Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj hromiku!!!!
díky za mailíka…tak se asi neznáme…já jsem na lužinách pořádně skoro 2 roky…
nebojte se zítřka!!!!!i kdyby to nedej bože dopadlo tak že by vám posunuly termín,tak jde jen o posunutí!!!!ale já věřím že to dopadne dobře!!!!
miško,neboj!!!!!jsme s tebou!!!!
hromiku - miška je statečná a ty taky!!!!zvládnete to levou zadní a úsměv s vás bude držet pořád!!!!!!
…už vím co vám spraví náladu…
pojďtě plesat!!!!
bohužel mi nejde nahrát na ecards plakát,tak ti ho pošlu mailíkem…
Kačko, ples je bezva nápad,ale pro nás (teda spíše pro mě) tak sednout,dát si skleničku a pokecat!
Tanec a já to nejde dohromady a sukni jsem měla na sobě naposled v první třídě!Teda když vynechám ten svatební mundur!
![]()
Ale mockrát děkuji!!!
Jo a už vím,proč mi vše říká,že Tě znám!Moje první hledání informací o operci mě totiž dovedlo k Tvé ségře! To mi totiž došlo dneska,když jsi mi poslala ten plakát!! Teda doufám,že se nemýlím,ale podle mě je to tak!
Jinak dnes už to začalo být lepší,Miška už to otočila a najednou má z toho zítřka prý lepší pocit! Tak snad.Řekla jsem jí,že když to dopadne,tak to půjdeme oslavit a ona mi říká no a co když to nedopadne? no tak to půjdem oslavit také! ![]()
Jakmile zítra dorazíme,hned dám vědět!
Dejte vědět určitě, budem tu všichni napnutí.
U NÁS VŠICHNI DRŽÍME PALCE.
L.
hromíčku,tak to jsem ráda!!!!
no,na tom plese se netančí takový ty klasiky,normal se trsá jak na dýdžině
ale takový jako byli u nás „zamlada“ žádný tuc tuc
![]()
a pokec taky může proběhnout ![]()
hromiku,moc vám zítra držím palce!!!!zvládnete to!!!!a když i miška má z toho dobrý pocit!!!
Ahojte..přečetla sem si příběh a také bych chtěla zdvihnout aspon ty své 4palce za uzdravení Mišky.Věřím, že vše dobře dopadne a z Mišky se brzy stane zdravá slečinka.Jak říkám já cesty života jsou nevyzpytatelné a jsem ráda, že mé dítě je zatim zdravé.Takovéto případy kdy děti ležely i ve dvouch letech připoutány k postýlkám a nemohli běhat, hrát si v kolektivu, atd sem zažívala jako pubertální holka v léčebně luže-košumberk a bylo mi z toho děsně smutno. To sem si říkala, že oproti tomu sou mé problémy se zády maličkost anebo ty lidi na vozíčku, ale dost tohoto smutného tématu a posílám povzbuzení.Pokud Vám budou nabízet do budoucna jakékoliv lázně či léčebnu neváhejte a jedte se doléčit.Košumberk v dnešní době se hodně se změnil a rozkvetl uvnitř areálu, ale je to tím, že tam je plno platících klientů a dětí pomálu ne jako dříve kdy to byla léčebna pouze pro děti.
MOC DRŽÍME PALCE. AŤ JSTE BRZY DOMA A JDE TO JEN K LEPŠÍMU.
Et
Tak už jsme zpět a dráty si budeme vychutnávat ještě další měsíc!
Další kontrolní RTG máme 14.11. a to snad už bude konec. Teď už tam byla jen malinká prasklinka,jenže jde napříč celou šířkou kosti!Ale pozitivní zpráva je,že už máme matičky povolené a tak pak už to čekání bude kratší a nebude se zbytečně nic protahovat! ![]()
Miška mě úplně překvapila,byla fakt statečná a až v autě nějaká slza ukápla,ale jen malinko!I doktor z ní měl radost a do zprávy nám vyloženě napsal,že je v dobré náladě. ![]()
Tak teď už to překonáme a pak bude jen a jen dobře.
No, doufala jsem sice, že už budete mít pokoj, ale i tohle je dobrá zpráva ![]()
Teď už drží palce celé emimino, tak si piš, že to půjde samo a rychle.
Miško, jestli ti dá mamka tohle přečíst - buď statečná, už se to blíží ke konci. A pak už bude dobře, uvidíš. Já a moje dračice na tebe budeme myslet moc a moc.
L.
Tak to je supr zpráva, když už jsou dráty povolené, tak pak to bude co by dup.
Miška je šikula, třeba už čerty
bude honit po svých.
Jaká byla odměna za statečnost? Něco by určitě zasloužila, mamčo, ne?!!!!!
Tak se holčiny držte, už se to blíží.
![]()
Halka
Dobrá zpráva je to určitě a ten měsíc už to zvládneme,jsme přece silné jak silnice - viď Kačko? ![]()
Emimino je to nejúžasnější,co nás mohlo na netu potkat!!!!!!!!
To budu křičet do celého světa!!!! ![]()
Lesi - Miška je teď na keramice,ale jakmile bude doma,určitě jí to dám přečíst! Ráno když to tady četla,měla oči zalité slzami a je na ní vidět,že jí to potěšilo a dodalo sílu,alespoň na ten nastávající měsíc! ![]()
Byli jsme na obědě v pekelně drahé,ale vynikající restauraci!
Miška si jí sama vybrala a dali jsme si výborný salátek
Takže spokojenost! ![]()
ahoj holky!!!!
no sice to není ideální,co si budeme povídat,ale DŮLEŽITÝ JE ŽE MIŠCE ŠROUBY POVOLILY A TÍM DOKAZUJÍ ŽE VĚŘÍ TOMU ŽE ZA MĚSÍC PŮJDOU PRYČ!!!!!
TAKŽE HURÁ HURÁ HURÁ!!!!!
![]()
Hromíku,jasně,jste nejsilnější holky na světě!!!!!
a je super jak jste to přijaly!!!!!!
Ahojky Kačko,dnes bylo proměnlivo.I paní učitelka mi říkala,že byla Miška taková smutná a pak se rozbrečela,že jí nejde určování pádů!
Jenže ona včera když se to učili chyběla,ale to už si nenechala vysvětlit.
Teď odpoledne už se uklidnila,byla ve sboru a tam vždycky přijde na jiné myšlenky.No a teď už je zas samá sranda! ![]()
No a co vy?