Prodlužování kostí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
11.10.07 23:02

Chtěla jsem Vám sem vložit fotku RTG,co jsem vyfotila v červnu,tam už je krásně vidět,jak ta kost dorůstá,ale jsem antitalent a nevím jak to udělat. :oops: Tak kdyby jste chtěly,tak Vám to můžu poslat mailem,to zvládnu hravě! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.10.07 23:35

Pošli mi ji na mail, vložím ji sem já, ju? :)

Lesina@seznam.cz

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.10.07 23:44

Fajn,už jdu na to :wink: A díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.10.07 23:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.10.07 08:35

Lesino,děkuji i za tu úpravu!Nečekala jsem,že to bude vypadat tak dobře. :wink:

Tak tohle je náš rentgen z června.Čili tři měsíce od operace a kraťoulince od posledního posunutí šroubovnic.Je tam vidět prasklinka toho vnitřního dorostu,tak to je tím,že na této noze už bylo posouvání dokončeno,jenže při RTG se zjistilo,že kost šla šikmo,tak jsme to ještě srovnávali.Je to přímo zázrak,když si člověk uvědomí,co to naše tělo dokáže! 8O
Při posledním RTG to již bylo celé zaplněné,jen místy byly černé čárky,což znamenalo,že kost není ještě zcela pevná.Teď v úterý doufám,že bude úúúúúúúúúúúplně bílá!!!!!!

Tak to je jen pro představu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.10.07 09:43

Jo už jsem koupila to pyžamo - krásné s žirafkama :wink: Mám ho schované a teď netrpělivě čeká ve skříni,ale pssssst ....... :lol: Štěstí přeje připraveným .......... :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
12.10.07 09:57

to je tak krasne to videt ze to tak pekne roste. trochu mi to pripomina porod vis? Boli to hropzne je to narocne, ale vysledek stoji za to. No ale v tomhle pripade je porod nic. At mi nekdo rika ze porod je nejvetsi bolest jaka je. Blbost. Vy jste si vytrpeli vice. Ale uz bude dobre. Uz se to krati. Ja mam takovou radost, ze vam to tak konecne jde. <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
12.10.07 10:43

hromíku - neděkuj!!!!!!!prosííím!!!!vždyť je to přeci normal - kdyby jsme to měli obráceně tak věřím že bys taky pomáhala jak jen by to šlo…

a taky mám pocit že se známe dlouho :oops: :oops: :oops: třeba se známe?…kolik ti je???

a je hezký že už máš pyžámko!!!!!

prosím,kolik měřila miška před a teď?…jen mě to zajímá…
promiň,musím končit,artušek mi kousá do palce u nohy…ale já se zas ozvu,neboooooooooj!!!!a taky se musíme domluvit konečně na setkání z očka do očka…tak další kousanec…musím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.10.07 11:05

Kačko,máš pravdu,nejednala bych jinak!

Mě je 31 (už???????) no co naděláme,důležité je ale na kolik se cítíme! :lol: :wink:

Před operací měla Miška 128cm (pokud si to dobře pamatuji) a teď nevím přesně odhadem jsme naměřili asi 134cm,ale ona se nepostaví přímo ke zdi a ani úplně nenapne nohy,tak výšku budeme vědět až bude po všem. Nebude to moc,neboť ta levá,co je na fotce se prodlužovala o 3cm a pravá o 8cm.Takže teoreticky by měla být vyšší o 3cm,ale ve skutečnosti to bude jinak. Nezáleží na tom,jestli je malá nebo velká,hlavně,že ten rozdíl už nebude veliký a že ty kosti už porostou pěkně rovně a nebudou se stáčet.Ohýbali se jí do oblouku.Teď už to i na tom RTG vypadá pěkně rovně :wink:

Artíku,maminka není k jídlu,vydrž za chviličku budeš mít obídek!! :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.10.07 13:06

Beruško - nikdo kdo tím neprošel si nedokáže představit jaké bolesti to obnáší! Ani já ne! a Miška to ještě nebude umět přirovnat! Já můžu říci jen to,že psychická bolest to pro mě byla neuvěřitelně veliká :cry: Nikomu bych to nepřála!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
12.10.07 14:05

Prodlužování kostí

Ahoj Hromíku,
Moc vám gratuluju a držím všechny palce co mám, ať se vás štěstí nepouští a trvá a trvá a trvá :lol:
Někde jsem četla, že život je jako zebra, jednou jsi v tom tmavém, ale jindy zas v tom světlém pruhu. Teď jste určitě vkročili do toho světlého. Tak ať je hoooooooooooodně široký. Načerpáte v něm určitě hodně životní síly a pár tmavých proužečků vás jen tak nerozhodí :)
Hodně štěstí M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
13.10.07 18:44

ahoooj!!!
tak je se máte kočandy?!stále se vám drží úsměv na lících a štěstí???no já pevně doufám že ano!!!!

hromíku,mě je skoro 28…chodila jsem na zš na dlouhý lán - co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.10.07 20:52

Ahoj Kačko a Artíku!
Posílala jsem Ti mailík.Jinak dnes večer už nastupuje nervozita a Miška se úterka začala děsit! Má prý z toho špatný pocit! :(
No snad úsměvy vydrží .......... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
15.10.07 00:17

Tak do budeme držet palce. To jdete na rentgen a vyndavání?
Holky držte se, budeme na vás myslet.
Halka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.10.07 07:59

Ahojky,
jedeme na rentgen a pokud bude vše ok,tak nám fixátory povolí,aby se začali zatěžovat kosti pomalu a pak za čtrnáct dní by jsme měli jít na vyndání.Takže je to ve hvězdách a nikdo zatím neví,jak dlouho to ještě bude trvat! :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí