Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bibík13 nejsou důležité jen kalorie, ale i to složení stravy - poměr bílkovin, sacharidů a tuků,… fakt zkus ten STOB, mně to hodně pomohlo si uvědomit, kde dělám chyby
Hoky konečně pokles váhy, z 89 za 8 dní na 86
ale mám nějaký problém, jsem strašně, tím myslím opravdu strašně nafouklá, nadmutá, bolí mě břich a s vyprázdněním je to taky problém a to dost piju a jím hodně čerstvé zeleninky ![]()
Holky potřebuji poradit. Chodím třikrát týdně do posilky na 1 1/2.Cvičím 45 orbitrek, pak posiluji břicho, záda, ruce,,,ale většinou na žíněnce. Nakonec si dám 15 min orbitreku. Tepovou frekvenci mám tak 130.Jídelníček vyvážený a zdravý. nepiju, nekouřím a i tak za tři měsíce úsilý jsem přibrala 4 kila. Poradte mi, kde dělám tak zásadní chybu
Mrzí mě to, člověk se snaží a výsledky katastrofální…Děkuji Simča
@Sluníčko simomonka píše:
Holky potřebuji poradit. Chodím třikrát týdně do posilky na 1 1/2.Cvičím 45 orbitrek, pak posiluji břicho, záda, ruce,,,ale většinou na žíněnce. Nakonec si dám 15 min orbitreku. Tepovou frekvenci mám tak 130.Jídelníček vyvážený a zdravý. nepiju, nekouřím a i tak za tři měsíce úsilý jsem přibrala 4 kila. Poradte mi, kde dělám tak zásadní chybuMrzí mě to, člověk se snaží a výsledky katastrofální…Děkuji Simča
Ahoj, něco podobného jsem zažila. Měla jsem nadváhu a rozhodla jsem se, že začnu pravidelně chodit běhat. Zároveň s během jsem začala držet poměrně přísnou dietu. Nějaká kila jsem sice zhubla, ale celkově mi bylo na nic - navíc sem měla pocit, že jsem na břiše a nohách nezhubla vůbec nic. Neměla jsem energii a síla na běh stále ubývala. Kamarád mi poradil, ať raději zkusím posilovat s těžšíma činkama, ať mám jistotu že hubnu tuky a ne svalovou hmotu. Je to sice dřina, ale aspoň nemusím držet dietu a přitom stále hubnu. Základem je tedy trénink s vysokou „intenzitou“ a + - vyrovnaný výdej a příjem energie, nebo můžeš mít příjem i o něco vyšší. Jak to přesně funguje je hezky popsané v tomhle článku: http://www.stronglifts.cz/hubnuti/
Ahojky, děkuji za radu, vypadá to dobře, ale porad mi, jak a co přesně cvičíš. Nechci, abych přibrala na nohou. Nikdy jsem intenzivně neposilovala, tak prosím o radu.,,,Díky Simča ![]()
Ahoj, cvičit nohy je velice důležité. Dělám minimálně 2× týdně dřepy s velkou činkou nebo občas jen dělám speciální dřepy s jedno ručkami, kde máš zadní nohu opřenou o lavičku. 1 kg svalů má mnohem menší objem než 1 kg tuků, takže když přibereš 2 kg svalů a 2 kg tuků shodíš, obvod kolem tvých nohou se zmenší a ještě ty nohy budeš mít pevnější. S takovým poměrem ale nepočítej, spíš 2 kg svalů přibereš a 3-4 kg tuků shodíš - pokud se nebudeš nějak výrazně přejídat. Já jím něco kolem 2200-2500 Kal za den a zatím pořád hubnu, ale začínala jsem na 2000 KAL když jsem v lednu začala posilovat.
Tím že cvičíš i nohy nejen že nabíráš nějaké svaly a tím hubneš, ale i ten samotný trénink toho hodně spálí.
Momentálně cvičím modifikovanou verzi tréninku Stronglifts 5×5
Ahojky. Chtěla jsem se podívat na to video ohledně toho cvičení, ale nejde mi spustit, ani na youtobe. Takže nevím jaké cviky,,,asi jsem natrvdlá
Píše se tam, že budu cvičit s čínkama o váze 60 kg!!Ježíš, to vůbec neunesu,,,vždyt přece po takové zátěži musím mít svalý jak Arnold
![]()
Ahojky. Chtěla jsem se podívat na to video ohledně toho cvičení, ale nejde mi spustit, ani na youtobe. Takže nevím jaké cviky,,,asi jsem natrvdlá![]()
![]()
![]()
Píše se tam, že budu cvičit s čínkama o váze 60 kg!!Ježíš, to vůbec neunesu,,,vždyt přece po takové zátěži musím mít svalý jak Arnold
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj, s tím videem je to divné, mě to jde spustit normálně
V tom článku je tabulka Trénink A a Trénink B, které střídáš. Cvičíš dřep, benchpress a přítahy v předklonu v tréninku A, a dřepy, tlak nad hlavu a mrtvý tah v tréninku B. Začínáš s 20 kg, takže na 60 kg se dostaneš až za několik měsíců, a to jenom na dřep a mrtvý tah. Mě svaly nějak viditelně nevyrostly, ale podle speciální váhy jsem nabrala už 5 kg svalové hmoty ![]()
Hubněte s výživovým poradcem. Jen ne diety, ty přináší jojoefekt. Výživa podle individuálního jídelníčku bohatá na bílkoviny s přiměřeným počtem kalorií Vám přinese trvalé výsledky. Info na seznamu na webu www. jakbezhladu. na-hubnutí. cz nebo tel.: 603 452 091 Ing. Jiří Šusta
Ahoj a děkuji za radu.Ale s výživovými poradci mám docela bohaté zkušennosti. Každýmu jde o prachy a cpou do tebe co se dá. Nevím zda jsem měla smůlu na tyto lidi, ale naposledy v centru zdraví to stačilo. Proto je asi lepší nějaké ty cviky a rady co opravdu zaberou
Díky
Ahojky.Tak už mi to šlo spustit.Je to dobrý, jen mi ještě porad. Trénink A se cvičí jak dlouho než se vymění za trénink B.Nebo se to nějak střídá??A po jak dlouhé době jsi přidávala váhu??Děkuji Ti za rady,,,jsi zlatá ![]()
Ahojky.Tak už mi to šlo spustit.Je to dobrý, jen mi ještě porad. Trénink A se cvičí jak dlouho než se vymění za trénink B.Nebo se to nějak střídá??A po jak dlouhé době jsi přidávala váhu??Děkuji Ti za rady,,,jsi zlatá
Ahoj, Trénink A a trénink B střídáš každý trénink, takže cvičíš A, další trénink B, pak zase A a pořád dokola. Váhu přidáváš každý trénink o 2.5 kg. Když nezvedneš 5×5 opakování, tak si tu váhu nechej stejnou i do příštího tréninku. V tom článku je někde popsané, co se má dělat, když nesplníš počet opakování víckrát za sebou. Snad jsem ti pomohla
Přeji ti hodně štěstí. Ještě doporučuji si najít nějakou kamarádku. Když jsem chodila ze začátku cvičit sama, cítila jsem s těma činkami trochu blbě, kamarádka by ten blbý pocit asi dost zmírnila ![]()
Draha zakladatelko, prestan se tim tolik zabyvat a ono to pujde samo! ![]()
@Aamanda píše:
Proč reaguješ na 5 měsíců starou diskusi?
Protože je to reklama ![]()