Proč mi nechytá barva na vlasy?

568
28.6.17 16:52

proč mi nechytá barva na vlasy?

Čím to může být, že mi nikdy nechytne barva na vlasy? nedávno jsem zkoušela blond neudělala to ani ťuk, hnědá mi taky nechytne, jediný co mi chytá tak barvící šampony, ale já bych chtěla blond. Nevíte čím to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35857
28.6.17 16:54

A jaké máš vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.6.17 17:06

@pikola myší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
28.6.17 17:27

@linda755 jit ke kadernici, blond barvama z drogerky si vlasy akorat znicis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.6.17 17:53

@Krtiinka u kadeřnice mi to taky nechytlo nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
28.6.17 18:08

@linda755 a přímo kadeřnice jsi se neptala, čím to, že ti barva nechytá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.6.17 18:18

@melitea říkali že je to zvláštní. Chytá pouze šampon od palette, ten nezklame :D ale jinak cokoliv na vlasy dám nechytne, ani přeliv od kadeřnice, pouze ten palette

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
28.6.17 18:21

@linda755 tak ono když chceš blond tak nemůžeš dávat přeliv, ale naopak odbarvovat. Přeliv působí jen, když chceš že světlejších vlasů tmavší. Nebo jsem tě špatně pochopila? Neznám nikoho, komu by nechytl odbarvovač. To snad ani není chemicky možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.6.17 18:24

@linda755 možná špatné pigmenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.6.17 18:25

@fifinka609 já si dala barvu z drogerie, obrázek vypadal nadějně, že to zesvětlí, byla tam hodně tmavá blond a výsledek měl být platina… nebo jestli tohle není odbarvovač, moc se v tom nevyznám, každopdáně jsem jednou měla i melíry od kadeřnice a výsledek zkrátka nebyl, nikdo nepoznal, že jsem obarvená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
28.6.17 18:52

@linda755 a když ti dělala melír, tak ti tam dala takovou modrou kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.6.17 18:58

@fifinka609 to nevím, ale v barvě na vlasy v blond byla fialovo modrá barva když jsem to natírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 19:07

Mám podobný problém jako původní zakladatelka.
Vždy jsem byla blond tedy blond barvy normálně chytaly.
Poslední rok jsem barvila na plavou zlatou, ale chytlo to tmavší, spíše světle hnědá zlatá. No a teď k jádru pudla. Za poslední 4 měsíce jsem barvila vlasy světlou blond. A dnes touto: L'Oréal Paris Casting Crème Gloss Vanilková zmrzlina 931. Na obálce je světle blond holka(opravdu světlá blond) a vlasy se absolutně nezměnily. Měla jsem barvu 40 minut. Ani ťuk…není tu nějaká kadeřnice, který by mi řekla, proč mi nejdou zesvětlit vlasy, když jsem celý život obarvovala na blond bez problémů? Skutečně vlasy zůstaly světle hnědé…jsem z toho trochu paf…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.21 17:00

Barva na vlasy nechytá

Dobry den, mam podobny problem. Kdyz jsem jeste mela blond vlasy, chtela jsem je od kadernice ztmavit na hnedo, jenze se mi naopak jeste vice zesvetlili. Potom jsem je barvila dohromady 3× na cerno a po roce(to uz z cerne byla tmave hneda)jsem je barvila tim nejsvetlejsim odstinem blond a vznikla mi z toho cerna :) pak jsem to zkousela jeste jednou a zase cerna. Potom jsem zkusila i odbarvovac/odstranovac(nevim presne) a vznikla z toho zase cista cerna :) vse jsem delala podle navodu i jsem si o barveni vlasu dost cetla, nechala pusobit 30-40min a stejne cerna…sla bych ke kadernici ale myslim ze tam by mi taky nic nechytlo a uz jednou jsem tam mela problem, psala jsem na zacatku

• Citovat
  • Upravit
7188
11.8.21 17:30

To je divný, máš na tubě i na krabičce stejnej odstín? Jestli někdo nezaměnil tubu v krabičce. Aby ti z blond chytla černá, to jsem ještě neslyšela, a že jsem se něco na svojí hlavě nabarvila. Být tebou, šla bych ke kadeřnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová