Procházky v těchto mrazech...

118
25.1.10 12:21

Procházky v těchto mrazech...

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, na jak dlouho teď v těch mrazech chodíte s mimčama ven?Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
25.1.10 12:25

Ahoj,
já bydlím na Jizerkách a mráz máme, ale i sluníčko, a tak chodím ven jen po poledni cca do 3h. Jinak super funguje pláštěnka na kočárek…malej si to tam pěkně zadýchá :) jen jí musíš nandat doma…jinak ji venku rozlámeš :)
Ale pokud máš malinké mimi tak ven nechoď dokud nebude kolem 5 pod nulou.To je maximum co miminka snesou. Teda to mi řekla moje Mudra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.1.10 12:26

Ahoj,to asi záleží na tom,jak je tvé mimčo staré.Já jelikož mám teprve měsíční holčičku,tak s ní teď vůbec ven nechodím…Dr.nám říkala,že až bude míň jak -5stupňů tak můžeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.1.10 12:28

Mám 5-ti měsíční holčičku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
25.1.10 12:28

Já osobně bych nešla vůbec, a pokud bych musela, tak ne víc než půl hodiny. Neriskovala bych omrzliny. Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
25.1.10 12:30

Jak píšou holky, s miminkem jen nad -5stupňů. Já ven chodím pravidelně na odpoledne, protože chodíme pro dceru do školky, takže vyrážíme ve 14h a doma jsme kolem 16h, když jdeme na nákup ještě, tak kolem 16:30. Víc ani omylem. Mladší dcera už nechtěla být v kočárku, ale ted v těch mrazech se tam ráda zachumlá a z pod deky nevyleze. Bez kočárku a deky bych si to na dlouho netroufla, stačí mi starší dcera zmrzlá až na kost jen cestou domů a to jezdíme autobusem :roll:

• Citovat
  • Upravit
9645
25.1.10 12:31

…5 m.....no tak to bych si ty 2 týdny počkala, až se oteplí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
25.1.10 12:33

Mám 4 měsíčního kluka a protože doma nespí, chodíme ven i v mrazech. Ptala jsem se dokrorky na 3m kontrole: Prý s takle velkým mimčem už můžem až do cca -8 °C (s novodozencem do -5°C) a to přes den většinou neni. Chodím cca 2× denně na 1,5 hod.

• Citovat
  • Upravit
50725
25.1.10 12:40

Já nechodím :oops: :roll: Na přejítí je to OK, ale nějaké courání mi přijde zbytečné. Počkám si, až se oteplí :lol: Do -10 bych ještě šla, když by bylo třeba, ale při větších mrazech na to kašlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.1.10 12:48

Hmmm, tak já chodím - musím. Protože nemám žádné hlídání, musím odvést starší ratolest do školky. Nedá se nic dělat. Takže 2× denně vyrážíme ven. Není to ale naštěstí na dlouho. Ale taky se necourám nikde, na to je sakra zima i mně. :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
25.1.10 13:01

Taky musíme ven, venčím 1× nebo 2× denně psa. V tom mrazu max půl hodiny. Synovi je 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.1.10 13:08

Ahooj,
tak já mám 18ti měsíčního chlapečka a chodíme ven denně… ale je zachumlanej v kočárku, občas tapká… Ale když byl malej, tak mu v zimě bylo 5.měsícu a chodila jsem denně, doma mi spát nechtěl, takže jsem musela abych se nezbláznila, ale byl fakt hodně oblečený, v zimním fusaku a ještě deku a tu slídu, enbo co to je a když hodně mrzlo, tak jak se tu někdo zminoval, tak jsem nandavala pláštěnku… ale chodila jsem jen když spal … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
25.1.10 13:08

Ahoj, bydlíme na Šumavě, takže taky mrzlo až praštilo a prcka dávám spinkat ven na verandu ve 3 měsících-doma mi neusne. Jen jsem měla hooodně teplej fusak z ovčí vlny, 2 deky a ještě pláštěnku. A hlavně náš prcek je zvyklej spinkat s plínou na obličeji a byl tam i když bylo -10, jen jsem ho chodila kontrolovat, aby nebyl studenej a nikdy nebyl. Když jsem se radila s doktorkou tak říkala, že jde hlavně o to, aby nedýchali ten studenej vzduch. Takže jsem ho vždycky nabalila, plínu na obličej a jelo se…jen jsem nesměla zapomenout oblíknout i sebe :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
25.1.10 13:17

my ven chodíme denně, ale už jsme starší, kočárek už dávno ignorujeme, ale malá je strašně horkokrevná, pod kombinézou má jen teplejší punčocháče, rolák a svetřík, hodinu se válí ve sněhu a doma , když ji vyslíkám je teplejší než topení a já mám omzlé nohy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.1.10 13:20

Ahoj, naše má taky 5měsíců a ven chodí denně, pořádně ji obleču, má teplej fusak a na kočár nasadím pláštěnku, takže ten studenej vzduch nedýchá. Doma spí jen hodku, kdežto venku 3-4hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí