Prodlužování kostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
10.10.07 10:14

Ahoj Halko, moc díky za podporu!! Také doufáme,že tahle etapa už brzy skončí. Čeká nás pak cvičení a rehabilitace a naučit se zas chodit bez opory,i když Miška už chození bez berliček zvládá i teď!Včera šla sama bez opory z koupelny 8O Ale hlavně aby jsme se už zbavili těch fixátorů a pak už to bude hračka :wink:

Jinak už jsme skoro bez teplot a bez bolestí. :potlesk:

Kačka dostala ortézu a má jí minimálně do konce měsíce.Má natažené i vazy a vzhledem k tomu,že na tom kotníku to byl již čtvrtý výron,tak si to teď užije. :wink: Měly jsme štěstí a chytly jsme na chíře bezvadného doktora,já už u něj byla,když jsem si zlomila poslední článek prstu u nohy když jsem čekala Toma,tak jsem věděla,že on to nenechá jen tak. :oops: Tak alespoň,že to bude doléčené!
No asi jí budu muset naučit také chodit. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
10.10.07 22:13

Tak atb už zabraly úplně a teploty jsou fuč! :potlesk: :dance: :potlesk:
Tak zítra mažeme do školy,aby Miška neměla moc zameškáno.
Představte si,že Míša dnes chodila už úplně bez berlí po celém bytě! Teď vůbec nevím,zda to vůbec může :?: Ale snad by to nemělo vadit,ale pro jistotu asi zavolám a zeptám se na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.10.07 10:00

Ahojky, tak Miška už je ve škole a teď Vám musím něco napsat!...........................................
Tak si to představte : Ráno fofr,no ostatně jako každý všední den, Připravuji léky pro Toma a dala jsem Mišce na stůl antibiotika,že až dojí má to zapít.Jenže....... jak to tak bývá,tak Mišulka samozřejmě zapomněla a já už jsem to pak nehlídala! Vyrazili jsme do školy a do školky,naštěstí to máme pěkně u sebe :) a když jsme robátka odevzdali,tak jdeme domů.Přijdeme a já už jsem se těšila,že si konečně v klidu na chvilku sednu a vypiju si kávičku a v tom koukám,na stole atb a chybí jich tam nějak málo!Přepočítám a zjistím,že si Miška tu tabletku nevzala! Tak jsem chvilku počkala a vyrazila zpět do školy,abych tam byla na přestávku!
A teď to přijde.............. vejdu do třídy a co nevidím : 8O naše slečna nesedí na svém místě,jen berle zůstali opřené o zeď 8O Kouknu na učitelku,ta seděla za svým stolem a asi viděla moje zděšení,usmívá se na mě a ukazuje prstem vedle sebe,kde stojí moje dítě!!! Najednou se Miška „rozeběhla“ za mnou a strašně se smála!!!
Tak takový šok po ránu!!!! :lol:
Jdu volat tomu doktorovi,aby jsme měli jistotu,že jí to nijak nemůže ublížit,i když si myslím,že ne,ale jistota je jistota!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.10.07 10:35

Tak to máš určitě hroznou radost, co? To je dobře, že to ve škole tak dobře snáší a paní učitelka je asi taky bezva. Doufám, že za chvíli budete bez drátů a skákat přes kaluže. Tou rehabilitací to pak už končí nebo vás čeká ještě něco? Mějte se krásně,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.10.07 10:50

Radost mám úplně největší,jaká jen jde!! Úplně to člověka vzpruží,když vidím,jak najednou je z Mišky zas ta stará Miška,co bývala před operací!!!
Byla vždycky hoooodně veselá a uměla se radovat úplně z každé maličkosti a pak po té operaci to najednou bylo dítě,které mělo starosti :cry: Nedokázala se radovat a pro něco nadchnout.Na všechno co jsme jí navrhovali měla najednou odpovědi typu „ne ,to mě nebude bavit“ a nebo „a co tam asi budu dělat“ :cry:
Ale teď už zas je to ona a úplně mě hřeje u srdce,že se zas dokáže radovat z každého i malého úspěchu! :potlesk:

Co bude dál zatím nevíme.To ukáže čas,ale snad už to vše bude dobré!Teď bude hodně záležet na tom,jak ty kosti porostou dál.Nedávno jsem se u doktora bavila s tatínkem,který měl syna kdysi také na této operaci a teď mu jednu kost zkracovali,neboť rostla rychleji. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.10.07 10:54

HROMÍKU!!!!!!!
No to jsou zprávy!!!!Jen jich víc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

já mám za vás obě takovou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miška je hrdinka hrdinná!!!!!!!!!!!! bolesti jsou pryč,teploty taky a ona k tobě běží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úplně mi to vzalo za srdce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :huban: :huban: :huban: :huban: :huban: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
prosím moooooc gratuluju mišce a samozřejmě tobě taky!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.10.07 11:06

Ahoj Kačko - DÍKY - určitě jí to vyřídím!!!
Ona se stejně pořád ptá,jestli jsi něco psala a nebo jestli píšu já Tobě! :)
Posledně jsem se jí ptala : A proč se ptáš? A ona : No,že kdyby Kačkakočka psala,tak,že by jsi mi to zase vytiskla.Já si to totiž schovávám." :oops:
No tak budeme tisknout. :)
Musela bys jí teď vidět.........pořád zkouší nějaké nové věci,co se jí podaří a co ne a hlavně pořád se SMĚJE!!!!!!!! :potlesk: :dance: :potlesk: :dance:
Doufám,že jí ten úsměv vydrží a v úterý po RTG nezmizí.......ale kdyby,tak mi ho zas vrátíme zpátky!Vžyť to nemůže trvat věčně!!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.10.07 11:09

já mám z vás takovou radost!!!!!!
víš,konečně máte tak velkou kliku!!!!!!a miška je fakt ohromná!!!!! úplně vidím jak k tobě běží!!!!mě z toho normálně tečou slzy štěští!!!!!
artíček vás taky mooooooooooc pozdravuje a posílá pusinky!!!!

já se omlouvám že jsem vás „zanedbávala“.ale jak artík roste a chodí tak nějak nestíám a udivuju se nad zázrakem „stárnutí“…

ale pořád na vás myslím!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.10.07 11:13

a jak se mají kačka s tomíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.10.07 11:35

Kačka dostala včera ortézu,tak z toho byla pěkně rozhozená,neboť minimálně měsíc nebude moci jít na trénink,ale už to rozdejchala :wink:
Tomík je v pohodě,až na tu jeho věčnou rýmu,ale je podzim a tak u něj nic neobvyklého.

I my máme ze sebe radost!! :lol:

Teď už to nebude dlouho trvat a Artík půjde prvně do školy :wink: a to pak teprve se začneš udivovat nad zázrakem „stárnutí“ :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.10.07 11:39

Ahoj, Hromíku,
Tak jsem si cetla tuhle diskuzi. A slzy mi sly do oci. Obdivuju te jak jsi silna. Ale Misku jeste vic. Tolik sily u tak maleho clovicka. Ja se tu trapim ze moje mala v noci nespi, pripadam si jake mam problemy, ale ty jsou proti vam nic. Radeji budu mlcet a nebudu si stezovat. Nemam na co. Jen ze jsem 14 noci nezamhourila oko. Moc vam drzim palecky a doufam, ze uz za pár dni bude RTG priznivy. A draty pujdou co nejdrive pryc. Moc Si Misky vazim a posilam ji pozdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
11.10.07 18:06

no hromíku,zase to se stárnutím nepřeháněj :lol: :lol: :lol: :lol: mě stačí že se dočkám dne kdy nebudu kojit a budu moct jet pryč dospat decifit :lol: :lol: :lol:

kačka to zkousne,je velká slečna,aspoň jí budou nějaký ctitelé pomáhat :wink:

co se týče tomíka a rýmy - no zaplať bůh že jen to jen rýma…

a znovu k mišce…
miško - moc tě obdivuju a jsi super holka co zvládá úplně všechno!!!!dnes jsem brečela štěstím jak nám tvoje maminka psala o tom jak chodíš a běžela jsi k ní!!!!jsem na tebe moc hrdá,protože tuším jak to může bolet a být protivné,ale smekám před tebou a do celého světa křičím
MIŠKA JE HRDINKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
JEN TAK DÁL!!!!VŠECHNO ZVLÁDNEŠ A NEBOJ,ZA CVHILKU JSI V PYŽAMU!!!!!

hromiku - víš,já si myslím že vás to i jako rodinu stmelilo a i když je to hloupý tak díky těm všem prožitkům budete mnohem šťastnější a hlavně silnější!!!!už vás v životě nic neporazí protože jste silný jak silnice!!!!
máš můj velký obdiv a ještě jednou gratuluju!!!!!pořádně to oslavte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.10.07 20:10

Jůůů, vy jste už bez želez? Mi nepřišlo upozornění na reakci v diskusi! (nebo spíš přišlo, ale je v těch 380 mailech, co musím po nemoci vyřídit)

Supééééér, gratuluju a mažu dočítat…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.10.07 20:21

Chjo, koukám, že železa ještě máte, ale Miška je tak šikovná, že chodí bez berlí… Moc ji obdivuju za jeji trpělivost a sílu.

Víš co, to musí něco znamenat, kosti musí sílit a tělo se dává do kupy - kurňa, jinak by to bylo furt bolavé, no ne? A antibiotika jsou sice svinstvo, ale snad je máte už naposledy!!!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.10.07 22:43

Beruško - nebylo to tak po celou dobu! Teď už je opravdu fajn!Nejhorší byli ty první tři měsíce,ale to mám pocit jsem tu už psala.Cesta to byla dlouhá a trnitá,ale už jsme vešli na tu krásnou cestičku vystlanou mechem a zbývá nám už jen kousíček! :lol: Štěstí se k nám konečně otočilo čelem! :wink:
Neboj,malá to překoná a zas bude hezky spinkat! Já tohle moc posoudit nemůžu,neboť všechny naše děti spaly už v porodnici jako dudci ( šest hodin v kuse v noci) :wink: Určitě to holky zvládnete a ten spánkový deficit pak zas dohoníš! Držím palce,ať to netrvá dlouho.

Kačko - tak znova DÍKY . Jsi skvělá ženská a fakt dokážeš člověka pěkně nadzvednout!! :srdce: :srdce: :srdce: Za těch pár měsíců tady mám pocit,jako bych Tě znala už roky!!! :oops:

Lesino - doufám,že to bude už konečně znamenat konec drátů!!!To se dozvíme hned příští týden,ale vypadá to,že s tím i tak nějak počítá i pan doktor,tak snad už to dopadne!
Jinak to po nemoci moc nepřeháněj,nějaké maily ještě chvilku počkají!Vždyť oni nikam neutečou :wink:
Z antibiotik jsem tentokrát už měla i radost, :roll: stejně by jsme se jim nevyhnuli a takhle alespoň vím,že ten potvora zánět zůstane potlačen a Miška bude alespoň bez bolestí a hlavně bude chodit! A hlavně,když zvládla tolik antibiotik bez újmy na játrech,tak ty dvoje co teď máme už zmákneme také! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí