Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@martina.se píše:
@Bibík13 nejsi ve stresu nebo něco podobného? málo spánku? může být i tím. Nebo moc malé porce
Ve sresu pořád, spánek v pohodě 5 hodin, jinak obvykle jako s malým dítětem
@Bibík13 píše:
@KackaDoup píše: Více
aha, no tak to ti holka neporadim, neznam tvuj metabolismus neznam tvuj pomer tuku a svalu…neznam tvoje pohybove aktivity…
a vek je v pohode…musis mit holt vetsi prijem nez vydej…nebo je to malo zase a telo uklada…tezko takhle na dalku)
Příspěvek upraven 06.11.13 v 13:48
Jak často jíš? Snídáš? V kolik máš poslední jídlo? Jak velké porce? Jíš kvalitní potraviny nebo sračky typu bez tuku, cukru, kalorií atd?
@Bibík13 píše:
může být tím, mám to samé.. a je to brzda v hubnutí..
@geilens píše:
Jak často jíš? Snídáš? V kolik máš poslední jídlo? Jak velké porce? Jíš kvalitní potraviny nebo sračky typu bez tuku, cukru, kalorií atd?
Jím 5× denně, snídám pravidelně ale bohužel tak za hodinu po vztanutí, jinak to nejsem schopná stihnout. Snažím se kupovat dražší potraviny, snad jsou i kvalitnější. A večeře jak kdy, v průměru kolem půl 7-7 večer
Jj kdyz je nedostatek spanku, vylucuji se hormony ktere vse kazi…ale ty nepise ze bys mela chute na sladke z unavy atd…ani ten jidlenicek me nepsijde spatny…mozna je moc sacharidu a malo bilkovin…a hybes se? snidane do hodiny je naprosto v poradku
A v kolik chodíš spát? Všimla sem si že píšeš light jogurt…to bych vyhodila, je to samý škrob a nedá se to jíst
a hlavně bych vyhodila pečivo navečer, spíš salát s kuřecím masem atd…jo a příjem kj?
Ligt rovna se na nic a na houno…klidne si dej rano smetanovy bily jogurt, udelas pro sve telo lip ![]()
Pokud máš příjem např.4000kj tak to zkus zvednout na 5000-6000kj zhruba na měsíc a pak se vrat k diete, telo se stabilizuje zvykne si na vyšší příjem a pak ti zase půjde hubnutí samo
hlavně jíst často a pravidelně, malé porce, hodně zeleniny, nehladovět a vyhodit light potraviny, poslední jídlo 2 hod, před spaním, hlavně ne žádné banánové, mrkvové a nevíj jaké diety ![]()
@Bibík13
myslím, že jíš málo bílkovin a zeleniny - zaregistruj se zdarma na www.stob.cz - sebekoučing, zadávej přesně co sníš, a ono už ti to vyplivne, kde je problém
ještě přesnější odkaz tady
@Bibík13 píše:
To může být i stresem a nedostatkem spánku, taky to má vliv na hubnutí.
Zaregistruj se na kalorické tabulky a piš si tam jídlo, dole ti to ukáže, kolik sníš sacharidů, tuků a bílkovin. Kolik máš denní příjem v KJ? Bud jíš moc nebo málo a tělo pak nechce pustit tuky. Ještě přidej nějaký sport aspoň 3× týdně, stačí svižná procházka na 60 min.
@KackaDoup píše:
Ligt rovna se na nic a na houno…klidne si dej rano smetanovy bily jogurt, udelas pro sve telo lip
Souhlasím, ty light mléčné výrobky jsou k ničemu, nejlepšíjsou jogurty kolem 3% tuku a bílkovin.
@MUFICE píše:
Souhlasím, ty light mléčné výrobky jsou k ničemu, nejlepšíjsou jogurty kolem 3% tuku a bílkovin.
z tech 3,5 si delam recky jogurt, tim ze si ho necham par hodin vykapat ![]()
@Bibík13 Skoč si na INBODY, kde ti změří bazál a od toho se pak můžeš odpíchnout.
Holky já už chodila i k dietoložce
vypočetla mi denní příjem 6100Kj, naťukám to do tabulek a i když se většinou trefuju, tak furt přibírám. Ze začátku jsem zhubla 3k, ale pak jsem byla marod-strava byla jaká byla a teď po pár měsících jsem se chtěla vrátit k dietě a prdlačka.