Proč se vajíčka neoplodní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
13.9.18 10:57
@Celina píše:
kristapána, kam to chodíte?? Zamrazili vám dvojbuňky?? :roll:
Tahají z vás peníze, upalovala bych okamžitě pryč. Dnes je skoro standard mrazit i transferovat jen blastocysty. Femibion něco léčí?? Taky pěkná hloupost

Femibion sice nic neléčí, ale jde o tu lehkou mutaci MTHFR, kdy je snížená využitelnost listovky. A vzhledem k tomu, že je ve Femibionu listovka naštěpená, tak jí organismus i přes mutaci dokáže lépe využít. Takže to zase taková hloupost není (ale jasně, nemusí to být zrovna Femibion).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 11:02

@Celina Ty dvojbunky se mi taky nezdaly, ale predpokladam ze to udelali proto, ze by jinak byl vysledek nula a tehdy bychom to neustali. Nerikam ze to je spravne, uz k nim take nechceme. Na druhou stranu kamaradka byla. jinem CARu, maji prirozene 3 decka, chteli dalsi bez geneticke vady, sli do renomovaneho Gennetu, a z 15 vajicek s PK nakonec po 5 dnech nezbylo ani jedno a to jasne vi ze to prirozene jde… zhroutila se z toho… Femibion obsahuje nastepenou listovku - ja ji s tim MtHFR v normalni podobe neumim zpracovat/vyuzit a vsichni preci tvrdi jak je listovka dulezita…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.18 11:03

@histep naprosty souhlas, jen jsem nechtela psat metylfolat nebo jak se to presne jmenuje (nejsem si jista nazvem, ale je to to, o cem se bavime). Zakl.

• Citovat
  • Upravit
5178
13.9.18 11:31
@Celina píše:
@histep aha :think: . Ale to by měl asi řešit hematolog?

Není na tom nic k řešení vlastně u žádného doktora, opravdu jde jen o využitelnost kyseliny listové, o nic jiného, ředit krev netřeba. Takže buď vysoké dávky normální listovky, tělo si z toho využije jen to málo, nebo naštěpenou listovku.
A vzhledem k tomu, že tu heterozygotní mutaci má 40% lidí, tak by se hematologové strhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 11:51

@Celina
Ano, ale prisli jsme “jen” o penize a nadeji ze by to mohlo jit takto, tohle jsem na pojistovnu nedavala a obetovala jsem na to uspory… hlavne ze jsem s moji rodinnou anamnezou nemusela jit na dalsi cyklus IVF, svuj posledni si prave proto setrim a velmi zvazuju kam jit… zakl.

• Citovat
  • Upravit
2670
13.9.18 16:25

Pokud má dna fragmentaci 40% špatných tak je třeba s tím něco udělat omezit elektro smog změnit životosprávu , přírodní amtioxidanty , maca a podobně . Femibion je nevhodný v tom ,že má nějaké ty ečka a hlavně některé se nemají v těhu užívat.Takže bych doporučila pangamin klasic.No jenže ta ureoplasma by bylo třeba udělat kontrolní odběr zda ATB zabrali či nikoliv . Protože pokud nebyla dělaná kultivace s následnou citlivostí tak jako na potvoru jste mohly mít ATb resistentní . Dělali akrozom ty dva nejdůležitější co jsou HS 14 a 8 atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 16:35

@Mandlička
Diky za dodatecne rady. U manzela nezabira NIC, vzdal to uz i androlog, ma to vic nez 10 let, mel to i s byvalou. Zkouseli jsme Wobenzym, Koenzym Q19, selzink, kotvicnik apod. i hormonalni lecbu pod dohledem androloga… K ureaplazme jsem taky psala - meli jsme oba 4 atb za sebou, ja bych i byla pro dalsi, ale manzela nedonutim (ale mas pravdu, asi jsem mela trvat na kontrol.pdberu, byt nas CAR to odmitl). Akrozom ma delany v minulosti, a CAR mi jako nove partnerce odmitl dat data delana v minulosti, ale popidim se po tom a nastuduju si k tomu. Nevis jestli by mohl pomoci MACS?

• Citovat
  • Upravit
2670
13.9.18 16:50

K jakému andrologovy chodil ? Je jeden hodně kvalitní v Praze pak má i dobrou paní léčitelku v Praze. jenže jak se dívám tak moc přírodních preparátu jste neměli zkuste spíše i tuto stranu ? Pokud by jsi nebyla anonym mohu poslat kontakty na ty dva odborníky i ta paní je vhodná pro tebe ? poradí co a jak na kvalitu vajíček atd. Zkus mi naspat za sebe do SZ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.18 16:54

@Mandlička
Diky, napisu. Chodil k MUDr Vikovi a chodili jsme i k leciteli panu Klemensovi, ten nam pomohl hodne, meli jsme od nej smesi caju a nejake bylinne kapky, manzel az 4, ale krom kotvicniku uz si nepamatuji jake…

• Citovat
  • Upravit
2013
22.10.18 08:12

Nech se oplodnit někym kdo má silný spermie, bude mít i kvalitní děti, než všechny ty vaše cary, ivf a další blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
22.10.18 09:37
@Delaltctrl píše:
Nech se oplodnit někym kdo má silný spermie, bude mít i kvalitní děti, než všechny ty vaše cary, ivf a další blbosti…
@admin. Nerozumim proc ma tento uzivatel potrebu shazovat tuto diskusi a urazet ostatni :cert: Jdete s tim uz k sipku, pane @Delaltctrl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.10.18 10:10
@Helca83 píše:
@admin. Nerozumim proc ma tento uzivatel potrebu shazovat tuto diskusi a urazet ostatni :cert: Jdete s tim uz k sipku, pane @Delaltctrl

To je pouze chytré a snadne řešení situace bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí