Proč nám ženám muži motají hlavu?

Anonymní
18.8.23 20:17

Proč nám ženám muži motají hlavu ?

Zdravím,
mám takové téma, spíš asi by mě zajímal názor žen, ale klidně ať se vyjádří i muži.

Jsem už pár měsíců v situaci, že mi muž, konkrétně kolega z práce motá hlavu. On je zadaný( přítelkyně se kterou je něco málo přes rok). Ze začátků jsme flirtovali pouze slovně, teď už i dotyky, líbání. Pořád mě objima, sahá na nohu a asi nemusím vše vypisovat…
Když se zeptá jestli mi to vadí tak odpovím že ano a on jen dodá že kecám že mi ZO nevadí a chci to taky. Když mu řeknu že má jako přítelkyni a on jen dodá že,, co oči nevidí srdce neboli,, a že asi by měl mít výčitky ale on je nemá. A že si nemůže pomoct ale prostě mu to nedá na mě pořád nesahat. Že potřebuje adrenalin… 8o
Dodám že jsme oba mladí. Mě je 20 a mu 25.
Pracujeme spolu, sam ví že mi motá hlavu, chtěl by víc ale má strach že se pak s ním přestanu bavit tak jako jiné holky, kterým takhle hlavu zamotal.. :nevim:
Jak by jste se chovali? Nechaly by jste si tohle líbit? Já jsem sama, bez přítele už delší dobu takže samozřejmě je mi to někdy prijeme když muž projeví jakýsi zájem ale pak si uvědomím za jakých podmínek, že bych byla na postu milenky a nevím jestli bych to zvládla být ta druhá. Samozřejmě jsem blbá a naivní a chtěla bych s ním být ale vím že nikdy nebudeme, určitě… podělte se prosím co si o tom myslíte, nebo zda byl někdo ve stejné situaci a jak to dopadlo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nurofen
18.8.23 20:19
@Anonymní píše:
Zdravím,
mám takové téma, spíš asi by mě zajímal názor žen, ale klidně ať se vyjádří i muži.Jsem už pár měsíců v situaci, že mi muž, konkrétně kolega z práce motá hlavu. On je zadaný( přítelkyně se kterou je něco málo přes rok). Ze začátků jsme flirtovali pouze slovně, teď už i dotyky, líbání. Pořád mě objima, sahá na nohu a asi nemusím vše vypisovat…
Když se zeptá jestli mi to vadí tak odpovím že ano a on jen dodá že kecám že mi ZO nevadí a chci to taky. Když mu řeknu že má jako přítelkyni a on jen dodá že,, co oči nevidí srdce neboli,, a že asi by měl mít výčitky ale on je nemá. A že si nemůže pomoct ale prostě mu to nedá na mě pořád nesahat. Že potřebuje adrenalin… 8o
Pracujeme spolu, sam ví že mi motá hlavu, chtěl by víc ale má strach že se pak s ním přestanu bavit tak jako jiné holky, kterým takhle hlavu zamotal.. :nevim:
Jak by jste se chovali? Nechaly by jste si tohle líbit? Já jsem sama, bez přítele už delší dobu takže samozřejmě je mi to někdy prijeme když muž projeví jakýsi zájem ale pak si uvědomím za jakých podmínek, že bych byla na postu milenky a nevím jestli bych to zvládla být ta druhá. Samozřejmě jsem blbá a naivní a chtěla bych s ním být ale vím že nikdy nebudeme, určitě… podělte se prosím co si o tom myslíte, nebo zda byl někdo ve stejné situaci a jak to dopadlo…

A vadí ti tedy ty jeho doteky nebo ne? Kdybys mu prákrát vrazila, tak přestane (asi) :nevim:

Odpověď ta samá co vedle: - proč vám motáme hlavy? :

Ženy hlavně potřebují mít trochu citovej zmatek v hlavě, hlavně ty mladé, pak se lépe zamilují. Třeba mně se vyplatí je naštvat a pak se usmířit, když je balim. Potřebují drama, jednou dole, jednou nahoře (nejen v posteli)

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
18.8.23 20:22

Zajděte oba za šéfem, řekněte mu co se děje na pracovišti a věřte, že on to vyřeší raz dva.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.8.23 20:23

Já čekám, až se mi hlava zamotá, ale čekám marně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
@Prostě Vodnář píše:
Zajděte oba za šéfem, řekněte mu co se děje na pracovišti a věřte, že on to vyřeší raz dva.

V USA by vysoudila miliardu dolarů :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
@Mango_Lassi píše:
Já čekám, až se mi hlava zamotá, ale čekám marně :mrgreen:

A ty jsi ženská či chlap? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.8.23 20:24
@Nurofen píše:
A ty jsi ženská či chlap? :nevim:

Záleží na náladě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
18.8.23 20:27
@Mango_Lassi píše:
Záleží na náladě :mrgreen:

Fluidní transgender :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sandra.B1
18.8.23 20:31

Vykašli se na něj a dej mu totální stopku. Pokud náhodou byste spolu začali regulérně jakože „vážně“ chodit, za chvíli by Tě podváděl s jinou. Takoví chlapi, co motají hlavy, jsou mistři svého řemesla. Vědí co se ženám líbí a sobecky je akorát zneužívají. Měl takových líbánek určitě spousty a nezmění se.

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
18.8.23 20:33
@Sandra.B1 píše:
Vykašli se na něj a dej mu totální stopku. Pokud náhodou byste spolu začali regulérně jakože „vážně“ chodit, za chvíli by Tě podváděl s jinou. Takoví chlapi, co motají hlavy, jsou mistři svého řemesla. Vědí co se ženám líbí a sobecky je akorát zneužívají. Měl takových líbánek určitě spousty a nezmění se.

Ne, kdepak, ona ho určitě změní! Musí se pokusit! On má v sobě jistě dobré jádro a ona ho změní! Prvním či druhým dítětem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.8.23 20:35
@Nurofen píše:
Fluidní transgender :roll:

Zkus to nějak více rozjet dnes. N-u-d-a.

• Citovat
  • Upravit
2443
18.8.23 20:35
@Anonymní píše:
Zdravím,
mám takové téma, spíš asi by mě zajímal názor žen, ale klidně ať se vyjádří i muži.Jsem už pár měsíců v situaci, že mi muž, konkrétně kolega z práce motá hlavu. On je zadaný( přítelkyně se kterou je něco málo přes rok). Ze začátků jsme flirtovali pouze slovně, teď už i dotyky, líbání. Pořád mě objima, sahá na nohu a asi nemusím vše vypisovat…

A proč na sebe necháš sahat? Myslím, že má pravdu v tom, že to chceš, jinak by už chytil jednu zprava. Zajímavé je, že ti na té situaci vadí jen, že bys byla ta druhá a nemáš morální zábrany k jeho přítelkyni. A nejsou to jen ženy, které mívají zamotanou hlavu, muži jsou na tom stejně. Zvláště, kdy se dostanou do krize středního věku, tak ho leckterá utáhne na vařené nudli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
18.8.23 20:36
@Mango_Lassi píše:
Zkus to nějak více rozjet dnes. N-u-d-a.

To je relativní, já se bavím dobře a to mi stačí  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9918
18.8.23 20:36

Zkousi tvoje hranice a vidi, ze zadne nemas. Je to hajzl, tak jestli o tohle stojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
18.8.23 20:37
@Nurofen píše:
Ne, kdepak, ona ho určitě změní! Musí se pokusit! On má v sobě jistě dobré jádro a ona ho změní! Prvním či druhým dítětem :nevim:

Tohle si zamilované ženy naivně myslí. Žel to není pravda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky