Proč se neustále zajímá o jiné?

3.7.24 09:38

Proč se neustále zajímá o jiné?

Proč to dělá? Pořád projíždí profily jiných holek. I když jsem ho s tím konfrontovala, že mi to ubližuje, ponižuje mě to, tak to maže a dělá to tajně. Když mu řeknu, že o tom vím, tak mi řekne, že to maže, aby se tomuhle vyhnul a neustále se vymlouvá. Nechápejte mě špatně, chápu, když se podívá na hezkou babu někde venku. Ale vyhledávat záměrně určitý osoby, který zná, tak to mi nepřijde ok. Nejlíp ještě v den, kdy mě s dcerou přivezl z porodnice. Mimo to si sem tam vypisuje s mladou žabou z práce (nic hroznýho) a kouká jí často na profil.
Je to idiot nebo já jsem přecitlivělá? Fakt mě to ponižuje, zažila jsem to i horší věci v předchozím vztahu, on ví co mi to udělalo a stejně mi tohle dělá taky. Pak přemýšlím co je na mě špatně, a že mu nestačím.. i když pro něj dělám první poslední, sex má furt, starám se o mimino, vařím dobře, zasměje se se mnou, ani ošklivá nejsem. Tak proč má potřebu tohle dělat a ještě mi lhát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.7.24 09:47

Je to idiot a nechápu, proč sis s někým takovým pořídila dítě. Víc k tomu není co napsat, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4970
3.7.24 10:00

A můžu se zeptat? Oni neexistují muži bez sociálních sítí? Že by neměl Facebook, tiktok ani instagram či pokud je z východu tak telegram?

Fakt nejsou?

Určitě?

Chodit s ovcí se sociální síti…nevim nevim:/ smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.7.24 10:06

Že my muži máme evolučně dánu „do vínku“ snahu upoutat druhé pohlaví, „lov“ žen (pod kterým si můžeš představit cokoliv, včetně zcela neškodných aktivit), je jedna věc. Druhou představuje sebekontrola, odpovědnost a osobní morálka. V páru je třeba nastavit si jasné hranice. Nečekej, že se partner neohlédne během vztahu po jiné ženě nebo nezabrousí na lechtivé stránky na webu. Je to otázka míry. Vypisování s cizí ženou, aktivní komunikace s možným erotickým cílem, je už jednoznačně za čarou.

Může to být doklad nízkého sebevědomí (někteří muži svoji sebehodnotu odvozují od počtu „ulovených“ žen), citové nestálosti a povahové mělkosti, případně je to doklad toho, že mu ve vztahu něco chybí (variabilita v erotických praktikách, jiná forma intimity, málo lichotek - my muži jsme často ješitní :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33784
3.7.24 10:41
@Cursedluna píše: Více

Tak nediv se, on ví, že ti to vadí, ale to je asi tak všechno. Máš s ním dítě, sex má, uděláš pro něj první poslední. Děláš si to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
3.7.24 10:46

Je to deb+l a jak už je uvedeno, děláš si to sama. Sex má, jídlo má, zábavu má, o dítě postaráno… Tak co by se snažil… Tohle bych nedala a kopla bych ho do prde..

• Citovat
  • Upravit
2265
3.7.24 10:48

@Cursedluna, tak to mě mrzí, zvlášť, když jsi mu vysvětlila, že ti to vadí… No proč to dělá, neznám podrobnosti… ale z mého pohledu, pokud vyhledává pouze osoby, které zná, nevidím v tom zas takový problém. Všichni máme nějaké známé. Je tedy pravda, že v první řadě by se měl věnovat tobě a dítěti. Měla bys ho asi víc zaměstnat! :D

Druhá věc, není moc dobré, že pro něj děláš první poslední, jak píšeš, možná by to chtělo obrátit a trochu se stáhnout, ať vidí, o co může případně přijít. Mohlo by to pomoci.

Přemýšlet, co je na tobě špatně, to je úplně zbytečná záležitost! :) Vypadá to naopak, že jsi vzorová partnerka, no ale i přesto potřebujeme být v kontaktu s jinými lidmi, v tom nehledej nějakou chybu na sobě! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
3.7.24 10:48

Je to zkratka idiot a nevyspelej k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.7.24 14:57

Má takovou potřebu, protože je to primitivní buran. A dělá to, protože mu to prochází. Zkus taky jednou pořádně bouchnout do stolu, přestaň mu posluhovat a jeho doma pořádně zapřáhni. Nebo se sbal a na týden odjeď, ať se stará jak umí. Pokud ho neprobere vidina toho, o co všechno by mohl přijít, kdybys odešla natrvalo, pak už asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
3.7.24 17:10

@Cursedluna Ahoj, vzhledem k tomu, že nepíšeš o tom, že by těm ženám dělal nějaké návrhy, nebo si s nimi nevhodně psal, tak přemýšlím, co ti na tom vadí. Čas, který tomu věnuje, pozornost, kterou od něj necítíš pro sebe, nebo že dělá něco, co ty neděláš a tak chceš, aby to nedělal taky, nebo to, že s tím máš špatnou zkušenost z minulého vztahu? Neptám se útočně, myslím, že by bylo dobré dotknout se podstaty co je na tom z tvého pohledu to, co vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 17:32

@Premek_Orac Ahoj. Vlastně jde úplně o vše zmíněné. Mě by třeba nenapadlo, takhle lustrovat jiný borce, když doma chlapa mám a miluju ho. To, že to dělá i doma, když jsme spolu (jde do koupelny nebo naopak já). A v nějakých lichotkách teda fakt přeborník není. V předchozím vztahu to tak taky bylo, ale tam došlo i na falešnej instagram, fyzickou nevěru atd.. ale to byl extrém. Tenhle vyloženě prostě jen kouká na baby, online, který třeba potkáme nebo tak. Je to dost ponižující. Hlavně mě sere, že jsem mi řekla, že mi to ubližuje, on teda, že to dělat nebude a dělá to dál. Že ví, že mi to ublíží a stejně to dělá. Jemu to přijde ok, takže já se vlastně nemám proč zlobit. On je jinak hodnej, stará se o mě i o dceru, když potřebuju pomůže s úklidem, vaří. Jen prostě v tomhle si nedá říct, občas se fakt chová jak idiot. A já už nemám sílu si procházet něčím podobným, kór když máme malou holku. Nevím, možná to moc hrotim, ale nepřijde mi to fér, když já dělám co můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
3.7.24 17:39

Upřímně řečeno teď přemýšlím, kdo z vás je vlastně ten horší/špatný. Na jednu stranu asi není úplně ok, že si vypisuje s jinou, samozřejmě záleží na tom co a jak, že má tendenci vyhledávat jiné ženy, i když třeba se jen rád dívá, to těžko říct. Ty ale působíš na druhou stranu jako klasická stíhačka, co mu lustruje telefon, Facebook atd a ještě ho s tím konfrontuje. Jsi přehnaně žárlivá a svým chováním ho můžeš tím snáze dostat do spárů jiné, která prudit nebude. Doporučuju přestat sledovat jeho soc. sítě raději to neřešit. Soustřeď se raději na zlepšení vašeho vztahu, než na ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.7.24 18:01

@Cursedluna Jak jsi vlastně přišla na to, že to dělá? Já třeba přehled o online aktivitách mého partnera nemám a nechci mít, žádná zařízení nesdílíme, takže nehrozí ani nějaké pokušení ve formě lustrování historie, a mám svatej klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 18:44

@Karamba2020 Otevřel předemnou vyhledávání jednou, to jsem mu řekla, že se mi nelíbí, že si vyhledává jiné, to vzal, a že nebude. Pak po porodu byl ten vztah takovej všelijakej a zůstal přihlášený na notebooku, tak jsem byla zvědavá a otevřela jsem vyhledávání jestli to nedělá pořád. Viděla jsem, že dělá. Ale pár dní na to to vyhledávání otevřel předemnou a nebylo to tam, takže to smazal. Teď jsem viděla, že si vypisuje s tou z práce jsem viděla už několikrát, když otevřel messenger, přiznám, koukala jsem mi přes rameno. Ale on mi kouká do mobilu taky, když si s někým píšu zrovna, mě to neva, já nic netajím, má i heslo od mého telefonu. Já heslo od jeho nemám, takže mu do něj nelezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 18:50

@PerličkaM. Přehnaně žárlivá jsem, to ano, z minulého vztahu mám dost špatný zkušenosti. On do toho ale s tím šel. Řekla jsem mu, že mám problém věřit atd.. Do jeho telefonu přístup nemám, pouze si nedal pozor. A jednou se přiznám, zůstal přihlášený na noťasu, tak jsem si ověřovala jestli to nedělá tajně a dělal. Ono je to těžký to nechat být, v minulým vztahu jsem to být nechala a 6 let mě podváděl, radši bych to věděla dříve. Takže tolik k tomu. Proto ten dotaz jestli to přehráním nebo ne. Vím, že to s tou žárlivostí je na pytel, proto se v tomhle vztahu snažím kde co nehrotit, ale štve mě, když člověk ani neřekne pravdu a vymlouvá se. A věci dělá za zády. To pak zjistíš, že žiješ s někým jiným než sis myslela. 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí