Když má někdo takový zuby tak ať mi netvrdí, jako ta jedna pani včera, že si je čistí, ale že to má rodový. Takhle zkažený zuby jaktěživ neviděly kartáček a pastu. To je jen o tom, že kašlou na čištění, nechodí k zubaři a jen se vymlouvají na dnešní dobu, nebo na dědičnost. To vůbec není o dnešní době a dědičnosti. Styďte se vy co takto vypadáte, je to odpudivý, hnusný a ukazuje to jaký jste CELÝ ŽIVOT prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
684
1.1.23 14:13

Tvl kde ste to byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.1.23 14:15

Zaprvé starej se o sebe a takhle se vyjadřovat o ostatních o tobě vykazuje jak jsi neuctiva a falešná. Styď se spíš ty.
Zadruhé můj muž si zuby čistí jednou za měsíc a zuby má krásné bez kazů a skvrn.

Odpověď hledej v potravě :P
Křováci co taky neviděli kartáček na zuby mají bílé zuby čím to asi bude hm? Stačí jen zapojit mozkové závity a hned všechny neurážet.

A zameť si pod svým prahem nejprve…
Teď když to zpětně čtu je to fakt hnus ten příspěvek doufám že jsi troll :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
1.1.23 14:18

Já si spíš myslím, že hromada dospělých má trauma z dětství a proto má zuby v takovým stavu jakým má. Paradoxně by se měli o zuby starat 100× poctivěji, aby se zubařům co nejvíc vyhli, ale není to tak. A když už to teda je v takovým stavu, že to řešit chtějí, tak zjistí, že na to nemají peníze + jsou líní hledat jakou péči jim zacvaká pojišťovna, byť jim to zubař nedoporučuje.

Já jen děkuji bohu, že už zubaři nejsou takoví řeznící, jako byli dřív, že je se dá vybrat dobrý zubař i pro dítě a že dítě nemusí poznat bolest u zubaře. Já u zubařky jako dítě málem umřela, volali mi sanitku a zubař je pro mě dodnes nejděsivější lékař ever, i ty preventivky flákám a nerada na ně chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.1.23 14:19

@Xeronias Mít zkažený zuby je hnus. Sorry jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
1.1.23 14:21

Tak to nevim, s kym se stykas, ale bezne kolem sebe nevidam lidi se zkazenymi zuby. Aspon ne na prvni pohled. To byl vecirek pro bezdomovce, ne? Nebo sraz ucastniku vymeny manzelek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.1.23 14:25

@Lepierová No je no, a co s tím chceš dělat? Vytrhat jim je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
@Lepierová píše:
Byli jsme včera na oslavu Silvestra pozvaný ke známým. Bylo nás něco kolem čtyřicítky. Všimla jsem si co lidí má zkažený přední zuby. Vyloženě hnusný, černý, rozpadlý, což je fakt nechutný. Když má někdo takový zuby tak ať mi netvrdí, jako ta jedna pani včera, že si je čistí, ale že to má rodový. Takhle zkažený zuby jaktěživ neviděly kartáček a pastu. To je jen o tom, že kašlou na čištění, nechodí k zubaři a jen se vymlouvají na dnešní dobu, nebo na dědičnost. To vůbec není o dnešní době a dědičnosti. Styďte se vy co takto vypadáte, je to odpudivý, hnusný a ukazuje to jaký jste CELÝ ŽIVOT prasata.

To je tím, s kým se taháš :nevim: jinak předpokládám, že tu poslední větu jsi řekla všem s vym přátelům včera na oslavě. Ale spis si držela ústa a teď máš potřebu si zchladit žáhu na emimi :roll:

Příspěvek upraven 01.01.23 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613

@Pajka89 Taky mě napadla výměna manželek :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
1.1.23 14:26

@Pajka89 Kolikrát má bezdomovec lepší raťafáky jak kdokoliv kdo má práci a bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.23 14:27

Třeba si je čistí. Ale používá špatnou techniku. Což dělá hodně lidí. To je, jak si je ani nečistit. Cítění zubů není vůbec o pastě. Je to osprávné technice. Kterou je třeba děti učit od mala. Pochybuji, že se to v minulé a té dřív generaci vůbec řešilo. Takže základ problémů může být v tomhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21520
1.1.23 14:28
@Lepierová píše:

u vašich známých bylo 40 lidí a měli zkažené černé zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.1.23 14:28
@Lepierová píše:

Já bych se především styděla, kdybych přemýšlela a vyjadřovala se jako ty. Zuby, ty se dají opravit. Osobnost dost těžko….

• Citovat
  • Upravit
24995
1.1.23 14:29
@Xeronias píše:
@Lepierová No je no, a co s tím chceš dělat? Vytrhat jim je?

ano, opravit nebo vytrhnout a dát protézku nebo klapačky nebo náhradu, implantát nebo můstek, záleží kolik zubů je špatných. A kolik na to má člověk peněz. Jako co si budem, zuby jsou jedna z prvních věcí, které si člověk všimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12286
1.1.23 14:29

Kdyby se kazdy staral o sebe, bylo by o vsechny postarano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová