Proč proboha nehubnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
6.11.13 19:56

@Bibík13 nejsou důležité jen kalorie, ale i to složení stravy - poměr bílkovin, sacharidů a tuků,… fakt zkus ten STOB, mně to hodně pomohlo si uvědomit, kde dělám chyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.11.13 09:43

Hoky konečně pokles váhy, z 89 za 8 dní na 86 :-) ale mám nějaký problém, jsem strašně, tím myslím opravdu strašně nafouklá, nadmutá, bolí mě břich a s vyprázdněním je to taky problém a to dost piju a jím hodně čerstvé zeleninky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.13 20:13

přibýrám

Holky potřebuji poradit. Chodím třikrát týdně do posilky na 1 1/2.Cvičím 45 orbitrek, pak posiluji břicho, záda, ruce,,,ale většinou na žíněnce. Nakonec si dám 15 min orbitreku. Tepovou frekvenci mám tak 130.Jídelníček vyvážený a zdravý. nepiju, nekouřím a i tak za tři měsíce úsilý jsem přibrala 4 kila. Poradte mi, kde dělám tak zásadní chybu 8o Mrzí mě to, člověk se snaží a výsledky katastrofální…Děkuji Simča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Áňa22
15.11.13 09:54
@Sluníčko simomonka píše:
Holky potřebuji poradit. Chodím třikrát týdně do posilky na 1 1/2.Cvičím 45 orbitrek, pak posiluji břicho, záda, ruce,,,ale většinou na žíněnce. Nakonec si dám 15 min orbitreku. Tepovou frekvenci mám tak 130.Jídelníček vyvážený a zdravý. nepiju, nekouřím a i tak za tři měsíce úsilý jsem přibrala 4 kila. Poradte mi, kde dělám tak zásadní chybu 8o Mrzí mě to, člověk se snaží a výsledky katastrofální…Děkuji Simča

Ahoj, něco podobného jsem zažila. Měla jsem nadváhu a rozhodla jsem se, že začnu pravidelně chodit běhat. Zároveň s během jsem začala držet poměrně přísnou dietu. Nějaká kila jsem sice zhubla, ale celkově mi bylo na nic - navíc sem měla pocit, že jsem na břiše a nohách nezhubla vůbec nic. Neměla jsem energii a síla na běh stále ubývala. Kamarád mi poradil, ať raději zkusím posilovat s těžšíma činkama, ať mám jistotu že hubnu tuky a ne svalovou hmotu. Je to sice dřina, ale aspoň nemusím držet dietu a přitom stále hubnu. Základem je tedy trénink s vysokou „intenzitou“ a + - vyrovnaný výdej a příjem energie, nebo můžeš mít příjem i o něco vyšší. Jak to přesně funguje je hezky popsané v tomhle článku: http://www.stronglifts.cz/hubnuti/

• Citovat
  • Upravit
15.11.13 16:35

přibýrám

Ahojky, děkuji za radu, vypadá to dobře, ale porad mi, jak a co přesně cvičíš. Nechci, abych přibrala na nohou. Nikdy jsem intenzivně neposilovala, tak prosím o radu.,,,Díky Simča ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Áňa22
15.11.13 17:06

Ahoj, cvičit nohy je velice důležité. Dělám minimálně 2× týdně dřepy s velkou činkou nebo občas jen dělám speciální dřepy s jedno ručkami, kde máš zadní nohu opřenou o lavičku. 1 kg svalů má mnohem menší objem než 1 kg tuků, takže když přibereš 2 kg svalů a 2 kg tuků shodíš, obvod kolem tvých nohou se zmenší a ještě ty nohy budeš mít pevnější. S takovým poměrem ale nepočítej, spíš 2 kg svalů přibereš a 3-4 kg tuků shodíš - pokud se nebudeš nějak výrazně přejídat. Já jím něco kolem 2200-2500 Kal za den a zatím pořád hubnu, ale začínala jsem na 2000 KAL když jsem v lednu začala posilovat.
Tím že cvičíš i nohy nejen že nabíráš nějaké svaly a tím hubneš, ale i ten samotný trénink toho hodně spálí.
Momentálně cvičím modifikovanou verzi tréninku Stronglifts 5×5

• Citovat
  • Upravit
16.11.13 16:52

Ahojky. Chtěla jsem se podívat na to video ohledně toho cvičení, ale nejde mi spustit, ani na youtobe. Takže nevím jaké cviky,,,asi jsem natrvdlá :D :D :D :D Píše se tam, že budu cvičit s čínkama o váze 60 kg!!Ježíš, to vůbec neunesu,,,vždyt přece po takové zátěži musím mít svalý jak Arnold :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Áňa22
16.11.13 18:53
Ahojky. Chtěla jsem se podívat na to video ohledně toho cvičení, ale nejde mi spustit, ani na youtobe. Takže nevím jaké cviky,,,asi jsem natrvdlá :D :D :D :D Píše se tam, že budu cvičit s čínkama o váze 60 kg!!Ježíš, to vůbec neunesu,,,vždyt přece po takové zátěži musím mít svalý jak Arnold :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahoj, s tím videem je to divné, mě to jde spustit normálně :? V tom článku je tabulka Trénink A a Trénink B, které střídáš. Cvičíš dřep, benchpress a přítahy v předklonu v tréninku A, a dřepy, tlak nad hlavu a mrtvý tah v tréninku B. Začínáš s 20 kg, takže na 60 kg se dostaneš až za několik měsíců, a to jenom na dřep a mrtvý tah. Mě svaly nějak viditelně nevyrostly, ale podle speciální váhy jsem nabrala už 5 kg svalové hmoty :)

• Citovat
  • Upravit
Sujirista
16.11.13 19:57

Hubnout bez hladu a zdravě.

Hubněte s výživovým poradcem. Jen ne diety, ty přináší jojoefekt. Výživa podle individuálního jídelníčku bohatá na bílkoviny s přiměřeným počtem kalorií Vám přinese trvalé výsledky. Info na seznamu na webu www. jakbezhladu. na-hubnutí. cz nebo tel.: 603 452 091 Ing. Jiří Šusta

• Citovat
  • Upravit
17.11.13 20:12

Ahoj a děkuji za radu.Ale s výživovými poradci mám docela bohaté zkušennosti. Každýmu jde o prachy a cpou do tebe co se dá. Nevím zda jsem měla smůlu na tyto lidi, ale naposledy v centru zdraví to stačilo. Proto je asi lepší nějaké ty cviky a rady co opravdu zaberou :-)Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 20:15

Ahojky.Tak už mi to šlo spustit.Je to dobrý, jen mi ještě porad. Trénink A se cvičí jak dlouho než se vymění za trénink B.Nebo se to nějak střídá??A po jak dlouhé době jsi přidávala váhu??Děkuji Ti za rady,,,jsi zlatá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Áňa222
17.11.13 20:25
Ahojky.Tak už mi to šlo spustit.Je to dobrý, jen mi ještě porad. Trénink A se cvičí jak dlouho než se vymění za trénink B.Nebo se to nějak střídá??A po jak dlouhé době jsi přidávala váhu??Děkuji Ti za rady,,,jsi zlatá :-)

Ahoj, Trénink A a trénink B střídáš každý trénink, takže cvičíš A, další trénink B, pak zase A a pořád dokola. Váhu přidáváš každý trénink o 2.5 kg. Když nezvedneš 5×5 opakování, tak si tu váhu nechej stejnou i do příštího tréninku. V tom článku je někde popsané, co se má dělat, když nesplníš počet opakování víckrát za sebou. Snad jsem ti pomohla :) Přeji ti hodně štěstí. Ještě doporučuji si najít nějakou kamarádku. Když jsem chodila ze začátku cvičit sama, cítila jsem s těma činkami trochu blbě, kamarádka by ten blbý pocit asi dost zmírnila :hug:

• Citovat
  • Upravit
26.11.13 22:27

no stress

Draha zakladatelko, prestan se tim tolik zabyvat a ono to pujde samo! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
31.3.14 11:34
@Aamanda píše:
Proč reaguješ na 5 měsíců starou diskusi? :roll:

Protože je to reklama :roll:

• Citovat
  • Upravit
6806
31.3.14 11:43