Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
On zcela určitě myslel výplatnici do mailu a ty seš vůl. Problem solved.
@SlečnaDahlia píše:
On zcela určitě myslel výplatnici do mailu a ty seš vůl. Problem solved.
Takže mě se to netýká, já nemám solved.
@Zdeněk IV píše:… jeho syn jde teď na vysokou, no to si užije panečku. .
Zdendo, kristalovou kouli sice nemam, ale presto mne neco rika, te ty toho zustanes usetren ![]()
@Zdeněk IV píše:
Prý výplatu budeme dostávat v mailu, prý si mám založit složku.Nikdo mi nic v práci o tom neříkal, já mám normálně účet ČSOB, kde mi chodí výplata. Mám to zařízené už od roku 2009, kdy jsem do firmy nastupoval.
On? On nemá ani účet, vzal si všechny dluhy na sebe, jeho syn jde teď na vysokou, no to si užije panečku.A tak mě napadlo, jestli mě náhodou nechce dohnat k šílenství, abych se z toho, co on mi říká náhodou nezbláznil.
Jasně, pošlou vám mailem naskenovaný prachy, ty si vytisknete a vystřihnete a použijete.
Nebo čistě teoreticky hypoteticky by se mohlo jednat o to, že vám výplatní pásku nebudou dávat fyzicky, ale v elektronické podobě mailem.
@Zdeněk IV píše:
@Zdeněk IV píše:
Tak teď jsi to zabil
![]()
@Karamba2020 píše:
Jasně, pošlou vám mailem naskenovaný prachy, ty si vytisknete a vystřihnete a použijete.Nebo čistě teoreticky hypoteticky by se mohlo jednat o to, že vám výplatní pásku nebudou dávat fyzicky, ale v elektronické podobě mailem.
Nechceš se jít raději ochladit do vody? Prostě budeš výplatnici dostávat do emailu. Výplatu na účet.
On myslel výplatnici. To má třetí rok můj muž. Posílají jim to nějak zašifrované v e-mailu. Marně se toho snažím docílit u nás v práci. My máme stále papírovou verzi.
Takže nemusím si vytvářet složku, když mám účet?
@Zdeněk IV píše:
@mamule42Takže nemusím si vytvářet složku, když mám účet?
Místo do ruky budete mít vyplatnice v elektronické podobě v meilu, nic víc ![]()
@Zdeněk IV píše:
@mamule42Takže nemusím si vytvářet složku, když mám účet?
Jakou složku?
Prý výplatu budeme dostávat v mailu, prý si mám založit složku.
Nikdo mi nic v práci o tom neříkal, já mám normálně účet ČSOB, kde mi chodí výplata. Mám to zařízené už od roku 2009, kdy jsem do firmy nastupoval.
A tak mě napadlo, jestli mě náhodou nechce dohnat k šílenství, abych se z toho, co on mi říká náhodou nezbláznil.
On? On nemá ani účet, vzal si všechny dluhy na sebe, jeho syn jde teď na vysokou, no to si užije panečku.