Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
hromiku,to si ani neumím představit - 11 let…17 se znát…
já jsem do ondry skoro pořád zamilovaná…
My si letos s manželem uvědomili, že se taky známe už 11 let… Přijde mi to prostě moc ![]()
L.
Kačko - po tolika letech už je to o tom,že si na sebe dva zvyknou
a samo,že už bez sebe nemůžou být! Však u Vás to bude také tak… ![]()
My začali spolu žít no ..................... vlastně hned! Teda před těmi 11 lety
my třeba bez sebe nemůžeme pořádně usnout…já chodím spát většinou kolem druhé,třetí…a to jsem fakt dlouho v posteli,jsem unavenáááá,chce se mi spát a NIC!!!!
a bohužel ondrova práce je blbá - přichází ráno… ![]()
No tak to je jak u nás! Jirka zas chodí domu mezi 2 - 4 hodinou ranní.A usínat sama bez něj jsem se bez problémů naučila teprve nedávno,ta to ještě pár let se budeš učit a pak to přijde
.............. lehneš a usneš hned! ![]()
My byli dlouho jen spolužáci, nikdy mě nenapadlo se na něj podívat jako na chlapa - prostě to byl jen kámoš. A až na poslední akci, kdy byl můj muž naposledy v Ostravě jsem se nějak dali do řeči… A za týden za mnou přijel, za tři měsíce jsme se dohodli, že se vezmeme, za rok jsme se vzali a za další tři se nám narodila Ada
Žili jsme spolu vlastně hned, protože abychom spolu chodili na 200 km vzdálenost jsme neměli trpělivost.
A jako třešnička - letos se nám přesně na sedmé výročí svatby narodila Elča ![]()
A nemám jedinou pochybnost, že to byla tenkrát pořádná klika, že jsme se dali dokupy…
L.
no nevím,trénuju to dlouho a nic…
docela hukot bude jestli pojede na necelý měsíc pryč…to asi budu zombie…
Kačko vydrž ještě tak 3 roky
.................. a pak to přijde samo!
![]()